ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Panasonic bate recordul de cateva zile stabilit la SolarCity

Panasonic sustine ca a rasturnat un record mondial pentru eficienta modulelor, anunt facut cu doar cateva zile in urma de SolarCity si va demonstra noul modul saptamana viitoare la Solar Energy UK, expozitie organizata de Editura PV Tech, Solar Media.

Vinerea trecuta, SolarCity a anuntat ca a inregistrat eficienta de 22.04% intr-un modul de pe acoperiș de la linia de pilot, cu toate acestea, in aceasta dimineata Panasonic a dezvaluit ca eficienta modului lor a inregistrat o conversie de 22,5% pe un modul de prototip comercial, verificat de Institutul National Japonez Industrial de Stiinte Avansate si Tehnologie.

Producatorul a anuntat, de asemenea, lansarea noului sau modul HIT N330, cu 96 de celule, panou de 330W care ofera 19,7% a eficientei la nivel de modul si pretinde pentru ca poate oferi cu 27% mai mult la varf de putere, comparativ cu modulele de masa policristaline de 260W.

Ambele produse vor fi prezente la SEUK expo săptămâna viitoare, care va avea loc la NEC Birmingham.

 

sursa: pv-tech.org

ABONAȚI-VĂ
Joi, 22 octombrie 2015 11:00
Vizualizări: 1236

Citiţi de asemenea

Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5772
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38214
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
6988
  Muşcata (Pelargonium) este o floare răspândită care decorează case și apartamente la mulți oameni. Admirând ...
22519