ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Perfectiunea chip sistemAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Să vedem, deci este perfect, direcţia actuală de dezvoltare. Mă refer la calea de a construi o conversaţie obschestva.Segodnyashnyaya democratice cu un avocat care profesează, Andrei Ivanov, mi-a facut o idee foarte interesantă, care, în viaţa de zi cu zi scapă atenţiei.

Astfel, el susţine că sistemul actual al jurisprudenţei, mai mult, sau chiar complet formale, mai degrabă decât de drept la Uniunea Europeană. Aceasta este, de exemplu, există puţine, care sunt interesaţi în care a deţinut de fapt casa, dar într-o măsură mult mai mare, factorul determinant este, de fapt, cei care întocmesc documentele. Judecătorii de azi funcţionari fără chip a legii. La Uniunea acelaşi, Andrew susţine că judecătorii şi alţi oficiali au avut o mai mare putere personală de mult, şi în cadrul procedurii, se dovedeşte, de exemplu, care este cu adevărat proprietar, şi partea formală, acest lucru a fost un factor minor.

Apoi, aminteste-ti ca, Rusia ţaristă, Alexandru 2, care salvează monarhiei austriece, tradiţionale duşmanii lor din Republica Franţa, economisind astfel bazele unei monarhice Evrope.Tsar-Tatăl, iubitor şi grijuliu despre poporul său, imaginea unui destul de absurd, pentru episcop prezent drepturile dar totusi, oameni au crezut în ceva şi au luptat pentru ceva. Sau împotriva ceva?

În ceea ce au crezut şi au luptat împotriva a ceea ce nu? "Împotriva unui sistem fără chip, în care absoluteness a actelor cu putere, şi nici nu putea să creadă atunci, şi acum nu crede nimeni persoană sănătoasă.

Uitaţi-vă Să ne mai adânc în istorie, pentru a Prince's Rusia. Ca istorici, care au fost triburi salbatice din structura tribală Rhodo a societăţii. Azi imaginea acelui timp prezentate într-o destul de tonuri sumbre. Dar este acesta? Sau este aceasta calomnie pe alta în regimul anterior, aşa cum am văzut în 1917 şi 1991 godah.Segodnya unele nu susţin că oamenii trăiau incomensurabil mai fericit decât mai târziu, şi că-up perioadă de urmat, au fost epoca de degradare globale ale omenirii, la vârf de care suntem astazi. Este aceasta adevărat sau nu, în orice caz, această problemă nu este acest articol. Dar este cunoscut faptul că guvernul de atunci al societăţii de către o comisie de bătrâni, adică reprezentanţii genuri diferite.

Şi este logic să se presupună că deciziile luate de bunici la nepoţi lor, va fi o expresie sinceră de îngrijorare pentru ei, si tradare, politice joc dublu în astfel de condiţii, în mod natural excluse.

Suntem de acord că în lumea de astăzi, o astfel de construcţie a societăţii este imposibilă datorită obiectivului de mai mulţi factori care nu sunt considerate ca nu mai este posibilă. Dar, şi calea democraţiei, care este calea de credinţă în perfecţiunea unui sistem de "fără chip" nu este, evident, cele mai bune, şi, probabil, mai rău chiar versiune de "dezvoltare" a societăţii, în cazul în care imparţialitatea, cifre şi calcule, cu ochii în umbră de copii speriaţi, sculptate din lemn şi gemând, sub jugul de dezvoltare tehnologică, planeta.

Jan Koreush.

Vineri, 16 noiembrie 2007
Vizualizări: 2972

Citiţi de asemenea

Nu aruncați cojile albe de usturoi cînd îl curățați. Și strângeți-le și păstrați-le. Acesta este un instrument valoros...
278
De pe harta planetei noastre aproape au dispărut ultimele pete albe, iar cele mai misterioase locuri s-au transformat în...
172
Organizația non-guvernamentală EcoVisio lansează prima platformă multivendor din Republica Moldova, iarmareco.md, pentru...
125
Mamei mele, după vîrsta de 50 de ani, a început uneori să-i amurțească degetele de la picioare și de la mîini. O prieten...
337