Oamenii de stiinta au venit cu reciclare ecologice din material plastic

/ Vizionări: 4932

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ученые придумали экологичную утилизацию пластика Şi subansamble de plastic policarbonat va ajuta la îmbunătăţirea mediului. plastic policarbonat - sursa de ecologişti dureri de cap, şi mai ales - prin conţinutul de bisfenol A.

Cercetatorii Dobl Mukesh şi Artem Trishul act de faptul că producătorii produc anual aproximativ 2,7 milioane de tone de materiale plastice care conţin bisfenol.

Policarbonat - un material plastic extrem de durabil utilizate la fabricarea de mânere pentru şurubelniţe, lentilă, DVD şi CD-uri.

Unii oameni de ştiinţă au sugerat că bisfenol de sănătate poate avea unele efecte adverse. Reciclarea materialelor plastice nu este fără a aduce atingere mediului.

Cercetatorii au studiat policarbonat cu lumină ultravioletă şi în condiţii de temperaturi ridicate, şi după supuse impactul celor trei ciuperci, inclusiv putregai alb, care este folosit pentru a reduce impactul asupra ecologiei mai puternic poluanţi.

Sa constatat că utilizarea ciuperci bisfenol ca sursă de energie şi de a distruge din plastic. 12 luni de la începutul de descompunere a plasticului a fost plecat, şi a mediului nu este adăugat la o astfel de componentă dăunătoare - bisfenol.

Anterior, oamenii de stiinta au descoperit ca substanţa este bisfenol utilizate la fabricarea de materiale plastice, inclusiv cele pentru uz casnic, are proprietăţi contraceptiv. Studiile au confirmat îndoială în siguranţă de bisfenol A, o substanţă chimică utilizată în producţia de materiale plastice şi răşini epoxidice policarbonat. Din aceste materiale, la rândul lor, produc vase de plastic, bidoane pentru lichide, aparate de uz casnic şi echipamente medicale, utilizarea lor în materiale izolatoare dentare.

Când analizarea rezultatelor, oamenii de ştiinţă au descoperit că sub influenţa BF-bărbaţi O de patru ori mai predispuşi să dezvolte probleme cu erectia, şi a crescut de şapte ori riscul de dezvoltare a ejacularii.

Sursa ecoportal.ru o condiţie prealabilă pentru Rosbalt