--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O clinică vegetariană, unică în România, se va deschide la Şuncuiuş, în judeţul Bihor

Clinică vegetariană, cu pacienţi trataţi exclusiv pe bază de produse naturiste. Este ideea unui medic bihorean care vrea să deschidă anul viitor în judeţ un centru de tratament unde bolnavii vor fi îngrijiţi într-un mediu natural, cu medicamente extrase din plante. Corelat cu un regim de viaţă sănătos tratamentul poate vindeca bolile digestive, cardiovasculare sau nevrozele, susţine medicul Doru Laza, care are o experienţă de peste zece ani în medicina alternativă.

Clinica vegetariană se va deschide în localitatea bihoreană Şuncuiuş. Modulele din fibră de sticlă, unde vor fi trataţi pacienţii, au fost donate de o familie de nemţi care s-au vindecat de anumite boli după ce au urmat tratamentul naturist prescris de medicul Doru Laza. În centrul de tratament, care se va deschide anul viitor, bolnavii vor rămâne internaţi maximum două săptămâni şi vor putea fi tratate bolile digestive, cele cardiovasculare sau hepatita.

Dr. Doru Laza, medic naturist: "Din punct de vedere terapeutic pot să spun că Dumnezeu a creat pentru fiecare boală cel puţin o plantă, şi din acest punct de vedere merită să valorificăm, să promovăm această terapie alternativă cum este cunoscută în medicină."

Printre sutele de pacienţi trataţi de medicul bihorean se numără şi Florian Chirilă. În urmă cu aproape 14 ani a aflat de tratamentele naturiste, iar după ce a adoptat un stil de viaţă sănătos a scăpat de bolile care îi măcinau trupul.

"Am observat că după câteva luni de zile starea mea de sănătate care era afectată, în special organele digestive, ficatul, stomacul, sistemul de apărare era făcut praf s-au reactivat, s-au revitalizat şi de atunci, de 14 ani o să se împlinească în 2 ianuarie 2014 n-am mai fost la medic şi nu am mai consumat medicamente."

La Şuncuiuş, pacienţii vor fi trataţi în 16 serii pe an.

 

Sursa: digi24.ro

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 02 decembrie 2015 15:00
Vizualizări: 2028

Citiţi de asemenea

Încă în uz astăzi, în Anglia....
169
 Recent am povestit aceste povești unei prietene și am decis să le scriu acum. Copiii sunt profesorii noștri, nu mă...
123
Descoperiți proprietățile uimitoare ale semințelor de măr cu vitamina B17, capabile să distrugă bolile ca prin magie. Mă...
280
"Suntem Creatorii, Domnul ne călăuzește, iar noi îl simțim prin Conștiință, aceasta este Domnul în noi, mergi cu Conștii...
165