ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Optimiştii trăiesc bine şi lungAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Noi optimist oameni minte de sănătate mai puternică, iar ei trăiesc mai mult. Acest lucru este menţionat în studiu, la care au participat cu 100 de mii de femei. Ei au fost rugaţi să completeze un chestionar cu intrebari despre ceea ce priveşte caracterul lor, şi apoi a studiat timp de opt ani.

Printre femeile care s-au considerat optimist, a fost cu 30% mai putin predispusi sa moara de boli de inima, şi, în general, mortalitatea în rândul acestora, indiferent de motiv, era mai mică decât cea pessimistok. Rândurile sumbre căutaţi în viitorul femeilor considerabil mai subtire, iar sansele lor de a muri de cancer au fost cu 23% mai mult.
Autorul studiului american Hilary Tindle medicul constată că optimiştii sunt mai puţin pronunţate fizice reacţie la stres sau mai precis urmaţi sfatul medicilor. Ei ceas mai bună a sănătăţii lor şi, prin urmare, trăiesc mai mult.

Potrivit cercetătorilor altă parte, optimiştii sunt adesea mai mult succes in afaceri. Studiul Profile din respondenţi au indicat că optimisti acorde mai mult timp pentru a lucra, şi investiţiile lor sunt caracterizate de invidiat sentiment de direcţie: în principal optimisti preferă să investească în titluri de valoare.
Ei au, de obicei, economiile mari, să gestioneze prudent cărţi de credit lor şi se aşteaptă să se pensioneze mult mai târziu decât majoritatea colegilor lor.

Sursa: poselenia.ru o condiţie prealabilă pentru newsland.ru


Marţi, 19 mai 2009
Vizualizări: 1781

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
50
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
320
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
233
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
373