Pe Lună a fost descoperită o bază extraterestră

/ Vizionări: 6838

На Луне обнаружена база пришельцев

 

În prezent se vehiculează mai multe ipoteze despre existența bazelor extraterestre pe Lună. Acest lucru a fost discutat în mai multe publicații, dar pentru a cunoaște adevărul trebuie a un stat careva să facă o declarație oficială cu privire la descoperirea străinilor pe astrul de noapte și să o confirme documentar.

Cum ne ajută Luna să prezicem vremea?
Cum ne ajută Luna să prezicem vremea?

Deși nu putem lăsa neobservat faptul că recent au fost găsite cîteva "dovezi" ale prezenței extraterestre pe Lună, care au fost păstrate sau furate din baza de date a agenției spațiale NASA. Imaginile au fost făcute de către americani, chiar la aterizarea pe Lună.

Așa cum a spus profesorul Karl Worring, el a încercat să găsească imagini mai vechi ale misiunii spațiale "Apollo". Atunci, el a dat peste o structură care arată artificial și creată de ființe destul de inteligente. Structura acestui cerc are mai multe intrări longitudinale cu patru piese, care amintește de o piață cu clădiri.

Există un link oficial de la NASA. Inițial acolo au fost descoperite fotografii de înaltă rezoluție, dar curînd ele au fost înlocuite cu altele cu o rezoluție mai mică. În plus, există un alt link către un site unde există mai multe fotografii făcute de NASA în urmă cu 10-20 de ani.

Amintim, că Dr. Franklin Roach , la rîndul său, a declarat că, pe baza unei analize atente a materialeleor video și fotografiilor furnizate de către astronauți el a ajuns la concluzia că echipajele care au fost pe orbită au văzut OZN-uri. NASA a explicat aceste observații ca fiind grămezi de gunoi, dar mai tîrziu, aceste explicații au fost infirmate de către diverși experți.

На Луне обнаружена база пришельцев

На Луне обнаружена база пришельцев