ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Petele maro de pe faţă pot fi elimintate printr-o metodă simplă!

Deseori, aceste pete apar pe faţă, mîini, umeri, picioare, iar cu trecerea anilor, numărul lor creşte. Dar ele pot fi eliminate în felul următor…

Petele maro pe piele reprezintă anumite probleme de sănătate.

Mai jos vă prezentăm un produs natural simplu, dar foarte eficient, care vă va ajuta să scăpaţi de aceste pete şi tenul va arăta mai bine şi mai tînăr.

Veţi avea nevoie de doar două componente, pe care trebuie să le amestecaţi şi să le aplicaţi pe zona afectată. Este vorba de ceapă şi oţet.

Sucul de ceapă proaspătă este folosit demult pentru tratarea cicatricelor şi altor probleme ale pielii, deoarece conţine antioxidanţi, care protejează pielea.

Oţetul sau oţetul de mere conţine un acid ce înlătură celulele moarte ale pielii, iar în combinaţie cu ceapa poate face minuni pentru tenul şi pielea Dvs.

Mod de preparare:

Luaţi o ceapă proaspătă şi tăiaţi-o cubuleţe, apoi zdrobiţi-o în blender şi amestecaţi bine. Apoi adăugaţi oţetul, mestecaţi bine pînă la obţinerea unei mase omogene.

Muiaţi un tampon de vată în amestec şi aplicaţi-l pe zonele cu pete maro. Faceţi acest lucru în fiecare zi timp de o lună.

Primele efecte vor fi vizibile doar după şapte zile, dar continuaţi, pînă nu veţi scăpa definitiv de pete.

Citiţi de asemenea

Puteți să o încercați în caz de angină, precum și să o beți doar pentru prefilaxie...Pentru a prepara tinctura de ghim...
281
Copacii de măslin de 6.000 de ani din Bhopal, Liban, sînt cei mai vechi măslini din lume...
251
Viorica Cosmetic s-a alaturat campaniei naționale de prevenire a cancerului de col uterin “Păstrează sănătatea. Fă testu...
354
Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
866