Planta care ucide 98% din celulele canceroase în 16 ore

/ Vizionări: 2582

Растение, убивающее 98% раковых клеток за 16 часов

Artemisinina, "Artemisia Annua" sau, cum mai spunem noi, - pur și simplu "pelin". Recent, s-a constatat că acesta contribuie la distrugerea a 98% din celulele cancerului pulmonar în doar 16 ore!

Dacă utilizați doar "pelin anual", atunci acest lucru va reduce dezvoltarea celulelor canceroase în plămîni cu 28%, dar dacă combinați cu fier, această plantă va elimina complet și eficient cancerul.

Mai mult decît atît, experimentele dovedesc că pelinul nu are un efect negativ asupra celulelor pulmonare sănătoase.

Aflaţi ce condimente sînt curative şi benefice pentru sănătate (FOTO)
Aflaţi ce condimente sînt curative şi benefice pentru sănătate (FOTO)

ÎN TRECUT ARTEMISININA ERA UTILIZATĂ CA UN PRODUS PUTERNIC DE TRATARE A MALARIEI, DAR ÎN PREZENT S-A CONSTATAT ȘTIINȚIFIC CĂ ACEST PRODUS ESTE EFICIENT ȘI ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA CANCERULUI.

Cînd, în timpul următorului experiment, oamenii de știință au adăugat fier la artemisinină și apoi l-au atașat la țesuturile pulmonare, în special la cele afectate de cancerul, artesiminina a atacat celulele "rele", lăsînd celulele "sănătoase" intacte.

”În general, rezultatele studiilor au arătat că artemisinina controleaza creșterea reproductivă a celulelor canceroase”, concluzioneaza autorii studiului, experți de la Universitatea din California.

De mii de ani în China, tinctura de pelin a fost utilizată pentru a trata atît cancerul, cît și malaria. Acum oamenii de știință spun ca secretul acestei plante constă în cantitatea mare de fier și alte microelemente care ”se tem” de cancer.

Compania farmaceutică "Sanofi" a declarat deja că produce 50-60 de tone de artemisinină pe an. Medicamentul va fi vîndut pacienților cu cancer.

METODE POPULARE DE FOLOSIRE A PELINULUI:

Unguent din pelin:pentru aceste este nevoie de 10 g de extract gros de pelin, 100 g de ulei vegetal sau de grăsime de porc.

Pulbere de pelin: iarba trebuie măcinată în pulbere și de luat cîte 0,5 lingurițe de 5-6 ori pe zi după mese, reducînd treptat numărul de doze pînă la trei ori pe zi, timp de o săptămînă. Pulberea de pelin funcționează mai eficient decît infuzia din pelin.

Suc de pelin: se stoarce înainte de înflorire din frunze și ramuri și se ia cîte o lingură de suc cu miere de 3 ori pe zi înainte de mese.