Ovăzul este cel mai bun antidepresant natural

/ Vizionări: 2500

Овес лучший природный антидипресант

D-a dovedit că ovăzul conţine substanţe ce luptă cu depresia la fel ca şi unele pastile, dar în mod natural. Natura are tot de ce are nevoie omul şi el trebuie să se folosească de toate acestea.

În prezent, este la modă tratarea depresiei cu diferite preparate antidepresante. Dar ele sînt scumpe şi nu întotdeauna eficiente. În plus, mai provoacă şi reacţii adverse. În acelaşi timp, există remedii naturale, inclusiv decoctul din seminţe de ovăz.

Puteţi să-l preparaţi singuri. 250 g de seminţe de ovăz se spală cu apă rece. Se strecoară. Peste seminţe se toarnă 1 l de apă rece şi se fierbe la foc foarte mic timp de 1,5-2 ore. Apoi se infuzează, se strecoară şi se bea cu miere pe parcursul zilei. Se administrează pînă la însănătoşirea completă.

Ludmila Boiko, or. Kursk

Comentariu

Decoctul din ovăz are un efect benefic asupra sistemului nervos şi este eficient împotriva depresiei datorită conţinutului sporit de vitamine din grupul B, precum şi de aminoacidul triptofan. Acesta este predecesorul aşa-zisului hormon al fericirii – serotonina şi contribuie la normalizarea somnului, ajută la relaxare, reducerea irascibilităiţi şi agresivităţii, sporirea capacităţii de muncă şi la concentrarea atenţiei.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137