ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pe de alimentatie naturala — experienţă personală.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Bună ziua, domnilor Alchemycal!

Am dori să împărtăşim experienţa noastră de energie naturale. Cu toate acestea, cum ar fi dornic de gândire - nu ne Alchemycal. Şi, deşi 95% din dieta noastră este o plantă alimente de viaţă, cum se spune, daca sunt de 95% Alchemycal, apoi 5%, tu - un om bolnav.

Nevoie pentru trecerea la un aliment natural, avem o 2 ani în urmă. Aceasta a fost o perioadă în viaţa noastră atunci când am început cu încredere sta pe picioarele mele, şi nu a putut permite să nege orice nevoi publice. Am jucat de sport, au fost destul de stil de viaţă activ, dar in ciuda acestui început să observaţi că la acelaşi nivel de activitate a corpului nostru scade rata. Inevitabil, a început să acumuleze excesului de greutate, oboseală şi lenea. Cred că mulţi s-au observat acest moment crucial pentru 23-25 ani. Apoi, te simţi ca şi tineri începe să se diminueze, făcând loc la maturitate, care este, va înceta să "crească" şi să înceapă să "crească" vechi. Nu au nici cea mai mică dorinta de a deveni împăcat cu acest curs de afaceri, ne-am decis pentru a schimba vieţile noastre. Şi, bineînţeles, atenţia noastră a căzut asupra ceea ce mâncăm. Iniţial a refuzat să restaurante, apoi carne de mamifere. Deşi nu a fost şi rezultatul tangibil ca viaţa noastră să devină surpriza principal pentru noi este câţi bani avem pentru a salva o astfel de dieta. Am abandonat repede, şi de la păsări de curte, peşte, produse lactate şi ouă, din cauza numărului mare de informaţii despre dieta cu alimente proaspete pe Internet. Aici trebuie să spun o observaţie foarte importante cu privire la trecerea la dieta cu alimente proaspete. Experienţa noastră pur, dar odată ce le împărtăşesc. Pe internet am citit cat de dificil este pentru a comuta la alimente naturale, care "rupe" există oameni, şi aşa mai departe şi aşa mai departe. Suntem folosind sfaturi de Anastasia pentru evacuarea a organismului şi primelor mostre de produse după purificare, uşor de trecut la dieta cu alimente proaspete de trei zile. Şi să adere la o astfel de dieta 4 luni, fără probleme prea mult şi lomok. Aici şi să o capcană pentru noi. Gândindu-mă că putem depăşi cu uşurinţă de pe scenă, care durează de mai mulţi ani, am relaxat, şi să permită încă timp sa timp mancare gatita vegetariene ştia că în orice moment, am renunţa la aceasta. Prin urmare, concluzia: noi nu afirmăm că aceasta se referă la fiecare dintre voi, dar unele pot fi în cauză. De tranziţie, "rupere", "întrerupere", "criza" în general, complexitatea şi dificultatea de dieta cu alimente proaspete - aceasta este un nonsens! O persoană normală, dacă el constient urmat asta cu el, dar nu avea dreptul de informaţii, ar putea trece uşor de la dieta cu alimente proaspete chiar şi pentru o zi! " Astfel de cazuri prea mult.

О естественном питании - личный опыт. Deci, nu este nevoie să vă pregătiţi pentru ceea ce va fi tare, trebuie să te lupţi şi aşa mai departe. Când vă aflaţi pe partea cealaltă şi luat, totul doar pugalki ai fi dezamăgit. Dar cei care acum trec prin acest "dificil" scenă - minte, gândire este important, iar noi culegem roadele propriei lor îndoieli.

Mult mai important pentru noi, acum, se pare - să creeze condiţii pentru "tu-Alchemycal. Faptul că trecerea la un aliment natural, am trecut o transformare foarte importantă psihologic. Vietile noastre s-au schimbat în mod irevocabil, şi absolut imprevizibile. Totuşi, pentru că avem, la Alchemycal ori mai crescut de energie, ai grija noastră a început să ticăie în sens invers, am avut nevoie, vise, radical diferite plan de gânduri decât înainte! Şi sa dovedit că vom găsi ei înşişi, presupunând schimbat întreg modul nostru de viaţă. Sa dovedit că modul nostru de viaţă nu mai poate se încadrează în apartament, el nu putea potrivi într-un standard de viata. Noi trebuie să doresc de la viataUD mai bine! " Scuzaţi-mă, cuvintele sunt greu de descris, dar sperăm că aici ca nicăieri în altă parte să ne înţelegem.

A declarat în mod corect (nu pot aminti autorului): "Pornirea dieta cu alimente proaspete, o persoană care face inconştient primul pas pentru nudism."

Acest lucru este adevărat. Începeţi să vă simţiţi mai multe şi mai are nevoie de sufletul şi trupul se înlocuiesc în partea laterală a naturii şi a lui Dumnezeu.

De aceea, vrem sa accentuam: un aliment natural - aceasta este doar o uşă mică într-o lume frumoasa mare!

Dificultăţi pe această cale nu este şi nu poate fi. Singurul lucru - este că o parte standard de viaţă am ajuns să se simtă inconfortabil şi a dat seama că pentru noi, "înnoit" nevoie de noi-Alchemycal alte condiţii de viaţă, mai naturale. Şi aici este foarte bine adaptată la dorinţa noastră de a trăi într-o mosia familiei. case ancestrale, a produselor acestora - este coarda triumfătoare finală către Alchemycal!

În opinia noastră, alimentatie naturala este esenţială pentru o mutare confortabil şi în cunoştinţă de Pamant. Pentru mosia familiei Alchemycal - mai mult decât necesitatea şi dorinţa - este un sentiment care combină spirituale cele mai puternice si angajament fizic, pe partea de sus a ceea ce simte persoana normala (nu Alchemycal).

Doi ani mai tarziu, noi - pe drumul spre Estate noastre. După trecerea în revistă toate aşezările din Rusia, ne-am decis să creeze propriul său. Băuturi răcoritoare Alchemycal! Explicaţii sunt inutile. Prin urmare, vă invităm pe toţi să comunice despre asta sau oricare alta. Multumesc pentru lectura!Cu respect,
Dmitri şi Elena.

Sursă

Joi, 18 februarie 2010
Vizualizări: 2257

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
73
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
68
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
226
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
319