--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Paturi de grădină între camere: familia s-a stabilit pentru trei ani într-o casă-seră

Studenții Universității din Rotterdam au construit pe teritoriul orașului o seră uriașă cu o casă de locuit în interior. O familie din 4 persoane a fost de acord pentru un experiment și s-a mutat cu traiul  în această clădire timp de trei ani. Stăpînii vor demonstra cum poți cultiva legumele și fructele necesare fără a ieși din casă.

În 2015, familia Scholten a primit propunerea de a se muta într-o casă neobișnuită, care arată mai mult ca o seră. Helly Scholten, care este un stilist botanic, a rămas foarte entuziasmat de această idee și a convins familia să accepte acest experiment.

Clădirea este realizată în principal din sticlă și lemn natural. Cîțiva pereți exteriori sunt decorați cu grădini verticale. În interiorul casei, plantele sînt sădite nu numai în paturi, ci și pe acoperiș și între camerele de locuit.

Грядки между комнатами: семья на три года поселилась в доме-теплице

Грядки между комнатами: семья на три года поселилась в доме-теплице

Грядки между комнатами: семья на три года поселилась в доме-теплице

 

источник: vk.com/polezniymir

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 22 aprilie 2022 16:48
Vizualizări: 1180

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
94
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
95
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
89
Încă în uz astăzi, în Anglia....
249