ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oleg Yulan despre lumea de câmpuri de torsiuneAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Oleg Yulan despre lumea de câmpuri de torsiune

Oleg Yulan despre lumea de câmpuri de torsiune

Din cele mai vechi timpuri, a ajuns la noi cu privire la existenţa unei substanţe - eter, care umple totul în univers. In zilele noastre, termenul de "difuzare" a înlocuit termenul de "vid fizice", dar problema nu sa schimbat.

Începând cu Isaac Newton, oamenii de ştiinţă apoi "denunţat" existenţa de eter, apoi din nou să-l includă în argumentele lor. Newton a schimbat în mod repetat poziţia sa cu privire la existenţa de eter: de la recunoaşterea deplină la negarea completă de disponibilitate.

Dar dezvoltarea teoriei atracţiei universale, el a pornit de la faptul că există eter. Datorită prezenţei în eter-Gama de transmisii lung este forţa de gravitaţie instantanee pe distante mari. Ne place sau nu atât de încrezător să spun nu poate nimeni, deoarece nimeni nu a fost capabil să "se introduce" sau "dezactiva" forţa de gravitaţie.

Dar principalul lucru este că spaţiul lui Newton are o realitate fizica ceva. "Ideea ca un singur trup ... poate acţiona pe un alt gol prin spaţiu, la o distanţă fără implicarea ca transferurile de acţiune şi a forţei de la un corp la altul, - mi se pare atât de absurd că nu există, cred eu, un om capabil de a gândi filosofic, la care ea a ajuns la un cap "- a scris fizician mare,. Aici prezenţa de eter este nu numai de aşteptat, dar aşteaptă ca unele tenacitate şi corporalitate din această substanţă.

Ca urmare, Universul, la prezentarea lui Newton, a fost infinit şi fără sfârşit, a avut geometria spaţiu euclidian, atunci nu a fost liniară. Infinitatea universului etern implică existenţa sa. Aceasta este o concluzie importantă epistemologice că pentru înţelegerea generală a lumii, poate mai importante decât vă puteţi imagina.

În fizica clasică a lui Newton a fost pus spaţiu absolut şi timp. În conformitate cu trecerea timpului şi de marimea corpului, în cadre diferite de referinţă sunt constante şi nu depinde de mişcare sau nu sistemul relativ la observator.

O concepţie diferită a universului a venit împreună cu numele lui Einstein, care a creat relativităţii speciale şi generale. În timpul lui Einstein si spatiul au devenit dependente de mişcare a unui sistem relativ la altul. În plus, conform teoriei generale a relativitatii, mişcarea de masă cauzate de curbură a spaţiului, şi curbură a spaţiului cauzate de spaţiu-material de umplere. Ca rezultat, în funcţie de Einstein, universul se dovedeşte nelimitat, dar finite, în care spaţiul este o necesitate închis ca o sferă.

Dar teoria lui Einstein a face mult mai multe întrebări decât o răspunsuri la întrebările care nu au putut răspunde la fizica clasica.

În primul rând, să se distingă în mod clar spaţiul ca o abstracţie matematică, şi spaţiului ca distanţa dintre punctele specifice pe care le avem, să zicem, pentru a conecta sistemul de transport.

În primul caz, ne poate folosi în mod automat geometria euclidiană, de-a doua - noi trebuie să ia în considerare efectul liniilor de câmp extern, care în cele din urmă ne va da curbură a spaţiului real.

Ca un exemplu, vă poate aduce o imagine a liniilor de câmp magnetic între poli de un magnet. Urmărind din exterior, nu ne gândim o dată despre curbura spaţiu de linii. Dar in interiorul odată în formă de mici particule magnetice o, vom trece pe puterea şi asiguraţi-vă că spaţiul a fost într-adevăr curbilinie pentru mişcării noastre. Este evident că pentru descriseIa un astfel de spatiu curbat, nu vom servi de geometria lui Euclid, Lobachevsky şi Riemann: avem nevoie de geometrie pur si simplu nu este acolo.

În al doilea rând, cucerirea spaţiului în acţiunea externă a unor linii de energie va fi pentru noi, cu atat mai greu va necesita energie pentru a mari si consumatoare de timp decât o viteză mai mare ne mutăm.

În al treilea rând, un univers închis nu poate fi, prin definiţie. Credeam că o persoană în poziţia de a iesi din orice spaţiu închis, ceea ce duce-mi să pun întrebarea: ce urmeaza?

Este clar că vidul fizic, lipsa de nimic dincolo de universul nostru în conformitate cu Einstein nu poate fi. Dar apoi, teoria lui Einstein este relativă, locale, private. În plus, aceasta implică faptul că masa nu este în măsură să îndoiţi cumva spaţiu, deoarece nu am răspuns încă la întrebarea de ce "masă".

Din această reprezentare a universului în funcţie de Einstein, rezultă că o dată a fost un timp cand universul nostru sa născut din nimic. Acest punct de vedere a condus oamenii de ştiinţă la teoria Big Bang. Cu toate acestea, o astfel de cataclism ar putea avea loc numai într-un mic (în raport cu amplitudine totală) la universul fără margini.

Şi apoi să apară în mod automat la întrebări precum: Care a fost cauza principala a Big Bang-ului, şi care sa oprit scape "de materie la un moment dat. În plus, necesitatea de a răspunde la modul în care din nu apare nimic monstruos masa (de exemplu, galaxia noastra), care, de asemenea, imediat răsucite în formă de spirală gigant. Cred că răspunsurile la aceste întrebări sunt oarecum legate.

Înainte de a continua, voi face o rezervare. "Mame" şi "substanţă" Eu folosesc mai mult prin inerţie, prin tradiţie, mai degrabă decât pe fond. Şi, după cum vom lua în considerare unele paradoxuri ale materiei, suntem tot mai mult de gând să vă asiguraţi că materia (substanţă) nu există.

Într-adevăr, trăim într-o lume care, până ne-am înţeles complet. Şi nu este pe deplin înţeleasă, nu pentru că nu suntem capabili să înţeleagă, ci pentru că începe, cum se spune, la sfârşitul greşit.

Singura sursă de informaţii despre lumea din jurul nostru este ca sentimentele noastre. Nimic, şi pentru o clipă poate schimba. În această situaţie, singurul instrument de cunoaştere realitatea înconjurătoare este universal pentru toate lumea vie de pe Pamant (de la ciliates la om) mecanismul de gândire bazate pe predicţie de evenimente, pe baza informaţiilor de la senzori (simţuri).

Numai în acest mod un organism viu, pentru a putea să ia măsuri pentru a supravieţui. Mecanism de gândire reflectă nivelul de un organism special şi la scară a realităţii, cunoaşterea mediului. În acest articol, dedicat unor domenii de torsiune, nu mai pot locui în acest sens. Sensul a ceea ce sa spus este că nu avem nici o dovadă a existenţei materiei. Tot ceea ce noi numim substanţă, materie - doar o generalizare logic din suma de senzaţii, şi nu mai mult.

Prin efectuarea acestei rezervari, să ne ia în considerare unele proprietăţi ale materiei,. Apel atenţie la Big Bang teorie potrivit căreia, în funcţie de oameni de ştiinţă, şi a universului a fost născut.

Acest model, ca un general, nu tolera criticile, după cum sa menţionat mai sus. Prin urmare, propunem un experiment gândit. Creşterea de mai sus galaxiei noastre atât de mare încât a scăzut la dimensiunea unei monede penny.

Apoi ceas împrejurimile dvs. pentru 5-10 miliarde de ani. Ce vom vedea? Nu numai galaxiei noastre, dar multe altele, foarte similare cu ale noastre, roti la aproximativ aceeaşi viteză. Şi fiecare galaxie se roteşte în jurul centrului său de rotaţie. Cedovatelno, pentru fiecare galaxie a fost cândva un Big Bang. În plus, vom găsi că universul este umplut cu galaxii de rotaţie sunt relativ uniform.

Dar, oricât de mult ne-ar fi putut observa, am fost în imposibilitatea de a găsi în univers care ar putea fi numit Antigalaktikoy. Acest lucru reiese din faptul că numărul de galaxii şi antigalaktik (în conformitate cu teoria Big Bang) trebuie să fie aceleaşi.

Dar, apoi, toate acestea ar fi fost "mixte" cu altele şi anihila să interacţioneze unii cu alţii în mod continuu. Acest lucru nu se intampla din cauza faptului că antigalaktik pur şi simplu nu se poate. Prin urmare, paradoxul Big Bang-ului se transformă într-o ghicitoare: de ce de la un anumit punct universul sa născut doar o galaxie specifice. Aceasta duce mister într-o ghicitoare: Care este problema?

Dacă vom suma de masă, în cazul în care numai acele galaxii, care ar fi în cadrul domeniului nostru de vedere în timpul experimentului crezut, am descoperit că valoarea această masă nu poate fi nici o explicaţie teoretică, din moment ce toate acestea sa născut dintr-o abundenţă de gol complet. Oamenii de stiinta atribut a naşterii, să zicem, a galaxiei noastre de vid proprietăţi fizice, pe baza unor ipotetice densitate de energie conţinută într-un vid fizic.

Acest lucru este adevărat, dar într-o astfel de formulare este explicaţia slab. Orice calcul a numit-o densitate de energie, astfel de vid fizice sunt fără temei, deoarece, după cum sa afirmat deja, nu ştim cauzele de la începutul Big Bang-ului, dar nu ştim şi de ce, pentru a opri acest proces.

Acesta nu este un vid fizic densitate de energie, şi că proprietăţile fizice vid după sfârşitul "nu se schimbă, rămân aceleaşi.

În timpul experimentului crezut, ne-ar descoperi că singura formă de mişcare în spaţiul previzibile ale universului este rotaţia galaxiilor. Nu a existat nici o mişcare în raport cu altele noi nu s-ar găsi. Aceasta înseamnă că, la momentul de la începuturile sale, fiecare galaxie imediat începe să se rotească (twist), ca un giroscop urias.

În consecinţă, de la începutul foarte de viitorul galaxiei pe "emergente" chestii gigantice sunt forţele de torsiune. Dă în ipoteza în care aceste forţe să apară la scurt timp înainte de Big Bang-ului şi sunt aceleaşi motiv, care extrage o substanţă creat de o galaxie de vid fizic.

Dar apoi naştere şi naşterea următoarea oprire a galaxiei este un proces controlat din exterior. În plus, rotaţia galaxiilor este condiţie necesară şi suficientă doar pentru existenţa unor galaxii.

Continuând ideea de inevitabilitatea de rotaţie de galaxii, sa scufundat la nivelul de stelar (solare) sisteme. Aici vom gasi, de asemenea, "universal" de rotaţie: elemente şi sisteme, în general. Totul se repetă la acest nivel. În plus, vom găsi unele rotaţie de potrivire a planetelor faţă de sori acestora, precum şi sisteme în galaxii lor. Astfel, natura forţelor care provoacă rotaţie, şi sursa lor la nivel de galaxii, stele şi sisteme planetare este acelaşi.

Am menţionat mai devreme despre spaţiul universului ca un spaţiu îmbibat cu unele linii de putere. Acum este clar că nici o masă de materie, precum şi sistemul de forţe, cauzând rotaţia spaţiu de învăţământ şi nu există sistem de putere, care denaturează cu adevărat spaţiu pentru orice sistem de transport.

liniile electrice, "forţând" rotaţie educaţie celeste sunt macrocosmic vartejuri de torsiune, sau torsiune de domenii scară macrocosmic.

Şi aceste câmpuri de torsiune macrocosmic în momentul introducerii sale, de vid fizice (în momentul naşteriifizice vid) "trage" din el ceea ce numim materie.

Noi doar pentru a vedea modul în care domeniile de lucru de torsiune la nivel micro. Pentru informaţii despre acest lucru, din păcate, pot fi obţinute numai prin proprietăţile speciale ale unor oameni, numit "clarvăzător" (dar nu toate dintre ele).

clarvăzători Dovezile sunt foarte valoroase pentru intelegerea a ceea ce "material" lumea nu este destul de modul în care noi suntem obisnuiti, dar identic cu nivelul de galaxii la nivelul particulelor elementare.

Iată cum Chatterjee Brahmana a declarat in prelegeri susţinute în Europa la sfârşitul secolului al XIX-lea: "Ai văzut pe cineva dintre voi este un atom fenomen?" Vreau să spun fizice atomului, deoarece chimice atom - este una complexă.

Să presupunem că sunteţi în măsură pentru a vedea Atom reale. Ce il capturare fatal încă sub masca de culoare, miros, densitate, în general, sub pretextul de calitate. Şi am văzut că toate aceste efecte de calitate de mişcare şi nimic mai mult. În cazul în care este atom ta? Vise ale fizicii ... Totul dispare în mişcare. "

Filosofia Brahmana, a fost ipostaziată de Chatterjee, înrădăcinate în multe mii de secole profundă. Prin urmare, este interesant de comparat aceste cuvinte cu expresia C. W. Leadbeater, care a fost capabil să văd un singur electron, proton, neutron, atom.

El ne-a lăsat o moştenire a unui număr mare de schiţe care devin doar astăzi clare. Privind echivalenţa de energie si materie Leadbeater la sfârşitul secolului al XIX-lea a spus: "Atom nu este deloc un" lucru ", deşi acest lucru este materialul din care constau din toate organele fizice.

Este format din fluxul de energie vitală şi dispare la reflux său educaţional. "În acest mod clar vizibile citat lipsa de înţelegere a materiei în sine. Leadbeater a fost un preot şi a avut speciala nr. Prin urmare, se poate minuna numai la această definiţie precisă: introspecţie sale în lucruri mult mai profund decât s-ar putea ar face un fizician, nu numai asta, dar timpul nostru.

În continuare, voi da informaţiile primite de vis profetic. Exemplu, am împrumutat de la cartea american psihiatrie Chafiki Karagully creativitate Breakthrough: extrasenzoriale percepţia ta "(Minsk," Santana ", 1991).

În acest exemplu, informaţiile au fost obţinute într-un vis sub forma de prelegeri şi se înregistrează imediat dupa trezire in cativa ani. În multe cazuri, un ascultător "a apărut pentru a verifica exactitatea veghe informaţiile ştiinţifice complex obţinut în timpul nopţii" prelegeri ". Deci următoare.

"La un" prelegerea "lector discutat cu neutroni. El a numit-o" lianţi ştiinţă "şi a spus că legătura între puterea atomului sunt ceea ce ar putea fi descris ca o ecografie într-o bandă îngustă foarte de frecvenţe, cât mai curând diferite elemente percepute ...

În timpul acestei conferinţe profesor acesta a făcut schematică modelul vizibilă a unui neutron într-un atom de fier. El a reprezentat ca o spirală, cu un număr cunoscut de spire, cu două spirala format o linie central prin transformă perpendicular pe planul de spirala.

Spirală a avut aspectul unui con. Un alt model, pe care a folosit pentru demonstraţie, arătând cu neutroni ca vortex spirala două de acest tip, cu partea de sus a conuri au fost atingând aproape unele de altele şi sunt rotite în direcţii opuse.

Cele de mai sus ilustrează figura corespunzătoare a neutronilor, care l-am luat de la Leadbeater. Aşa cum vom vedea, cu excepţia rotaţie vartej este nimic, la toate acolo: problema este într-adevăr plecat.

AcumInformatii fundamentale pentru a explica mecanismul de "naştere" şi "moarte" a materiei, precum şi pentru explicarea proprietăţilor sale de bază, avem destule.

Astfel, la un moment dat (cred, nu depinde, de exemplu, de la efectul de orice masă) a vidului fizic este născut electromagnetice valuri vartej (Vorticitate câmp de torsiune), care în acest caz este întotdeauna "trage" dintr-o anumită parte plasmă.

Acest vortex poate fi asemănat cu o chitară bas şir cu diferenţa că şir de caractere care este continuă (închis pe sine) şi mingea într-o buclă închisă, care ocupă un spaţiu în diferite forme. Plasma este ţinut într-o cablul de alimentare continuă, înghirlandat cu un vârtej de câmp electromagnetic. Cel mai important este că cablul este rotit continuu. , Iar cifra, pe care a format în spaţiu, şi continuu rotit la viteze mari. Şi în acest caz direcţia de rotaţie este întotdeauna acelaşi - în general pozitiv. Doar un singur element de pozitroni are direcţia opusă de rotaţie, care este cauza lui "moarte" prin anihilare.

Aici este oportun să se prevadă torsiune domenii principale care formează puterea de educaţie, ceea ce corespunde la particule elementare - fotoni, electroni, protoni si neutroni. Nu alte particule elementare, nu şi nu este necesară, la toate. O astfel de educaţie este cel mai simplu şi mai stabil, în sensul păstrării lor de rotaţie.

Mai complexe de torsiune eddies domenii asociate particulelor elementare, în atomi, molecule în cristale şi aşa mai departe. Constituie ceea ce se numeşte problemă. Chiar sofisticate de torsiune mai multe domenii forma domenii, numit magnetice, gravitatea şi aşa mai departe. Toate acestea sunt utile pentru a caracteriza câmpul ce priveşte domeniile de torsiune secundare, care pot exista numai atunci când primar a fost deja format.

Stabilitatea domeniile secundare de torsiune este semnificativ mai scăzută decât în primară,. Prin urmare, atunci când "stop" de top lucrurile lor, ei s-au format, este distrus. La nivel macrocosmic, stop "de top" unei galaxii va avea ca rezultat faptul că sistemul de stele din aceasta galaxie ar "elimina" al universului.

Cu acest fenomen, oamenii se confruntă atunci când se ocupă cu aşa-numita "radioactive" substanţă. Dar ar fi mai bine să ia în considerare substanţe radioactive, totul sau, dimpotrivă, să presupunem că substanţelor radioactive nu există, la toate, că unul şi acelaşi lucru.

Notez că, în practica sa obişnuită de oameni într-un fel interacţionează cu câmpurile de torsiune secundare (cu excepţia proceselor nucleare şi termonucleară). De exemplu, am tăiat din metal, şi să distrugă astfel o mică parte din domeniile secundare de torsiune. În acelaşi timp alocat (lansat), cu plasmă, care provoacă încălzirea metal şi / sau instrument.

câmpuri de torsiune, formând o lume în care locuiesc, de obicei, ne, material, ar trebui să fie numit de torsiune domenii naturale. Următoare vom lua în considerare alte tipuri de câmpuri de torsiune.

Am văzut că torsiune domeniile fizică într-un fel de viaţă aranja lumea noastră. Prin urmare, ele pot fi caracterizate ca câmpurile de informaţii. În acelaşi timp, în conformitate cu informaţiile fizice pe care le au în acest caz ne referim măsură a energiei ordonarea plasmă şi măsura de complexitatea de a organiza acest comanda.

Acum avem de a explica rigiditatea "," real "problemă, şi apoi problema de" materialitate "ale lumii vor fi complet epuizate. I-am spus mai devreme că toate torsiune de educaţie fizică reprezintă de fapt blaturi de energie, prin rotaţie la viteze mari. Este acest fapt explică măsura de "rigiditate" a substanţei.

Într-adevăr, în cazul în care nu filator spin sau cea de rotaţiesocietăţii civile cu o viteză mai mică, se lasă să cadă foarte uşor. Dar dacă viteza de rotaţie a acestuia este enorm, apoi cercetător, el serveşte ca unele dure, absolut irezistibil de perete. Tocmai din acest motiv am un sentiment de "rigiditate" de "materie", şi materia, aşa cum se dovedeşte, nu.

Astfel, sensul şi conţinutul de câmpuri de torsiune naturale au devenit destul de clar.. Ea ne permite să formuleze conceptul de unele dintre proprietăţile fizice ale vid Cu toate acestea, vid fizice pot vorbi numai în termeni calitativi. Aceasta înseamnă că orice ecuaţii pentru a descrie este imposibil. Este de neînţeles.

Bazat pe ceea ce a fost spus despre câmpurile de torsiune fizice, despre vid fizice pot spune următoarele:

în măruntaiele "a vidului fizic conţine o enormă cantitate de informaţii, aceasta ne permite să vorbească de el ca substanţă de informaţii; lungimea spaţiului "interior" vid fizic este zero. Această caracteristică este condiţie necesară şi suficientă pentru gestionarea de la naşterea materiei din fundul "de vid fizic. Această caracteristică vă permite să asemui punctul lui (cantitate adimensional), pe care suntem atât în interiorul cât şi în afara acesteia; Puteţi vorbi doar despre capacitatea de informare a vidului fizic, dar inutil, pentru a discuta valoarea maximă posibilă a acestei puteri: ei sunt infinit prin definiţie; capacitatea de vid fizice de a acţiona independent la naştere orice parte "a materiei, de a gestiona acest proces sugerează că este inteligent şi natura vie.

Toate proprietăţile de agregate de vid fizice, de mai sus, precum şi nemărginită energie de ieşire care sa pot vorbi despre el ca un adevărat natura divină - întotdeauna prezent, infinit de puternic, peste tot prezent, atotvăzător.

Totusi, am observat că vidul fizic - este doar unul Suprema Personalitate a Divinităţii, şi anume, Duhul Sfânt. Un alt Personalitatea Supremă a Divinităţii - Dumnezeu Tatăl - a fost considerat de noi mai devreme, când am descris modelul de torsiune a lumii materiale. Puteţi apela această ipostază ca universul fizic, care, la fel ca Duhul Sfânt necreat.

Acum trebuie să ia în considerare recenta Personalitatea Supremă a Divinităţii - Dumnezeu Fiul.

Aproximativ şase ani în urmă, am început să domenii de cercetare, care au fost ulterior ma sunat torsiune domenii biologice. Acestea sunt domeniile în formă de opţiuni diferite pentru punerea în aplicare a sufletului de un organism viu, care a definit în cele din urmă numele lui.

De câmpurile de torsiune, sa discutat mai sus, aceste domenii sunt irelevante în sensul organizării de plasmă. În acest articol, nu am nici posibilitatea de a oferi o prezentare detaliată a întregului spectru de probleme legate de domeniile torsiune biologice. Deci, aici voi menţiona doar câteva puncte de principiu.

În primul rând, câmpurile de torsiune fizice "nascut" numai de la vid fizic. Torsiune domenii biologice au capacitatea de a samozarozhdatsya prin interacţiuni specifice, cu un mod special de problema organizate, numite materii organice. Această interacţiune face o substanţă organică de către un organism viu.

Nici alte forme de "recuperare" nu există.

În al doilea rând, torsiune câmpurile biologice în procesul de auto-reflecta creşterea şi dezvoltarea sufletul acestui organism. Creştere şi dezvoltare a sufletului este furnizat de revitalizare a acestui organism.

Acest proces de recuperare şi asigură acumularea de informaţii în structurile sufletului.

Aceasta înseamnă că fiecare moment al existenţei organismuluiavechno stocate în structurile sufletului. În acelaşi timp, în conformitate cu informaţiile în acest caz ar trebui să fie înţeleasă informaţii biologice ca cantitatea de informaţii, să asigure supravieţuirea organismelor specifice în condiţii specifice. Acest lucru este cu siguranţă cea mai caracteristică comună. La nivel uman, natura a supravieţuirii "se referă la un multi-faţete.

În al treilea rând, câmpul de torsiune fizică este întotdeauna şi în toate cazurile au unul - dreptul unilateral - direcţia de twist. torsiune domenii biologice pot avea atât de spin turbulenţele de dreapta, şi a plecat. Stânga twist torsiune domeniile biologic este cauzată de emoţii negative ale organismelor vii. Pentru emoţiile umane de furie, teama, disperare, şi aşa mai departe, care este, emoţiile de păcat.

Prin urmare, informaţia este întruchiparea levozakruchennye păcat torsiune domenii biologice.

În acelaşi clarvăzător vede pravozakruchennye torsiune domenii biologice iluminat de diferite culori, şi levozakruchennye par să-i aşa de negru, deoarece nu a fost radieze energie, dar ele pot distruge alte informaţii pravozakruchennye Educaţie torsiune domenii biologice.

În cele din urmă, cheia de la "unirea" sufletului şi a trupului este furnizarea în continuare a noului organism şi structura noi informaţii ale sufletului în procesul de supravieţuire. Dacă acest lucru nu se întâmplă, sufletul iese din trup şi începe să moară. Din acel moment special existenţa ei, condiţiile de care depind cu privire la modul de existenţă a organismului în timpul vieţii sale.

Ceva mai mult vor fi spus, se aplică în principal la sufletul omului, din moment ce este sufletul lui se poate cumpăra o culoare neagra ca urmare a îmbunătăţit durata de viaţă de păcate. Este experimentat emotiile de păcat sunt, de obicei un om. În plus, trebuie să spun că tot aici vor fi discutate într-un condensat şi simplificată versiune foarte. Dar mult mai complicate.

Deci, după moarte sufletul iese din trup, iar soarta depinde deja trecutul său de viaţă în această lume. " În cazul în care proprietarul a sufletului a trăit o viaţă neprihănit, nu păcatul, sufletul său a rămas luminoase, păcatele necomplicate. Acesta este sufletul unui om sfânt. Un astfel de suflet merge direct la structura de informaţii (se uneşte cu el), am sunat la universul biologic. În conformitate cu canoanele bisericii creştine - este Dumnezeu Fiul nu poate. Am explica toate că şi de a dovedi în detaliu, dar nu ca parte a acestui articol.

În cazul în care sufletul este "pătată" păcatele, le-a lăsat în mare parte twist torsiune domenii biologice şi nu pot fi acceptate de către Fiul lui Dumnezeu, deoarece prin acest lucru va rupe informaţii structura sa. Prin urmare, acest suflet rămâne în noosphere de pe Pamant, care construiesc treptat ip informaţii negative în mod semnificativ influenţată de existenţa celor vii. În consecinţă, noosphere de pe Pamant este un loc de acumulare a sufletelor celor pacatosi, care este, de informare a iadului.

Particularităţi ale existenţei sale, sufletul de orice alt organism, si om, în special, nu poate fi agitat dupa moartea gazdei sale primare. Aceasta înseamnă că, în cazul de a găsi în suflet noosphere îşi vor găsi locul său cel puţin un loc de odihnă temporar. Acest lucru dă naştere la fenomene precum Poltergeist, reincarnare, fulgere mingea, cutremure, uragane şi aşa mai departe.

Desigur, cutremurele şi uraganele nu apar întotdeauna pentru acest motiv, dar putem spune ca destul de des. Ar trebui să spun, de asemenea, că reinkrnatsiya - nu este re-încarnare a sufletului într-un fel de organism viu. Această înţelegere vulgar. Sensul de reîncarnare este că sufletul păcătosului constă în orice organism şi se mândreşte cu privire la master suflet ...

Probleme de gen sunt forţându-mă să întrerupă povestea locul cel mai interesant, caCE este egală cu conturul click aici fondul problemei nu va reuşi.

Deci termin că, în cazul în care numărul total de suflete de păcătoşi, sau "la negru" sufletele se acumulează în noosphere de pe Pamant mai mult de o valoare admisibilă, veţi va începe procesul de purificare, în care informaţiile negativ este pur şi simplu arse off. Acest fenomen este Apocalipsa. Cu acest scop, toate formele de viata de pe fata Pamantului va fi demolata. Dacă omenirea învaţă să trăiască fără violenţă şi fără păcat, atunci faza de Apocalipsa va fi moale, cum ar fi purificarea furtună de primăvară în primul rând, după care infloreste tot la o dată ...

Citiţi de asemenea

Prezența urmelor de prelucrare și prezența coloanelor simetrice netede sub baza sa exclud posibilitatea unei formări nat...
153
Casele neobișnuite în stil terasă și străzile înguste și labirintice din Mardin amintesc de moștenirea arabă prin stilul...
126
Nu, nu e sfîrșitul lumii! Și nici un tsunami! Și nici Photoshop! Nu sînt nicifotografii dintr-un film apocaliptic!Aceste...
121
Scara a suferit cel mai probabil un proces de calcificare. Apa de ploaie care curge de-a lungul perimetrului calcarului,...
108