ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Oţet — o curăţare ecologică inofensivăOţet - o curăţare ecologică inofensivă

 

Dacă căutaţi o alternativă la metodele obişnuite de îmbunătăţire a stării sanitare a casei dvs.,  alegeţi mai bine oţetul alb obişnuit din cămara mică. Oţetul este un  miracol neevaluat  pentru cei, care caută o loţiune de curăţare efectivă, inofensivă pentru copii, şi, de asemenea, ecologică, acesta este cea mai bună soluţie.Diferite moduri de a utiliza oţetul:

Un dezinfectant excelent. Stropiţi cu oţet jucării sau teren de joacă şi lăsaţi-l să usuce complet (în acest timp toate bacteriile vor fi distruse). Aceasta funcţionează datorită acidităţii sale ridicate şi bacteriile îl urăsc.
Clătitor pentru rufe. Adăugaţi  1/ 4 cană de oţet în timpul ultimului ciclu de clătire pentru a elimina resturile de săpun de pe rufe.

Clătitor pentru vase. Folosiţi oţetul nediluat ca un înlocuitor natural ideal al tuturor substanţelor obişnuite pentru curăţarea vaselor.

Clătitor pentru legume, fructe. Pentru a elimina pesticide sau îngrăşăminte (în cazurile în care produsele ecologice nu sunt disponibile), adăugaţi  1 / 8 cană de oţet într-un bol mare cu apă şi scufundaţi în el legume sau fructe şi  lăsaţi timp de câteva minute înainte de spălare cu apă curată.

Oţet - o curăţare ecologică inofensivăCurăţarea ferestrelor şi oglinzilor. Stropiţi cu oţetul nediluat suprafaţa şi ştergeţi cu o cârpă uscată sau un ziar mototolit.

Clătitor pentru păr. Adăugaţi o lingura de oţet de mere  într-o cană de apă caldă, clătiţi parul cu oţet după şampon şi uscaţi părul, ca de obicei. Nu vă faceţi griji, pentru miros de oţet, acesta va dispărea după uscarea părului.

Pesticide / erbicide. Ca un erbicid natural pentru grădinărit, oţetul poate fi turnat direct pe buruienile nedorite. Repetaţi acest lucru mai multe zile, mai ales dacă locuiţi intr-o climă umedă, în care oţetul poate fi diluat sau spălat cu apă de ploaie. Buruienile sunt eliminate cu  aciditatea concentrată de oţet.

 

 

Sursa: facepla.net cu link pe Ecohearth

ABONAȚI-VĂ
Luni, 02 mai 2011 16:37
Vizualizări: 3325

Citiţi de asemenea

 În toată viața sa, omul de știință sovietic Dmitri Sergheevici Lihaciov a scris peste 1000 de articole, a lăsat ap...
57
Sunt o persoană creativă, plină de idei și inspirație. Din copilărie am visat să construiesc propria mea casă de lemn. M...
59
Fără natură, omul nu poate exista nicăieri. Oamenii iubesc să meargă în drumeții, să se plimbe prin pădure și să petreac...
163
Prima fotografie: tufișurile cresc direct pe construcție, totul este acoperit cu pământ și dărâmături, pe jos sunt bucăț...
250