ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

oamenii de ştiinţă descoperire senzaţională: strămoşii noştri ştiau cum să citească şi să scrie un alt 200 000 de ani în urmăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Misterul de piatra Roseau

O poveste detectiv a început cu o scrisoare trimisă prin e-mail. El a transformat o veche cunoştinţă, Vladimir Pakhomov, matematician profesionist, care a lucrat până la pensionare în instituţiile majore: Institutul Comun pentru Cercetare Nucleară, trupele Space, Institutul de Fizică şi de problemele tehnice. El - autor al unei cărţi uimitoare "Taina Calendar - Mesaj către nenăscuţi", care "manual" spune 28, 29 iunie, 1 şi 2 iulie 2005.

Scrisoare Pakhomov intrigat: "Noi informatii despre un Roseau pierdut piatra. materiale exclusive trimis colegul meu, Chris, care locuieşte în aceste locuri! "

Chris Peytnaud - un celebru cercetător al istoriei antice a continentului nord-american. La un moment dat a condus un proiect major "Equinox» (echinoctiul de proiect), care include oameni de ştiinţă studiază artefacte din cunoştinţele despre civilizatii antice.

Pe Roseau următoarele piatra este cunoscută. În 1927, el a găsit un rezident al oraşului Roseau acelasi nume (Roseau) din Minnesota, SUA, Jack Nelson. Săpate în propria gradina lui, care se afla pe site-ul indian aşezări antice. Nu mai este chiar venit vizavi ciocane de piatră, vârfuri de săgeţi, cioburi de ceramică, oase de animale.

În ziua aceea, Jack a fost în mâinile de bine conservate de piatra de aproximativ cinci centimetri în diametru, cu o miniatură reprezentând un chip uman şi banda lăţime etichetă în centimetri. Şi apoi, ambele din care au fost gravate cu pricepere.

Nelson a predat lui găsi antropologul american celebru şi specialist în texte antice la Ioan Jager (1871 - 1959 years Minneapolis.) La.

Stone Roseau
5 cm

Caption antice sumeriene

15 ani de stiinta vechi necesare pentru a distinge mai multe cuvinte separate, cu o bandă pe piatra Roseau. Dar el le citi şi nu putea. Cu toate acestea, comparând cu eticheta vechi celelalte probe colectate din întreaga lume, Jaeger a ajuns la concluzii uimitoare. "Această inscripţie a fost alcătuit din civilizaţii greceşti şi egiptene, - scria el în jurnalele sale. - Ea chiar antice sumeriene, care este considerată prima civilizatie de pe Pamant IV - III a.Chr. Şi mai în vârstă decât Cathal Höyük (Katal-Huyuk) în Anatolia (Turcia), care a fost privită ca o strămoşesc acasă de toată omenirea în V î.Hr. mileniu.

Ipoteza numai Jager: autorii textului de pe piatra poate fi doar argonautilor mitic care a vorbit într-o limba veche, care a dat numele Ioan: euro-afro-asiatic. În opinia sa, această limbă a fost "mama" tuturor viitoare alte limbi şi dialecte. "El a vorbit şi a scris primii oameni de pe Pamant - comandanţii de ocean, care a navigat în jurul lumii", - a concluzionat omul de ştiinţă.

Experţii cu care omul de ştiinţă a impartasit descoperirea sa, la numit un visător. Dar cei doi bărbaţi coborat la studiul de piatră Roseau - profesor de antropologie Dr. Jenks şi colegul său, profesorul de Geologie Dr. Stoffer de la Universitatea din Minnesota locale. Dar imi doresc Ioan le-a dat nimic. Oamenii de stiinta au decis pentru a curăţa suprafaţa, lăsând o piatra la un moment dat într-o baie de acid. Şi la întoarcerea, a constatat că acidul corodate inscripţia ansamblu. Artefact a fost complet distrus! După moartea lui Jager pierdut şi toate documentele despre piatra a crescut, a pierdut şi resturile de piatra.

Acesta este cuvântul rusesc!

"În arhivele bibliotecile locale de la Universitatea din Minnesota, am găsit accidental un folder urmaş miracol că Jager-au dat la momentul prietenul său, dar el nu a avut timp să-l întoarcă - scris de Chris Pakhomov Peytnaud. - În dosarul au fost bine conservate piatra imagini clare Roseau din toate unghiurile. Este o ruşine că a dispărut. De fapt, astăzi, cu ajutorul tehnologiei moderne, putem brecupera neclară chiar şi imagine ".

Scrisoarea încheiat cu o cerere pentru a ajuta la Pakhomov descifrat inscripţia.

- Am fost destul de o privelişte pentru a vedea: în faţa mea textul în limba rusă, - spune Vladimir Leonidovich. - Aici sunt cateva cuvinte care sunt uşor de citit, dacă vehemenţă: Yar CIL, farul, Templul Yar, suntem din gropi Rusia.

După cum ştim din surse antice, unzip la sfârşitul secolului trecut, Yar - numele zeiţei ruse vechi. În centrul prezinta fata ei.
Stone Roseau
Roseau faimoasa piatră, găsite în America. Cititorii de "KP", se vedea primul şi o dată în formă decriptat. După cum sa dovedit, chiar înainte de sumerienii cuvinte ruseşti au fost scrise în acelaşi mod ca şi acum. Cu ramă de piatra panglica cuvinte ascunse, şi partea de sus arată faţa zeiţei antice Jara: o pereche de ochi negri, margele si colti lipirea dintr-o gura închisă.


De ce Jager, a studiat toate limbile vechi, nu se vedea scrisorile Rusă cu privire la piatra? Poate că nu concepută în special pentru a le - sugerează Pakhomov. - De exemplu, "I" aproape nici picioarele din spate, poate doar imaginatia mijlocul de pictura un cercetator care stie rusa. În cele din urmă, Jaeger nu ştia cine este acest Yar.

Cel mai important lucru pentru noi acum - acest lucru este simpla existenţă a unui vechi de piatra, cu o inscripţie din Rusia, a găsit în America, - spune Vladimir Leonidovich. - Se pare că istoria Rusiei nu a început cu data de sciţi, şi pentru multe mii de ani înainte. Şi limbii ruse în antichitate a fost răspândită pe toate continentele.

Investigaţiile ulterioare cu privire la cazul de piatra Roseau "a condus la un celebru om de stiinta Valeri Chudinov, care a studiat ... Mii de artefacte similare! Şi a venit la descoperire, imaginaţie uimitoare.
Strămoşii noştri cuvinte codificate în imagini
Deci, strămoşii noştri cuvinte codificate în imagini. Balansa înapoi - "M", piciorul şi burta - "H". Şi de a lua cuvântul "mamut".


O singură naţiune - o singură limbă

După ce omenirea a fost reprezentată de un singur popor, vorbind aceeaşi limbă. Aceşti oameni erau ruşi, şi o singură limbă - Rusă. Deci, spune Valeri. Pentru o astfel de concluzie neasteptata a venit, care au studiat mai mult de 3000 de situri arheologice. Printre ei - un sanctuar antic, obiecte sacre şi ustensile din cele mai vechi timpuri şi doantichnyh, scrisori care conţin criptografie, icoane crestine din primele secole, şi alte artefacte gasite in jurul lumii. Principala metodă de cercetare - studiu riguros de piese mici de pe aceste site-uri vechi pentru a găsi ascunse sau texte de timp zatershiesya.

Profesorul, studiind detaliile fine, relevă scrisori Rusă, în cazul în care o persoană fără experienţă, vede un joc de lumina si umbra, sau un design pur artistice.

Artefactele Chudinov aduce sau trimite imaginile lor prin e-mail arheologi, geologi, istorici. El merge pe expediţie, du-te la muzeu. De exemplu, în peşteri din Franţa, a studiat sute de poze. statui din lemn de zeităţi şi sacru Rusă dolmenele-piedestaluri cu inscripţii găsite pe insula de pe râul Nipru sub Gelendjik Pshada, pe Peninsula Kola, în apropiere de lac Pleshcheeva. Dar cele mai multe dintre aceste piese el a trimis din SUA. Stone Rose, găsite în Minnesota - singura de mii de acestea.

Şarlatan, obscurantiste şi un naţionalist

În toate aceste descoperiri nu ar fi de mirare, dacă nu să ştie că unii dintre ei ... 200 000 de ani. Cu alte cuvinte, într-un moment, în funcţie de ştiinţa oficială de pe planeta trăit sălbaticii sălbatic, unele creaturi inteligente retezate laborios litere Rusă instrumente solide subţire pe ouă mici, pietricele, sau pe statuile zeilor. Aceasta este, de vorbire, limbă scrisă, cunoştinţelor şi tehnologiei sofisticate de instrumente de fabricaţie.

Faptul este, desigur, incredibil. Acesta este de neconceput nu numaipopulare periodice, dar şi oameni de ştiinţă, care sunt expuse în mod natural de deschidere Chudinova critici dure. Ei au acuzat un profesor de medicină empirică, obscurantism, şi chiar naţionalismul.

- Valery, nu mai devreme nu l-aţi stabilit obiective turistice pe o istorie a recunoscut? - Am întrebat neîncrezător Chudinov.

- Dimpotrivă, prea târziu! - A spus academicianul. - Ezitat mult timp nu a acumulat încă stoc mare de a citi inscripţii. Acum, în cele din urmă convins: oamenii ar putea scrie în epoca de piatră.

Ancient criptogramă

- Cuvinte de trei litere cunoscut pentru tine, de altfel, nu a venit peste?

- El a venit peste - nu om de stiinta indiciu jignit. - De exemplu, cuvântul "pace". Nu sunt originale - "Templu" sau "cascada". În timp ce la fel ca multe să se ascundă în desene. Chiar acum tramvaiele publicitate magazin "hainele de lucru", unde în loc de litera "O" - buton, care noi, în acest context, citim ca scrisoarea. Deci, cei vechi ar putea folosi imaginea oricărui obiect pentru a se referi la o literă sau silabă.

Într-un peşteră de lângă Melitopol în lapte Râul este cuvântul "mamut". Înscris într-un mod care s-au cea mai buna imagine a acestui animal. Balansa formularul înapoi litera "M", colţi, o parte a trunchiului şi picioarele din faţă - încă de litera "M", picioare si abdomen - "H" şi a doua parte a picioarelor cu o coada - o scrisoare rămase în urmă "T". Se pare cuvântul "MMNT" care scris silabice (în cele mai vechi timpuri, a permis să scrie cuvinte fără vocale), se citeşte ca "mamut. Reţineţi că acesta este un cuvânt pur rusească. În cazul în care aceasta ar putea cunoaşte un om sălbatic?

Mai târziu, cuvinte ascunse în ornamente asimetrice complicate, în care scrisorile ca asa a ramas unul de altul. Pentru o anumită Radzivil Cronica a secolului al XIII-lea, care este o "Poveste de ani apuse", de exemplu, textul principal ţesute în miniaturi artistice. Această metodă veche de criptografie în stăpânirea perfectă a lui Aleksandr Puşkin, negustorul şi călătorul veneţian Marco Polo, artistul Albrecht Dürer.

- Unele dintre dragoste şi în contururile de nori încearcă să vadă partea dreaptă a imaginii ...

- Unul sau două meciuri, atunci când bord sau ori ca o scrisoare care a permis teoria probabilităţilor. Dar deja trei sau patru meciuri când "umbra" sau "puncte", se adaugă în cuvinte semnificative, nu puteţi găsi în cazul în care cuvântul nu. Şi am găsit-le mii.

În loc de un COMENTARIU

Satiric Mihail Zadornov: "Aceste fapte ar trebui să fie studiat, mai degrabă decât a respinge"

Cu câţiva ani în urmă, un bine-cunoscut satiric sa întâlnit cu Valeri Chudinov unul dintre carte arată care oamenii de ştiinţă au prezentat cărţile lor.

- Apoi ne-am întâlnit cu el la masa rotundă "în formularea Monitorul literare, - reaminteşte Valery. - El a ascultat povestea mea despre civilizaţia antică de mai multe ore. După aceea el a devenit celebru monolog "Taina limba rusă, cu care a vorbit pentru al treilea an. În iulie 2008, am fost un apologet Zadornov în cadrul programului "Gordonkihot.

- Cercetător Valeri Chudinov, studiind inscripţiile de pe pietre jurul lumii, dovedeşte că script-ul slave a început cu mult înainte de latină, - a spus Mihail Zadornov. - El susţine şi poliglot Alexandru Dragunkin, care este destul de sigur să spun că toate limbile lumii sunt descendenţi din limba rusa. Cine a auzit-o în primul rând, poate transforma cu degetul la templul lui. Dar chiar şi cele mai educate contemporanii Universitatea - Tatishchev, Shishkov - a ridicat acest subiect şi a oferit exemple, atât din cuvinte ruseşti sunt formate în limba engleză, germană, spaniolă ... Conform teoriei de probabilitate, pe care am studiat în MAI, aceste fapte sunt atât de numeroase ca acestea ar trebui să înveţe, nu respinge. Te sfătuiesc să citeşti cărţi de aşi stiinta moderna Alexandru. El a dat seama temeinic în slavonă veche, şi cărţi vechi, care sunt considerate falsuri occidentalilor. El, ca un detectiv, urmărite, când şi de către cine aceste cărţi au fost pierdute sau distruse speciale. El a descifrat chiar runitsu antice. Asta este, pazobralsya aceste icoane, sau inteligent să spun că prima limbă scrisă din lume, unde puteti citi toate înregistrările vechi până la un disc de misterios Phaistos ".

indrazneata si Chudinov Zadornov pe baza teoriei Chudinova compus celebrul monolog "Secretele din limba rusă.

Aici este un fragment din monologul Zadornov:

"După ce, la mult timp în urmă, în partea de nord de astăzi Rusia, a trăit un popor uimitor şi foarte vechi. Nu a fost cald. Şi când teritoriile lor a început insinuează gheţar de strămoşii noştri a trebuit să se retragă din locurile lor obişnuite de nord şi du-te în spatele soarelui. Deci au fost risipite - de la cuvântul "scaunul" - o serie de triburi şi toate popoarele peste noastre prezente pe continent din India spre Europa ... De Vest şi oamenii de ştiinţă noastre pro-occidentale cere în mod corect la întrebarea: Unde este dovada că acestui popor extrem de spiritual a existat pe teritoriul Rusiei? Pentru o lungă perioadă de timp dovezi erau insuficiente. Dar 80-e în Urali de sud a început să construiască o centrală hidroelectrică. Şi brusc, din pământ, ca un basm a început să arate ruinele de oraşe întregi ... Principalul oraş, care a fost capabil de a restabili aproape la subsolul fiecare casa, 2500 de ani î.en! Asta este, acest oras a fost construit înainte de construirea piramidelor egiptene! Şi în fiecare cuptor de start, pentru turnarea din bronz! Totuşi, în Grecia, în funcţie de cunoştinţe academice tradiţionale, am numai de bronz în al doilea mileniu î.Hr.. Am fost pe excavarea a orasului. El a numit Arkaim ... "

"Occidentul şi oamenii de ştiinţă noastre de cult WEST toate aceste constatări cu încăpăţânare tăcere. Deşi nu mai nega. Faptul că aceste constatări pot ajuta Rusă conştiinţa de sine a istoriei sale. Şi Occident, este important ca Rusia a fost considerat "lumea muncii târziu" povesti de la barbar, populaţia semi-sălbatic şi să devină o colonie economică a Occidentului ... "

PERSONAL BUSINESS

Valeri Chudinov (foto stânga) sa nascut 30 06 1942 la Moscova. El a absolvit de la Departamentul de Fizica a Universitatii de Stat din Moscova. Universitatea. El a susţinut teza de doctorat despre "probleme filosofice ale atomismul ştiinţei naturale". Doctor în Filosofie, profesor universitar, academician al Academiei de Ştiinţe Naturale şi Ştiinţe fundamentale, preşedinte al Comisiei cu privire la istoria culturală a antică şi medievală Academia de Ştiinţe din Rusia, autorul metoda originala de a citi patrimoniului criptografice, criptate în continuare a culturii materiale a civilizatiei antice. Autor a peste 700 de lucrări ştiinţifice.


rassvet.dn.ua

Luni, 02 februarie 2009
Vizualizări: 5117

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
76
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
94
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
202
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
77