ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Olanda a recunoscut dieta crudă ca tratament oficial împotriva cancerului
Celebrul medic olandez Cornelius Moerman timp de mai multe decenii a luptat cu cancerul (el a decedat în 1988 la vârsta de 95 de ani). El a dezvoltat propriile metode de tratament, bazându-se pe negarea principiilor de bază clasice în medicină.

Teoria lui Moerman a fost recunoscută în 1987 de către Ministerul Sănătății din Olanda după vindecarea uluitoară a bolnavilor respinși de medicina oficială. Comisia de stat a înregistrați însănătoșirea la 115 de persoane din 150 de pacienti cu cancer. La restul de pacienți a avut loc alinarea maladiei.Un mare sprijin lui dr. Moerman au furnizat de două ori laureat al Premiului Nobel Linus Pauling( California) și laureat al premiului Nobel G. Domak. Ambii au numit teoria și practica de tratare a cancerului doar prin metodele de alimentație corectă "o mare descoperire în rezolvarea problemei de cancer".

Alimentația medicală în cancer

Dieta lui Moerman nu este pe deplin crudă – aceasta se bazează pe legume proaspete, fructe, sucuri naturale, include cereale: pâine, paste din făină grosieră, orez brun și produse lactate.

Există informații despre tratamentul cancerului cu succes printr-o dietă completă din alimente crude:

 

"Niciodată nu am scris despre dieta crudă și cancerul. Cu toate acestea, anume această boală este pentru mine un factor motivator principal spre un stil de viață cu dieta crudă.

Primul exemplu de utilitate a veganismului și dietei crude a fost tatăl meu vitreg, care la fel ca și toți frați ai săi a avut cancerul de prostată. Acest tip de cancer poate fi diagnosticat prea târziu - principalul indicator este testul de sange pentru  PSA. Cu cât acesta este mai mare, cu atât mai mult medicul încearcă să vă convingă să taieți prostata sau să treceți printr-o procedură oribilă de radiație. Tatăl meu vitreg a făcut în mod regulat această analiză timp de mulți ani, dar când indice a crescut, mama mea l-a convins să nu fugă la operație, ea a găsit o casetă video a unei doamne medic care s-a vindecat de cancer de sân și l-a convins să încerce dieta vegetariană. Părinții mei au cumparat un storcator și au început să facă sucuri, cumpărând saci de morcov organic. Indicatorul PSA a scăzut și așa a durat aproximativ un an. Apoi spiritul american și lenea au prevalat și tatal vitreg a decis că carnea la gratar este mai importantă decât sănătatea, peste un an PSA a crescut brusc și el a fost operat, apoi a trecut procedura de radiații, crezând în mod naiv că acum el poate mânca tot ce vrea și va fi la fel ca nou-nouț. Acum el trăiește suficient de bine și consideră că veganismul și sucuri sunt o prostie din trecut, dar totuși continue să consume laptele de soia.

Am ascultat interviul cu Brenda Cobb, care s-a trata de cancer prin dieta crudă la 100 %. Ea scrie cărți și gestionează centrul de dieta crudă în Atlanta. Am întâlnit o femeie din Richmond, care s-a recuperat de cancerul de rect prin dieta crudă. În blogosferă sunt multe astfel de oameni și sunt cărți pe Amazon. Există nu mai puțin de cercetări, Academia Americană de Științe este de acord că o dietă cu o multime de fructe și legume crude prevene cancerul.

Se consideră că dieta crudă face mediul din organism alcalin, iar produsele alimentare, cum ar fi zahăr, făină, carne oxidează organismul. Cancerul nu poate crește într-un mediu alcalin. În 1931 fiziologul german Otto Warburg a câștigat Premiul Nobel pentru descoperirea enzimelor respiratorii ale celulelor, in special celulelor canceroase. El credea că principala cauză a cancerului este înlocuirea respiratiei oxigene normale a celulelor cu fermentația de zahăr. El a fost sigur că cu cât mai jos este pH, cu atât mai mică este concentrația de oxigen, și în consecință mai multe celule canceroase.

Personal, sunt convinsă că cu excepția unor factori externi extremi, cum ar fi Cernobâl și azbest, omul care respectă dieta crudă nu se poate îmbolnăvi de cancer. Iar omul care deja a căzut bolnav de cancer se poate vindeca. Mulți rawfoodiști au un sentiment că au scăpat de ceea de ce se teme toată America. Dar a dovedi acest punct de vedere oamenilor noi nu este ușor. Toată lumea înțelege că cu această "dietă" puteți pierde în greutate, scade colesterolul, îmbunătăți pielea. Mulți sunt chiar dispuși să creadă că o dietă cu alimente crude poate ajuta diabeticilor. Dar cancerul pare a fi altceva, împotriva căruia nici o dietă nu poate ajuta. De ce ? Doar sistemul imunitar este responsabil nu numai de gripa, dar  de asemenea pentru celulele maligne. Iar dieta crudă îi oferă posibilitatea de a funcționa exact, cum trebuie.

 

 

Sursa: esoterix.ru

Luni, 28 octombrie 2013
Vizualizări: 10481

Citiţi de asemenea

Pe lacurile zonei ecologice VioPark creat de holdingul Daac Hermes s-au stabilit mai multe lebede. Acest lucru îl demons...
27
1. Nu e voie să pregăti în seră un pămînt prea bogat nutritiv pentru această cultură. Aduceți (chiar din toamnă) gunoi...
280
În Asia, încă din cele mai vechi timpuri, se știa că membrele inferioare îmbătrînesc în primul rînd. În tratatele orient...
359
Astăzi site-ul www.moldovenii.md, dedicat studiului, conștientizării și promovării adevăratei istorii și culturii a Mold...
185