ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pentru ca castraveții să rodească mult timp…
Pe la sfârșitul verii vrejuri de castraveți îngălbenesc. Roada este în declin. Grădinarii sunt afectați de o recoltă mică, ei doresc să răsfăța familia cu castraveții proaspeți. Dar pentru a avea o abundență de castraveți, planta ar trebuie să fie udată cu un extract de coaja de ceapă.

Umpleți un sfert de găleată cu coaja de ceapă. Încălziți apa până la 90 de grade (nu fierbeți) și turnați deasupra apă. Puneți găleata pe o zi la umbră .

Conținutul ar trebui să fie amestecat în continuu. După o zi stoarceți coaja  și puneți pe paturi cu castraveți. Apa infuzată se toană într-o altă găleată și se adaugă apa de o temperatură a laptelui proaspăt muls. Irigați toți castraveții.

O astfel de procedură se efectuează o dată pe săptămână. Apa infuzată cu coaja de ceapă salvează plantele de boli. Însă puteți uda cu ea tufișuri și pentru a preveni boli.

Castraveții au nevoie de umiditate și căldură. Irigați plantele numai cu apa caldă. Apa rece provoacă creșterea fructelor amare în formă de cârlig.

Pentru a crește umiditatea instalați în sere containere cu apă. Rădăcinile goale  după udare în mod constant acoperite cu sol.

Urmați regimul de temperatură. Evitați temperaturi sub paisprezece grade
Pentru a obține o recoltă bună semănați castraveții cu un interval de trei săptămâni.
Cu aceste măsuri simple veți avea o recoltă bună de castraveți dulci chiar și la mijlocul lunii septembrie.

огурцы

огурцы

огурцы

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 25 mai 2014 9:35
Vizualizări: 14045

Citiţi de asemenea

O gîscă salvată refuză să zboare de la bărbatul care i-a salvat viața cu mulți ani în urmă...
201
Agricultura este o parte integrantă a vieții planetei noastre. Ea oferă hrană și resurse societății noastre, dar impactu...
190
În fiecare an, în a treia zi de sîmbătă a lunii septembrie este marcată ziua mondială a curățeniei. Fundația ECODAVA s-a...
349
Singura parte solidă a corpului caracatiței este ciocul asemănător cu cel al papagalului. Restul corpului este extrem de...
502