--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de știință ruși au făcut o descoperire în astrofizică (+Video)
 

Oamenii de știință din Rusia, decernați cu premiul Gruber, au modificat conceptul general despre Univers, dovedind că Universul s-a născut mai devreme decât a considerat  știința oficială.

Astrofizicienii ruși Viaceslav Muhanov și Alexei Starobinski au primit cel mai prestigios premiu în domeniul cosmologiei - Premiul Gruber. Drept recompensă, fiecare dintre ei a ridicat câte 500 de mii de dolari. Ceremonia de decernare a avut loc la Cambridge, Anglia .

Astrofizicienii au demonstrat că Universul se dezvoltă după un ciclu specific și lumile paralele de asemenea există. Cu alte cuvinte, înainte de Big Bang, care este considerat a fi un punct de referință, a existat viața. Oamenii de știință ruși au adus o contribuție semnificativă în dezvoltarea așa-numitei teorii inflaționiste, care descrie forțele ce influențează evoluția și expansiunea Universului. Lucrarea rușilor a fost numită de Fundația  Gruber o descoperire care a schimbat înțelegerea Universului.

 Alexei Starobinski a petrecut 30 de ani de viață pentru a explica lumii teoria sa astrofizică. El este invitat de mai multe instituțiile internaționale, de exemplu, el s-a întors recent de la Universitatea din Tokyo, unde a dat prelegeri despre cosmologie.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 28 noiembrie 2013 9:32
Vizualizări: 2407

Citiţi de asemenea

Locuitorii din comuna Ivancea se confruntă cu o gravă provocare de mediu: o gunoiște provoacă neliniște și revolta în rî...
85
Copilăria fericită, conform viziunii IA... ...
147
„Ei bine, a dispărut burta sau a rămas?”A fost prima întrebare pe care mi-a pus-o cea mai bună prietenă când am sunat-o ...
158