--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pentru paradis «în sat doar … 500 grivna.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sasha si Zhenya Zotov în Zabuzhzhia şi districtul Vyhnanka Nemirovsky ştie aproape toată lumea. De şase luni în urmă, când au venit să cumpere o casă în Vyhnanka, au două săptămâni pentru a trăi într-un cort: gazdele nu aveau chei. În tot acest timp a adus locale "urbane" mananca - care cartofi care compot. Ei au ascultat piesa Sunshine Sasha Bard Zotov da toate minunat de noii vecini si povestile lor despre viata noua care vine la ferma Vyhnanka, în special, şi în sat, ca atare ...

În noua viata nu va fi nici vaci, nici porci, nici de acri de cartofi, sau agricole de muncă epuizantă de dimineaţă până seara. Acesta este numai bucurie, dragoste şi încântare în frumuseţea naturii.

- Deci, cum traiesc acestea, nu suntem obişnuiţi să! - Exclamă femeia Marusya. - Suntem obişnuiţi să pe acest pământ pentru a lucra şi de a lucra şi de a lucra, iar el - femeie Nods la Sasha - spune că nu trebuie să lucreze! El spune, de ce lucrezi aşa de tare? Dar bunicul meu a avut în 1979, şi eu - 72 ...

Vecinii


Pentru a ajunge la cel mai apropiat ekoposelentsev vecinii - bunicul Vasil şi femei Marousi, aveţi nevoie pentru a coborî într-o prăpastie abruptă, zbura prin flux şi până din nou. În general, un drum dificil. Pentru tinerii în vârstă de vecinii lui vin in vizita nu se poate. Deşi aspectul lor este foarte fericit. Total trăieşte la o fermă din 14 locale (cu cele ale Sasha si Zhenya ea nu a fost încă clasate).

- Eu sunt doar prea bine că au venit - a spus femeia Marusya. - Copii bune ajuta. Avem un fiu şi fiică a vrut să Vinniţa pentru a ridica, pentru că nici vecinii. Şi să plecăm, strigă, şi care răspunde. Când te-ai uitat în această direcţie -, dar au în ferestrele lumea arde!

Sasha si Zhenya este aproape la fel de case vechi, dar ideile lor încă nu au pătruns.

- Deci, cum traiesc acestea, noi nu sunt folosite! - Exclamă femeia Marusya. - Suntem obişnuiţi să pe acest pământ pentru a lucra şi de a lucra şi de a lucra, iar el - femeie Nods la Sasha - spune că nu trebuie să lucreze! El spune, de ce lucrezi aşa de tare? Dar bunicul meu a avut în 1979, şi eu - 72 ...

În vara lui Sasha si Zhenya invitat Babu Marusa şi bunicul Vasile pe mare.

- Santa Vasil, poate altundeva, a fost o femeie Maroussia - a fost doar Chmelnik. Ea chiar în fabrica nu a fost! - Exclamă Jack.

- Este ieftine - tren merge de la Vinniţa la Odessa - doar 30 grivna - reaminteşte argumentele conţinute Sasha. - Şi noaptea pot fi prieteni. El a spus: Grabeste-te, plimbare în jurul mare, uita-te la lume, cumpara! Şi acestea sunt: "Cine va lăsa vaca Si?", Care va căuta pentru găini? .. " Cincizeci de ani într-un singur loc! Acesta este un dezastru. Cred că oamenii ar trebui cel puţin să durata vieţii sale de călătorie. Vom Genia excursie în jurul lumii. Într-o gramada de bani nu are nevoie - Sasha spune. - Puteţi plimbare autostopul. Trebuie doar să aibă un călire interne şi să nu-ţi fie frică de viaţă din jur.

Intelectualitatea - în sat!

- Pentru a veni în sat, ea mi-a luat aproximativ opt ani, - spune un localnic din Doneţk, de 28 de ani, Alexandru Zotov.

"În labele apucând din oraş, el a ramas pana la serviciu în armată - toate lor" AWOL ", şi a servit în Uman, a avut loc în parcul Sophia. A studiat la sudare cu gaz, dar de învăţământ superior nu a vrut să primească - în acest moment nu oferă competenţele necesare şi de a obţine de dragul prestigiului. "

- Natura, de fapt, poate fi atât de frumos! - Exclamă Sasha. - Dar cum oamenii din sat de lucru - de dimineaţa pînă seara! La ora cinci şi sa trezit la unsprezece la căderea nopţii. În cazul în care am trăit în satul modul de viaţă, care sunt locale, vom avea trei zile stânga. În sat nevoie de o nouă cultură. Este necesar ca intelectualii călătorit în sat şi a schimbat radical sat. Este o altă lume. Este necesar ca ca locuri Sf. Sofia Park, shirilis astfel.

Ne străduim hToba clan reînviat, linii tribale care nu au fost separate nepoţi de la bunici. Vrem fiecare familie a avut două hectare de teren. Dar fără lăcomie - oamenii ar trebui să fie cât mai mult teren, deoarece acestea pot înnobila. 70% - păduri, 20% - Gradina, 10% - grădină de zarzavat. Casa, saună. Poselochek ar consta sută-două sute de familii. Apoi, creaţi o infrastructura mai bine: scoala, gradinita. Alternative la formarea actuale de a educa dragostea de învăţare la copil. Uzdrowisko sa făcut. Ateliere de lucru. Este banal si simplu. Acest lucru este Dostoievski şi Tolstoi a scris. Acest oras are dreptul de a fi. Acesta este un loc unde puteţi fel de corect de a deţine. Poate cineva îi place să lucreze într-o fabrică.

- Dar sunt atribute ale vieţii urbane care nu sunt disponibile în sat. Acelaşi teatru.

- Teatru? Aceasta este înainte de a fi popular. Redarea cineva. Ne-am luat doar teatru meu. Mult mai interesant.

În apărare a teatrului devine soţia lui. 24 de ani, Eugene nativ din Rusia - "din cauza de Urali." Ca filolog. Pe o însorită Bard întâlnit în timpul său concert - a aparţinut gazdă. Un an în urmă, s-au casatorit.

- Un teatru este interesant pentru mine, - spune Evgeny. - Există un gând - în viitor, când vor exista mai mult familiilor care se confrunta cu copii, pune unele spectacole.

- Ei bine, poate că dacă cineva interesat ... - Pentru a fi Sasha. Dar argumentele sale nu sunt epuizate. - Multe din oraş transferate în ac de pensionare aşa-numitele. Asta ar fi inainte de pensionare să trăiască! În cazul în care trăiesc - toti banii pe droguri. Dar această viaţă: un simplu, obişnuite, dar în acelaşi timp, misterios şi romantic, nu văd.

Actuala criză economică noi rezidenţi ferma de îngrijire Vyhnanka, l-au urmat şi privit ca Sasha, a declarat: "Ne place."

- Criza financiară a organizat oamenii cărora le este profitabil. Noi, desigur, nu revoluţionari. Noi nu vrem sa prabusit dramatic sistemul de oraşe - noi nu fac parte din oraş rău. City - asta e bine. Există doar lor mod de viaţă. Sunt acolo orice schimbare în mâini greşite. Tocmai am decis că voi trăi şi tot ceea ce fac, voi face mâinile mele. Eu nu am de gând să angajeze mercenari. În oraş, fără a forţei de muncă salariul nu poate trai. Cineva trebuie pentru a curăţa canalele de scurgere. Cineva trebuie să umilească pe cineva. Acolo, întregul sistem de comunicare este construită în acest sens.

Bani

De aritmetică Sasha, în scopul de a trăi în sat, doar cinci sute grivna pe lună (pentru două). Şi câştiga, mai ales, nu de lucru, puteţi doi ani şi jumătate de mii de grivna pe lună. Cu toate acestea, angajatorii sunt destul de neobisnuita - dar prietenii părinţilor.

- De a trăi în sat, petrece două sau trei sute grivna pe lună. Cheltuiţi pe electricitate, alimente, comunicaţii mobile. Toate celelalte cumpărări, credem atemporal: ca a cumparat un sacou, şi ea mi-a spus cinci ani sau zece ani - este responsabil pentru două dintre Sasha. - Există două metode de a face bani: fie permanent undeva la locul de muncă, sau pe o rotaţie. Îmi place un om, o mulţime de prieteni, şi oricând pot da de livrare de pe Internet. O mulţime de oameni vrei să fie ceva au făcut. Acum, de exemplu, părinţii mei au pus-o bucatarie, unele reparatii costisitoare, plus. Ei ştiu că eu pot face asta. Dar eu pur şi simplu nu au timp. Ei ar fi plătit, în familia noastră este relaţie foarte bună. Dacă, la foarte puţin, fără efort, pentru a lucra, puteti castiga doi ani şi jumătate de mii de o lună. Acum, aruncând pentru 500 de grivna pe lună. Acest lucru poate fi calculat - cinci luni de muncă, la cinci luni de repaus.

Pentru a cărnii şi a laptelui Sasha şi Eugene, în cuvintele lor, indiferente. Din nou, în bugetul unele economii.

În planurile lor - dezvoltarea turismului verzi în Vyhnanka şi deschiderea de e-shop - în această săptămână, Jack se duce la embroiderers cursuri. Brodate crucea de pe tricoul soţului ei - munca ei.

Lor mod de viaţă mai mult decât modeste - nici măcar un pat - Zotov dormi pe podea. Pe o măsuţă - laptop în valoare de şapte mii - aproximativ la fel ca toată casa. La etaj sunt două piese - un prieten a adus din Egipt, altele - Zhenya din Rusia. Laspecii nu diferă mult de la ele. Fiecare lucru are o poveste aici - de exemplu, papuci, care am fost uda picioarele, au fost iniţial de la Kârgâzstan. Şi meschinărie Sasha si Zhenya nu încercaţi să acorde atenţie - vorbesc mai multe şi mai multe despre viitor.

- Părinţii nu au fost încă. Eu nu sunt gata să accepte părinţii. Eu le doresc într-un mic, dar un basm veni. Vom construi o casa - acesta va fi un lacăt mic. Frumos, confortabil. Cel mai important, că viaţa umană este, - aceasta este dragostea. Şi cum poate dragostea din abis, unde împreună toate faci? - Întrebări Sasha. - Pentru ce e un acord de dragul a ceea ce a fost creat Sophia Park - de dragul iubirii umane simple. Nu banal, ca şi pentru Freud, şi în prezent.

Ei înşişi sunt ca personaje de basm - Sunny Bard şi Goldilocks lui Genia. La despărţire, ei cântă un cântec despre dragoste veşnică. Şi ea vrea doar să creadă, ca ţară de visele lor ...

Sasha si Zotov Zhenya
Casele au un laptop şi internet, dar nu pot asigura ekoposelentsy să le nu este atât de interesant

Sasha si Zotov Zhenya
filolog Gene Zotov de educaţie, dar să câştige un trai este de gând să gherghef

20minut.ua

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 26 decembrie 2008 8:18
Vizualizări: 7181

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
291
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
293
Într-o școală din Moscova, un băiat nu a mai venit la cursuri. O săptămână a lipsit, două... Lev nu avea telefon, iar co...
98
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
246