Pe Lună a fost descoperită o bază extraterestră

/ Vizionări: 6354

На Луне обнаружена база пришельцев

 

În prezent se vehiculează mai multe ipoteze despre existența bazelor extraterestre pe Lună. Acest lucru a fost discutat în mai multe publicații, dar pentru a cunoaște adevărul trebuie a un stat careva să facă o declarație oficială cu privire la descoperirea străinilor pe astrul de noapte și să o confirme documentar.

Americanii se pregătesc pentru excavaţii miniere pe Lună. Satelitul nostru — un uriaş depozit de combustibil (+Video)
Americanii se pregătesc pentru excavaţii miniere pe Lună. Satelitul nostru — un uriaş depozit de combustibil (+Video)

Deși nu putem lăsa neobservat faptul că recent au fost găsite cîteva "dovezi" ale prezenței extraterestre pe Lună, care au fost păstrate sau furate din baza de date a agenției spațiale NASA. Imaginile au fost făcute de către americani, chiar la aterizarea pe Lună.

Așa cum a spus profesorul Karl Worring, el a încercat să găsească imagini mai vechi ale misiunii spațiale "Apollo". Atunci, el a dat peste o structură care arată artificial și creată de ființe destul de inteligente. Structura acestui cerc are mai multe intrări longitudinale cu patru piese, care amintește de o piață cu clădiri.

Există un link oficial de la NASA. Inițial acolo au fost descoperite fotografii de înaltă rezoluție, dar curînd ele au fost înlocuite cu altele cu o rezoluție mai mică. În plus, există un alt link către un site unde există mai multe fotografii făcute de NASA în urmă cu 10-20 de ani.

Amintim, că Dr. Franklin Roach , la rîndul său, a declarat că, pe baza unei analize atente a materialeleor video și fotografiilor furnizate de către astronauți el a ajuns la concluzia că echipajele care au fost pe orbită au văzut OZN-uri. NASA a explicat aceste observații ca fiind grămezi de gunoi, dar mai tîrziu, aceste explicații au fost infirmate de către diverși experți.

На Луне обнаружена база пришельцев

На Луне обнаружена база пришельцев