ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Particularităţile Smile NaţionalAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Se întâmplă, astfel încât conducerea fiecărei ţări au început să vă faceţi griji: acest lucru este motivul pentru care am oamenii nu zâmbeşti? Îngrijorat cu siguranta nu este fără motiv ulterioare.

De exemplu, în anul 2003 Ministerului Culturii de îngrijorare zabilo Thailanda: cetăţenii zambet destul de des pentru a confirma opinia sa, numele informal de Thailanda - "Teren de zambete". Aceasta poate reduce afluxul de turişti, Ministerul Culturii a decis şi a anunţat o campanie pentru a creşte numărul de zambete din tara. "Dacă zâmbet de trei ori pe zi, de mâine să zîmbească de şase ori" - a fost anunţată pentru public. Cu toate acestea, "rezultatele campaniei nimeni nu ulybatelnoy prezentate: Nu se cunoaşte dacă Thailandezii cedat la persuasiune şi dacă au să zâmbeşti mai des şi mai greu.

În Malaezia, conducerea ţării a fost agitat de un alt fapt: Nu vreau să funcţionarilor zâmbet şi funcţionarii publici. În schimb, ei sunt nepoliticos şi să ignoraţi vizitatori. Prin urmare, Malay Ministerul Culturii a decis să organizeze un raliu: 850,000 trimite pe oficialii malaezieni cursuri speciale de formare zâmbete şi bune maniere.

Chinez în ajunul Jocurile Olimpice din 2008, de asemenea, a avut neîndulcit: locuitorii din Beijing, a trebuit să suporte formare. Printre altele au avut în mod expres să stăpânească deprindere de zâmbitor în preajma străinilor de pe străzi, că nu în China, fapt acceptat.

În Rusia, nimeni nu a fost încă gândul de a ordinelor de sus în jos, să zîmbească, experimente au fost efectuate numai la nivelul societăţilor individuale, forţând personalul pentru a arăta bunăvoinţa faţă de fiecare client. Dar exemplu de McDonald's, declarând lui "zâmbet pentru drum liber, vedem că experimentele de acest gen sunt sortite eşecului: oamenii de pe cealaltă parte a ghişeului, aproape zîmbind. Poporul nostru nu poate face doar zâmbet. Şi aceasta este explicaţia lui.

Rasul nu poate mânca

unsmiling Rusă - este observat străini şi o sută treizeci şi zece ani în urmă, şi acum. Analele istoriei conservate că, în sfârşitul anilor optzeci de pe Piaţa Palatului, un vechi femeie veselă agatat un turist american, cu un strigăt: "Ce faci aici du-te şi lybishsya ceva?". Dacă te gândeşti la această observaţie profundă dezvăluie esenţa rus zâmbeşte.

Smile - pentru prieteni. Dacă şansa de americani se vor întâlni privirea de trecători, el este probabil să zîmbească. Rusă - va conduce la ochi: în tradiţia noastră să zâmbească la straini, nu este acceptată. De aceea, reprezentanţii sectorului de servicii interne sumbre si pietricele demnitatea de tot felul, a declarat: "Ce vrei de amuzant?" Nu Nu ştiu ... Ce e, am spus? " şi aşa mai departe.

Razi pentru nici un motiv. Smile este adecvat pentru un motiv oarecare, în timp ce de înţeles de către alţii. În plus, această creştere ar trebui să fie recunoscute ca alţii semnificative. Pentru un copil nu trebuie să auzi: "Deuces apucat - şi stă zâmbitor." Se înţelege că o persoană normală nu ar zâmbet atunci când el are note proaste - sau pentru samopodbadrivaniya, nici cu atât mai mult gândesc la străini şi, prin urmare, lucruri nesemnificative. În plus, în cazul în care cauza nu este clar zâmbeşte în jurul, acesta poate fi perceput ca batjocoritoare - spun ei, ştia ceva, dar să păstreze linişte şi pentru mine a fost de râs.

Sau locul de muncă, sau zambet pe buze. Potrivit şi lingvistică studiu istoric de J. Sternin, omul rus nu zâmbeşte în exercitarea funcţiilor lor: grefieri, funcţionari, chelneri au fost politicos, dar niciodata nu sa permis să zîmbească. Buna veche traditie este în viaţă astăzi. Şoc prima întâlnire cu întoarcerea acasă din vacanţă străine, cel mai adesea se produce atunci când întâlnirea cu Serviciul Vamal. Întrebarea "De ce sunt atât de întuneric?" ameninţă să devină retorică. Răspuns: Vamă şi pograniNicky sumbru, deoarece acestea sunt ocupat la muncă şi o chestiune gravă, dar poporul rus la locul de muncă nu este zâmbeşte. Aceasta este o glumă.

zâmbet din Rusia nu este folosit pentru comunicare. Zîmbet de modelul occidental este proiectat pentru a da un semnal: "Am ascultat, eu sunt atent la tine." Astfel de un zâmbet, am evaluat negativ: este de datoria, munca, si politicos. zâmbet Rusă ar trebui să fie o reflectare sinceră de umor bun şi prietenie, altfel este zambetul greşit. Dar o stare proasta si avem pentru a ascunde de la alţii mai ales nu sunt acceptate.

Smile celor care trăiesc în prosperitate. Potrivit observaţiilor de Sternin acelaşi, cel mai important (şi de fapt, singurul) motiv pentru a zâmbi la om din Rusia este prosperitatea materială. S-ar părea, pe de o abordare de vest este similară: un zâmbet, omul radiaza bunăstarea şi prietenie. Cu toate acestea, atunci când karnegiantsy pe cursurile predate cetăţenii noştri permanent zambitoare, atunci răspunsul este întotdeauna dat: "Da, ce este acolo pentru a zâmbet? Jurul unor probleme!". Evident, sinceritatea notorii ruşi nu ar lasa oamenii sa pretind ca au totul în ordine.

Pe scurt, cele mai multe ori rus zâmbet sincer, dar întotdeauna adresat familiar pentru oameni. În momentul de faţă de un zambet nimeni nu trebuie să fie implicaţi în afaceri serioase, şi motivul trebuie să fie totul clar. În mod clar, situaţiile în care toate aceste condiţii sunt îndeplinite, nu există prea des.Svetlana Malevich ( medportal.ru )
Sursa: poselenia.ru

Marţi, 19 mai 2009
Vizualizări: 1939

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
245
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
216
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
238
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
585