ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oamenii de ştiinţă sunt în căutare de DumnezeuAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Se pare că lumea din jurul nostru nu a venit de la sine. cineva sa-a creat.

Poate mintea încă mai continuă să creeze.

Darwin a gresit?

Bloggerii sunt acum discută în mod activ un lucru curios, recent prevăzute pe internet, intitulat "Colapsul teoria evoluţiei." Său autor - cercetător al Turciei Fundatia de Cercetare Adnan Oktar. Înainte de a existat în cartea pe suport de hârtie - a fost tradusă în 13 limbi şi publicate în 54 de ţări. Dedicat expunerea darwinismului, în care turcii au ajutat specialişti din diferite ţări - medicul fizice, chimice şi ştiinţele biologice. Oktar a lucrat 20 de ani, o colectare convingător, în opinia sa, argumentele. Este incontestabil? În Este adevărat că există dovezi ştiinţifice care altfel ar fi o intervenţie divină nu poate explica? Avizul exprimat de către oamenii de ştiinţă ruşi.

"Avem încredere ..."

Adnan Oktar a publicat peste 200 de cărţi şi a luat aproximativ o sută de filme populare şi ştiinţifice, tema principală din care - faliment din teoria evoluţiei lui Darwin.


- În cazul în care teoria lui Darwin - o greseala, apoi constructor doar a universului nu poate fi decât un Dumnezeu sau Universal Mind, - ma convins să vină cu noi la Editor Dr. Oktar. - Înţeleg că în ţară, nu a adus o generaţie de materialişti, sună cel puţin nepotrivite. Şi la începutul secolului XXI, atunci când vehiculul a apărut pe punctul de a fanteziei, aşa, pur şi simplu blasfemie. Cu toate acestea, sondajele recente de oameni de ştiinţă, realizat de sociologii americani de la Rice University si Universitatea din Chicago, precum şi personalul VTsIOM a arătat: două treimi din oamenii de stiinta americani cred în Dumnezeu, dar în Rusia - aproximativ o treime!

Potrivit compania mea, mi-ar fi reacţionat cu suspiciune extremă, în cazul în care o zi, chiar şi în perioada sovietică, nu am lovit Spetskhran Biblioteca Lenin (acum rus Biblioteca de Stat). Ei au văzut uimitoare în momentul în broşura "Noi credem ...». În 53 de oameni de ştiinţă eminenţi din întreaga lume, printre care s-au un număr de laureaţi ai premiului Nobel (!) În fizică, chimie, biologie, a declarat în mod deschis: lumea este prea perfect pentru a ne asigura că emerge din haos. În plus, eu sunt familiar cu mulţi oameni de ştiinţă, care, vorbesc despre cercetările sale, el brusc mi-a cerut pentru a dezactiva înregistratorul. Nu pentru publicare, au raportat că, atunci când se apropiau de ultima etapă foarte deschiderii sale, acesta părea să-au întâlnit cu o uşă de fier cu inscriptia "Nu urca, omoara!". Cei care au reuşit să se uite pe-jumătate deschise un crack, au fost şocaţi, aşa cum l-au pus, "simplitatea complexă a dispozitivului de tot ce ne înconjoară." Dar gândurile sale cu voce tare, aceşti oameni de ştiinţă încă nu exprima teama de a fi etichetate ca nebun. Destul curaj, doar un bine-cunoscut, ştiinţifice capul academice al Institutului de creierul uman Natalia Bekhtereva. Toată viaţa mea la studiul de convolutions, a recunoscut că a creierului, înainte de sfârşitul studiului nu este posibilă, deoarece este misterul universal. "Recunosc parte a lui Dumnezeu în gestionarea procesului de gândire - a spus ea. - Dar, ca un om de stiinta nu am găsit aceste dovezi ".

Oamenii de stiinta americani au mai eliberat şi nu ezitaţi să admită existenţa unor miracole. De exemplu, biochimist american Profesorul Michael Behe, Universitatea Lehigh angajat (Lehigh) oraşului Bethlehem, Pennsylvania, autor al "Darwin's Black Box", a mărturisit:

- În ultimii 50 de ani, biochimisti au descoperit importante multe secrete de celule umane. Zeci de mii de oameni dedica viaţa lor la teste de laborator în scopul de a dezvălui aceste secrete. Dar tot efortul depus pentru a studia organism viu, a dat o reducere clarălecturi: "Creaţie".

Speranţele de cunoştinţe nu au devenit realitate

- Iată o dovadă concretă a existenţei mele. Fig. Jean Effel.- Într-adevăr, mai multe vom afla, puzzle mai întâlni chiar mai mare - a spus filosoful, cercetător de la Universitatea de Stat din Rusia umaniste, Alex Gregory. - Sper ca oamenii de stiinta al secolului XX că lumea trebuie să fie cunoscut de mai multe decenii, nu a fost încă realizat. Şi astăzi nu ştim răspunsurile la întrebările cele mai aparent de bază: ce este energia electronului, atractie? Nici unul dintre geniul designeri moderne sunt în imposibilitatea de a crea o maşină universală, care este omul. Nu inginer, nu se va construi un sistem în care doriţi în univers, de a menţine echilibrul lor unic de a planetelor, care nu dau umanităţii să ardă sau congela la moarte. Şi nici o surpriză în cazul în care constantele fizice care definesc aparatul în lumea noastră: gravitatea, magnetice şi altele multe? Chiar şi mulţi ani în urmă, oamenii de stiinta s-au dovedit: în cazul în care aceste constante au fost diferite, de exemplu, diferite de curent total de un procent, nu ar fi apărut nici atomi sau galaxii. Nu vorbim de oameni.

Paranormal simplifica şi armoniza structura universului şi a omului şi să conducă mulţi oameni de ştiinţă să creadă în Creator. O întrebare despre Dumnezeu - este vorba de originea vieţii.

Nefiresc de selecţie

Potrivit organisme vii lui Darwin descinde dintr-un strămoş. Dar pentru o lungă perioadă de timp supuse la schimbări mici. În cele din urmă şi începe să difere unele de altele. Dar cei care au mai mult succes adaptate la condiţiile naturale, transferul de caracteristicile lor de generaţie următoare. Astfel, aceste schimbări benefice în timp, transformarea individuale în organism, care este foarte diferit de strămoşul său. Dar ceea ce se înţelege prin "schimbări util, şi a rămas necunoscut.

Potrivit lui Darwin, omul este produsul cel mai dezvoltat al mecanismului, pe care a descris ca fiind "evoluţiei prin selecţie naturală." Se crede că la baza unei specii - alte tipuri. Şi aceste idei deschis în 1859 în cartea sa "Originea speciilor.

Cu toate acestea, mai târziu a devenit un mare savant să se înţeleagă că teoriile sale au fost o mulţime de nerezolvate. El admite acest lucru în capitolul "Dificultăţi ale teoriei. Problema, spune el, este de origine anumite organe de creaturi vii, cum ar fi ochii, care nu ar putea apărea din întâmplare. De asemenea, este dificil să explice şi instinctele de animale. Şi cel mai important: pentru a restabili întregul lanţ de aspectul exterior al unui organism complex "lipsea fosile intermediare. Darwin a sperat că aceste dificultăţi vor fi depăşite în procesul de noi descoperiri. Dar nu atit de departe găsit toate formele de tranziţie între plutitoare, crawling, care arborează şi mersul pe jos creaturi.

- La momentul Darwin, - spune dr. Oktar - organismelor studiate prin folosirea tehnologiilor primitive. Teoria sa bazat doar pe puterea imaginaţiei. Şi despre ADN-ul şi informaţiile genetice, în general, şi nu suspect. Acum, oamenii de ştiinţă sunt căutaţi în ei "mâna" a Creatorului. Mai degrabă decât proceselor aleatoare. La urma urmei, se estimează: dacă un om a aparut pe Pamant, ca urmare a evoluţiei, având în vedere rata de mutaţie şi rata de procese biochimice pentru a crea de la anumite celule primare a avut mult mai mare decât vârsta universului în sine.

Prin modul în care, în conformitate cu memoriile contemporanilor lui Darwin, când a fost aproape de moarte şi el a fost întrebat: "Deci, cine a creat lumea?" - El a răspuns: "Dumnezeu".

Dumnezeu nu a creat lumea, şi legile sale

- Că lumea a fost creată de cineva - este o concluzie buna, dar aceasta nu contrazice teoria evoluţiei - spune cercetător la Muzeul Darwin de stat, dr., Alexandru Rubtsov. - Poate că Creatorul este în continuare custai lume.

Existenţa evolutia nu neagă existenţa Mind Suprem. Dar oamenii de ştiinţă nu poate dovedi sau refuza prezenţa sa. Oponenţii teoria lui Darwin a fost mult timp înghesuiţi într-o uşă deschisă. Dacă scripturile nu iau literal, ci ca o alegorie, atunci contradicţii între ideea de evoluţie şi de ideea de a nu lui Dumnezeu. Reţineţi: în primul rând, Dumnezeu a creat plantele, apoi animalele, apoi omul - şi a fost în realitate. În plus, este posibil ca legile de evolutie foarte încorporate lui Dumnezeu. Darwin însuşi, care au absolvit departamentul teologic al Universitatii Cambridge, crede că Dumnezeu nu a creat anumite tipuri de fiinţe vii, ci legi prin care le dezvolta.Citate TEMA

"Legile mecanicii am deduce din legile lui Dumnezeu".

(Sir Isaac Newton, autorul a actelor cu putere acelaşi nume.)
HANDY

Întrebări, răspunsuri pe care ştie doar de Creator:

-Cum lumea poate apărea din nimic?

-În cazul în care cauza se datorează, ceea ce este cauza iniţială a tuturor cauzelor? Cu alte cuvinte, ceea ce este totul despre asta?

-În cazul în care energia trebuie să fie menţinută, apoi de unde a venit iniţial?

-Există un timp, în realitate? Dacă da, atunci, dacă este împărţită în trecut, prezent şi viitor?

-K care urmăreşte să creeze o lume - la haos sau ordine?

Este un univers infinit acolo? Daca ea are margine, ceea ce pentru el?

-Cum suntem compus din multe particule sunt conştienţi de ei înşişi în lumea aleatoare de particule? Şi cum este posibil ca multe particule vin în dezvoltarea acestuia la capacitatea de a cunoaşte, înţelege şi realiza alt set de particule - lumii?

ACOLO AVIZ

Academicianul Osipov încă chinuit de întrebarea: ce sa întâmplat înainte de Big Bang?


Există lucruri ciudate

Preşedintele Academiei de Ştiinţe a Rusiei Iuri OSIPOVA creditat cu a spune: "Nu există nici un motiv să afirme că nu există Dumnezeu. Este?

- Ei bine, eu nu aş discuta mai degrabă această problemă - a spus omul de ştiinţă, vorbind ca pe ceva la radio. - Eu spun nu mai mult de acest lucru: există unele sisteme, foarte adânci, care nu sunt închise în cunoaşterea ştiinţifică. Ea poate fi auzit, de exemplu, despre teoria Big Bang? Cu toate apărut la un moment dat - a explodat - şi toate ... Aceştia se întreabă: ce sa intamplat inainte de Big Bang? Şi toate din umeri.

Eu nu spun că existenţa lui Dumnezeu poate fi justificată sau nu este justificată de ştiinţă. mânca doar lucruri ciudate, care nu permit să închidă sistemul de cunoştinţe ştiinţifice.

Şi încercând să răspundă la întrebarea dacă Dumnezeu există, vom merge foarte departe. Pentru că atunci va trebui să se definească ceea ce este Dumnezeu. Deoarece oamenii sunt investite în diferite concepte diferite. Dar nu voi spune, probabil, un secret faptul că Einstein, într-un sens a fost un credincios. Şi un număr de mare, oameni de ştiinţă proeminenţi, de asemenea, au fost oameni de credincioşi. Ştiu situaţii în care persoane care au făcut descoperiri remarcabile în fizica secolului al XX-lea, în cele din urmă a devenit credincioşi, în sensul că nu au putut explica în totalitate ceea ce se întâmplă în lumea prin intermediul sistemelor de cunoştinţe care le posedă, nu mai mult.

Sursa: www.kp.ru


Vineri, 28 decembrie 2007
Vizualizări: 5894

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
276
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
204
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
359
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
351