ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Olanda a recunoscut dieta crudă ca tratament oficial împotriva cancerului
Celebrul medic olandez Cornelius Moerman timp de mai multe decenii a luptat cu cancerul (el a decedat în 1988 la vârsta de 95 de ani). El a dezvoltat propriile metode de tratament, bazându-se pe negarea principiilor de bază clasice în medicină.

Teoria lui Moerman a fost recunoscută în 1987 de către Ministerul Sănătății din Olanda după vindecarea uluitoară a bolnavilor respinși de medicina oficială. Comisia de stat a înregistrați însănătoșirea la 115 de persoane din 150 de pacienti cu cancer. La restul de pacienți a avut loc alinarea maladiei.Un mare sprijin lui dr. Moerman au furnizat de două ori laureat al Premiului Nobel Linus Pauling( California) și laureat al premiului Nobel G. Domak. Ambii au numit teoria și practica de tratare a cancerului doar prin metodele de alimentație corectă "o mare descoperire în rezolvarea problemei de cancer".

Alimentația medicală în cancer

Dieta lui Moerman nu este pe deplin crudă – aceasta se bazează pe legume proaspete, fructe, sucuri naturale, include cereale: pâine, paste din făină grosieră, orez brun și produse lactate.

Există informații despre tratamentul cancerului cu succes printr-o dietă completă din alimente crude:


 

" Săptămâna trecută am făcut biopsia - celulele canceroase nu au fost găsite . .. Să spun că eu sunt fericit, n-aș spune nimic. [ ... ] Alimentația a fost următoare: în timpul zilei am băut un amestec de sucuri inventat de Broys, nefiltrat, 1,5-2 litri pe zi, seara am mâncat legume crude - dovleac, conopidă, ridiche verde, câte un soi la o dată. Am băut infuzii de plante și fructe de măceș. Astfel m-am alimentat de mai multe luni. În ultimul timp m-am săturat de sucuri, consum doar legume - sfecla, morcov, varza, dovleac, mere uneori. Toate crude - mono".


 

Autovindecare de cancer

Cauza de cancer, a tuturor celor patru sute de specii „este cunoscută - un stil de viata nesănătos, inuman, o dieta canceroasă. Întreaga omenire consumă alimentece care sunt mai potrivite pentru celule canceroase (degenerate) decât cele normale.
 

Consumând monozaharide și proteine de origine animalieră, noi hrănim celulele noastre canceroase, care în mod constant se formează în orice organism și cu timpul sunt distruse de sistemul nostru imunitar. Toate sistemele de tratare cu succes a cancerului limitează consumul dulciurilor și proteinelor. Refuzul la monozaharide și proteine de origine animalieră, cu care suntem obișnuiți, îngrășând mai multe decenii cancerul, ne face sa simțim foamea, oboseala, dureri de cap.

Dar după trecerea la dieta naturală pe bază de plante, sănătatea noastră se îmbunătățește și greutatea noastră începe să crească în ciuda numărul scăzut de calorii în alimente vii și sarcinilor fizice (în cazul în care se întâmplă). Se îmbunătățește sângele, dispar durerile, începe să se dizolve metastazele. Cancerul este contribuția noastră personală la 100 % ! Dar tumoarea canceroasă este vie, prin urmare aceasta poate fi ucisă, înăbușită cu foame, și numai de proprietarul ei - întreținător al tumorii. Unica soluție este supraviețuirea neajutată de alții! Noi nu tratăm maladia, nu salvăm pacientului – cancerul este incurabil, este singura formă de viață nemuritoare cunoscută de știința. Noi învățăm omul cum cum să ucidă cancerul.

Experiența tratării cancerului cu o dieta din alimente crude

 

"Niciodată nu am scris despre dieta crudă și cancerul. Cu toate acestea, anume această boală este pentru mine un factor motivator principal spre un stil de viață cu dieta crudă.

Primul exemplu de utilitate a veganismului și dietei crude a fost tatăl meu vitreg, care la fel ca și toți frați ai săi a avut cancerul de prostată. Acest tip de cancer poate fi diagnosticat prea târziu - principalul indicator este testul de sange pentru  PSA. Cu cât acesta este mai mare, cu atât mai mult medicul încearcă să vă convingă să taieți prostata sau să treceți printr-o procedură oribilă de radiație. Tatăl meu vitreg a făcut în mod regulat această analiză timp de mulți ani, dar când indice a crescut, mama mea l-a convins să nu fugă la operație, ea a găsit o casetă video a unei doamne medic care s-a vindecat de cancer de sân și l-a convins să încerce dieta vegetariană. Părinții mei au cumparat un storcator și au început să facă sucuri, cumpărând saci de morcov organic. Indicatorul PSA a scăzut și așa a durat aproximativ un an. Apoi spiritul american și lenea au prevalat și tatal vitreg a decis că carnea la gratar este mai importantă decât sănătatea, peste un an PSA a crescut brusc și el a fost operat, apoi a trecut procedura de radiații, crezând în mod naiv că acum el poate mânca tot ce vrea și va fi la fel ca nou-nouț. Acum el trăiește suficient de bine și consideră că veganismul și sucuri sunt o prostie din trecut, dar totuși continue să consume laptele de soia.

Am ascultat interviul cu Brenda Cobb, care s-a trata de cancer prin dieta crudă la 100 %. Ea scrie cărți și gestionează centrul de dieta crudă în Atlanta. Am întâlnit o femeie din Richmond, care s-a recuperat de cancerul de rect prin dieta crudă. În blogosferă sunt multe astfel de oameni și sunt cărți pe Amazon. Există nu mai puțin de cercetări, Academia Americană de Științe este de acord că o dietă cu o multime de fructe și legume crude prevene cancerul.

Se consideră că dieta crudă face mediul din organism alcalin, iar produsele alimentare, cum ar fi zahăr, făină, carne oxidează organismul. Cancerul nu poate crește într-un mediu alcalin. În 1931 fiziologul german Otto Warburg a câștigat Premiul Nobel pentru descoperirea enzimelor respiratorii ale celulelor, in special celulelor canceroase. El credea că principala cauză a cancerului este înlocuirea respiratiei oxigene normale a celulelor cu fermentația de zahăr. El a fost sigur că cu cât mai jos este pH, cu atât mai mică este concentrația de oxigen, și în consecință mai multe celule canceroase.

Personal, sunt convinsă că cu excepția unor factori externi extremi, cum ar fi Cernobâl și azbest, omul care respectă dieta crudă nu se poate îmbolnăvi de cancer. Iar omul care deja a căzut bolnav de cancer se poate vindeca. Mulți rawfoodiști au un sentiment că au scăpat de ceea de ce se teme toată America. Dar a dovedi acest punct de vedere oamenilor noi nu este ușor. Toată lumea înțelege că cu această "dietă" puteți pierde în greutate, scade colesterolul, îmbunătăți pielea. Mulți sunt chiar dispuși să creadă că o dietă cu alimente crude poate ajuta diabeticilor. Dar cancerul pare a fi altceva, împotriva căruia nici o dietă nu poate ajuta. De ce ? Doar sistemul imunitar este responsabil nu numai de gripa, dar  de asemenea pentru celulele maligne. Iar dieta crudă îi oferă posibilitatea de a funcționa exact, cum trebuie.

 

 

Sursa: esoterix.ru

Luni, 28 octombrie 2013
Vizualizări: 10002

Citiţi de asemenea

Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
16
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
18
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
128
"Mi-ar fi plăcut să fiu vegan de la naștere. Este uimitor cît de nebun am fost în toți acești ani"...
132