ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O pictoriță din Gothenburg a părăsit orașul și s-a mutat într-un sat cu 11 locuitori (+Video)

Vreau să vă povestesc despre o tînără din Suedia pe nume Jonna Jinton. Ea are 27 de ani și a renunțat la tot ce avea pentru a-și urma inima. În urmă cu cinci ani, fotografa, artista și bloggerul Jena Jilton și-a părăsit apartamentul și studiile în Gothenburg și s-a mutat la nord în satul Grundschern cu 11 locuitori. Acum locuiește într-o casă mică, pictează în propriul studio și creează fotografii fabuloase ale naturii nordice.

Jonna: Acest videoclip este despre cum mi-am schimbat viața acum 8 ani cînd am plecat din oraș și m-am stabilit la 1000 km spre nord. Atunci am început un nou capitol în viața mea pentru a fi mai aproape de natură. Acest lucru a fost ceea ce inima mea a vrut cel mai mult în acel moment.

Acești 8 ani au fost, pe de o parte, complicați și grei, dar în același timp minunați și magici. Am învățat multe din ziua în care m-am mutat într-o casă veche în acest mic sat din pădure... Nu aveam bani, nici un loc de muncă și nici un plan de acțiune.

Dar din acea zi am început să trăiesc cu adevărat. Am început să apreciez lucruri la care nici măcar nu mă gîndeam atunci cînd locuiam în apartamentul din oraș. Mi-am dat seama că o persoană nu va putea niciodată să experimenteze acel sentiment minunat de confort și căldură dacă nu va simți care sînt adevăratele condiții dure.

N-am avut nimic în afară de un vis. Iar astăzi trăiesc în întruchiparea reală a acesteia. Pur și simplu nu pot transmite toată recunoștința pe care o simt în fiecare zi, trăind aici, în micul meu paradis, în adâncul pădurilor din nordul Suediei și făcînd ceea ce îmi place, împărtășind viața cu sufletul meu pereche.

În acest videoclip veți putea vedea un rezumat al tuturor acestor ani. Desigur, nu aș putea include multe detalii, deoarece videoclipul ar fi fost cu 2 ani mai lung, dar cel puțin îmi va spune povestea pe marele ecran :)

 

Citiţi de asemenea

Se spune că știința descoperă legi deja existente în univers. Iar asta înseamnă că vindecarea unei persoane prin conșt...
2494
Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
112
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5891
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38308