ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Peste 15 ani, oficiile vor renunţa la hîrtie

Generaţia care a crescut în Reţea, va ajunge degrabă la conducerea societăţii şi atunci hîrtia şi alte prejudecăţi vor rămîne în trecut. Lucrătorii din oficii nu vor utiliza documente pe hîrtie în principiu.

Deşi despre renunţarea totală se vorbea încă în 1975. Atunci analiştii au discutat activ această temă şi au avansat presupuneri că actele pe suport de hîrtie deja în anul 1990 vor ieşi din uz. Statistica SUA arată că pînă în prezent, ţara are nevoie anual de 1,6 trilioane de tone de hîrtie pentru necesităţile de oficiu. Aceeaşi statistică spune că se observă o tendinţă de reducere a acestei cifre. Astfel, anual cantitatea de hîrtie se reduce cu 1-2%. În 2016, angajaţii birourilor au utilizat cu 10% mai puţină hîrtie faţă de 2007.

În pofida creşterii tehnologice rapide, trecerea la analogii electronici este lentă. Businessul mic şi mijlociu implementează încet electronica în procesele lor. Pentru că hîrtia este universală, ieftină şi nu necesită puncte de acces Wi-Fi.

Dar toţi înţeleg că tranziţia este evidentă. Anume companii îşi învaţă angajaţii să trează la digitalizare – activitatea lor cu hîrtia are loc cu ajutorul iPad-urilor şi gadgeturilormobile, iar alte companii optimizează procesele de business, reducînd dependenţa de hîrtie.

Experţii de pe piaţă spun că pentru trecerea definitivă vor fi necesari încă 15-20 de ani. Anume atunci la conducerea companiilor vor veni cei, numiţi în prezent „mileniali”.

 

Sursa: rodovid.me

Citiţi de asemenea

Cel mai groaznic lucru pentru o persoană este să te transformi într-o persoană care doarme cu ochii deschiși: să priveșt...
78
Copilul urmărește cum bunica scrie o scrisoare și întreabă:- Scrii despre mine:Bunica se oprește din scris, zîmbește și ...
95
Mult timp a trebuit să urmez un  tratament pentru disfuncția glandei tiroide. M-am tratat în diferite moduri, am ...
218
Mulți oameni pentru a acoperi gardul aleg o soluție simplă - plantează de-a lungul acestuia thuja sau plante cățărătoa...
253