ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pe 21 decembrie are loc solstițiul de iarnă
 

Pe 21 decembrie are loc solstițiul de iarnă după GMT. Iar pe 22 decembrie e ca și un fel de An Nou în natură. Înălțimea soarelui deasupra orizontului și intervalul diurn în ziua aceasta sunt la minim, după ce urmează o iarnă astronomică.
La noi, în emisfera nordică, în ziua aceasta soarele stă deasupra orizontului pentru cel mai scurt timp.
21 și 22 decembrie sunt cele mai scurte zile ale anului. Iar noapte spre 22 decembrie, dimpotrivă, este cea mai lungă.

Zilele în jurul solstițiului de iarnă pot fi considerate cele mai bune zile ale anului, permițând de a face o schimbare reală a destinului său, adică de a se renaște, ca și soarele. Trei zile înainte și trei zile după solstițiu prezintă o perioadă foarte puternică energetic. Spre Pământ se îndreaptă fluxuri energetice terestre puternice care activează matricea de creare. În acest moment, ar fi bine mental sau într-o meditație să scăpați de toate inutile, învechite, atât în ​​casă, cât și în sufletul Dvs. Puteți scrie pe hârtie toate celea de ce doriți să scăpați și s-o ardeți.

După aceea, este foarte favorabil să faceți planuri pe întreg an, să vă gândiți la dorințele Dvs., să vă realizați intențiile, să meditați pentru binele Dvs. și a întregului Pământ. Datorită ritmurilor naturale toate acțiunile acestea vor avea o putere specială.

Iar pe 22 decembrie dimineața e bine să întâlniți răsăritul Soarelui, și să-l felicitați cu renaștere, să-l mulțumiți pentru tot ceea ce ne dă.

În această zi lumina, întrupată în soare, începe să se ridice din adâncuri, subliniind axa pe care sunt plasate toate straturile existențiale. Transformarea energetică ce are loc la mijlocul ”nopții a anului” are o putere specială, aderând la aceasta, toate viețuitoarele încep ascensiunea sa, întoarcerea treptată la viață.

Așa-i orînduită lumea aceasta și noi toți suntem implicați în acest proces. În cel mai întunecat moment al anului putem adormi, lăsând această perioadă în voia viselor, departe de realitatea externă. Strămoșii noștri au pus la îndoială faptul că în acest timp e bine să dormi, eu l-au întâlnit cu sărbători și ritualuri, ca un Timp Special, Sacru. Devenind martori al acestui eveniment, avem posibilitatea să participăm la cele mai profunde, importante ritmuri din viața noastră, să fim în pas cu timpul de la bunul început, și să nu ne trezim în mijlocul celui al doilea act a dramei de viață cu întrebarea - "Ce de fapt se întâmplă aici?".

E important ca în această zi să simțim schimbările care se reproduc, să le percepem ca un fel de transformare internă. Dacă vă puneți un astfel de scop - opțiunile vor apărea, permiteți să se manifeste propria Dvs. creativitate, partea luminoasă a individualițății Dvs, acest lucru este important. Ziua nu trebuie să treacă "ca de obicei", împlicați-vă în ea mai activ, depuneți mai mult efort și energie - un pic mai mult decât în orice alta. Rezolvați chestiile și întrebările acelea pe care anterior, în mod repetat, nu le-ați putut reuși; dar aceste acțiuni nu ar trebui să fie o povară grea, să scoată din Dvs. o mulțime de energie. Le rezolvați doar pentru a simți că aveți tot mai multe puteri și ar fi bine să vă bucurați de ele, să primiți plăcere.

Din cele mai vechi timpuri Solstițiul de Iarnă a fost prilej de numeroase sărbători.

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 20 decembrie 2014 9:08
Vizualizări: 1745

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
509
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
496
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
522
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
245