ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Opel va prezenta un nou electromobil în serie, la Paris

Opel continuă să dezvolte automobilele electrice. În timpul apropiat, compania planifică prezentarea unui nou exemplar în serie – Opel Ampera-e – complet electrificat.

Reprezentanţii companiei afirmă că în acest model au fost combinate tehnologii moderne în elaborarea acumulatoarelor şi plăcerea de conduce un electrocar cu zero emisii de carbon.

Prezentarea va avea loc în cadrul salonului auto internaţional de la Paris, ce va avea loc în perioada 1-16 octombrie.

Maşinica atinge o viteză de 50 km/oră în 3,2 secunde, de la 80 pînă la 120 km/oră – în ale 4,5 secunde. Adică e acelaşi dinamică ca şi la versiunile sportive ale Opel.

Acumulatorul este amplasat în podea. Datorită acestul fapt habitaclul este spaţios, iar cinci pasageri vor încăpea în el fără a fi stingheriţi. Mai rămîne şi loc pentru bagaje.

În afară de plăcerea de a conduce un electrocar, Opel a ţinut cont şi de distracţia pasagerilor. Ampera-e este dotat cu cel mai nou sistem multimedia InteliLink. Punctul de Wi-fi, prezent la bord va permite utilizarea internetului de către 7 persoane concomitent.

Sistemul multimedia este compatibilă cu Apple CarPlay şi Android Auto. Astfel, majoritatea modelelor de smartphone – uri ar putea fi conectate la sistemul de audiere a muzicii şi de vizionare a imagiilor video.

 

 

Sursa: econet.ru

Citiţi de asemenea

Stațiile de încărcare pentru mașini nu sunt atît de uimitoare în zilele noastre.Dar ce e de făcut cu bicicletele electri...
34
Ai auzit de un astfel de fenomen ca "Furtună murdară"?Așa se numește fenomenul, cu formarea de fulgere în norul de cenuș...
42
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
28
Oamenii merg de obicei în natură, ca la odihnă.Eu credeam că viața în natură trebuie să fie o stare permanentă a omului....
61