ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Panforte – un deliciu italian minunat. El conține un munte de nuci, fructe uscate și pomușoare!

Beneficiile curg rîu!

Ingrediente:

Alune – 125 g

Migdale — 125 g

Caise uscate — 100 g

Smochine— 100 g

Zahăr — 100 g

Făină de grîu— 60 g

Cacao— 40 g

Coajă de lămîie— 2 lingurițe

Scorțișoară — 2 lingurițe

Ghimber – 1 linguriță

Zahăr pudră - 40 g

Miere – 2 lingurițe

Mod de preparare:

Prăjim alunele pe tigaie pînă cînd se scoate coaja. Străduiți-vă să scoateți toată coaja. Tocați mărunt migdalele, alunele, fructele uscate și amestecați totul.

Pentru blat. În făină adăugăm cacao, ghimberul, scorțișoara. Amestecăm cu nucile și fructele uscate.

Încălziți mierea și adăugați zahărul. Amestecați pînă la formarea caramelei.

Așternem folie de pergament în formă și turnăm masa de nuci, apoi adăugăm caramela și mestecăm repede.

Coacem la temperatura de 150 de grade timp de o oră și jumătate.

Poftă bună!

 

sursa: coocook.me

Citiţi de asemenea

Pentru unii, plantele sunt doar o masă verde cu clorofilă. Pentru alții, ele sunt profesori, vindecători, interlocutori....
44
Etnobiologia în condițiile schimbărilor climatice: Memoria popoarelor ca resursă de reziliențăCând anomaliile meteorolog...
12
Ce-ar fi dacă lumea nu tace, ci noi pur și simplu am uitat să o ascultăm?O ediție specială a Journal of Ethnobiology pro...
217
Ciupercile sunt nu doar un aliment delicios, ci și o sursă valoroasă de nutrienți benefici pentru sănătate. Printre aces...
281