ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pentru a uita de tensiune, utilizați semințe de mărar

Tensiunea ridicată va reveni la normal, vor dispărea constipația, durerile de stomac și ale vezicii urinare, incontinența urinară și intestinală, dacă veți bea infuzie de mărar.

Pentru a o prepara, turnați jumătate de litru de apă clocotită peste o lingură cu vîrf de semințe de mărar. Acoperiți ceainicul cu un șervețel sau un ștergar și lăsați-l timp de 40 de minute, pentru ca semințele să elimine toate substanțele sale valoroase în apă.

Medicamentul obținut trebuie să-l beți direct din gura ceainicului cîte 3 înghițituri, de cel puțin șapte ori pe zi, preferabil 10. Infuzia se consumă în mod obligatoriu în timpul mesei, nu pe stomacul gol și nici după o masă copioasă.

Cursul de tratament este o săptămînă, apoi infuzia poate fi utilizată periodic, de exemplu, 2-3 zile în fiecare lună, pentru profilaxie.

În afară de acest efect, infuzia de semințe de mărar vindecă perfect tusea, bronșita, bolile gîtului și combate insomnia.

Citiţi de asemenea

Mult timp a trebuit să urmez un  tratament pentru disfuncția glandei tiroide. M-am tratat în diferite moduri, am ...
91
Mulți oameni pentru a acoperi gardul aleg o soluție simplă - plantează de-a lungul acestuia thuja sau plante cățărătoa...
121
Pe cîmpurile gospodăriei ecologice VIOPark sînt cultivate cu succes spelta și secara, care vor fi folosite la producerea...
134
Cel mai înalt copac din Țara Galilor, fiind afectat de furtună, urma să fie tăiat, în schimb artistul Simon O'Rourke a g...
125