ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Planta care ucide 98% din celulele canceroase în 16 ore

Artemisinin, "Artemisia Annua" sau pur și simplu "pelin". Recent s-a constatat că acesta contribuie la distrugerea a 98% din celulele canceroase pulmonare în doar 16 ore!

Dacă folosiți doar „pelin unianual”, acest lucru va reduce dezvoltarea celulelor canceroase din plămîni cu 28%, dar dacă îl veți combina cu fier, această plantă va elimina complet și eficient cancerul.

Mai mult decît atît, experimentele dovedesc că pelinul nu are un efect negativ asupra celulelor pulmonare sănătoase.

ÎN TRECUT, ARTEMIZININUL ERA UTILIZAT CA UN MIJLOC PUTERNIC PENTRU TRATAREA MALARIEI, DAR ACUM S-A DOVEDIT ȘTIINȚIFIC CĂ ACEASTĂ PLANTĂ ESTE EFICIENTĂ ȘI ÎN COMBATEREA CANCERULUI.

Iar cînd, în cadrul unui alt experiment, oamenii de știință au adăugat la artemisinin fier și apoi l-au atașat la țesutul plămînilor, în principal afectate de cancer, artezimininul a acționat asupra celulelor „rele”, lăsînd intacte celulele „sănătoase”.

„În general, rezultatele studiului arată că artemisininul controlează creșterea reproducerii celulelor canceroase”, concluzionează autorii studiului, experți de la Universitatea din California.

Pe parcursul mai multor mii de ani în China, tinctura de pelin era folosită pentru a trata atît cancerul, cît și malaria. Acum, oamenii de știință spun că secretul acestei plante constă în conținutul său bogat în fier și alte microelemente de care cancerul se teme.

Compania farmaceutică ”Sanofi” a anunțat deja producția de 50-60 tone de artemisinină pe an. Medicamentul va fi vîndut pacienților bolnavi de cancer.

MODALITĂȚILE POPULARE DE FOLOSIRE A PELINULUI:

Unguent de pelin: pentru acesta sînt necesare 10 g de extract gros de pelin, 100 g ulei vegetal sau grăsime de porc.

Praf de pelin: iarba trebuie măcinată în pulbere și administrate cîte 0,5 lingurițe de 5-6 ori pe zi după mese, reducînd treptat numărul de doze pînă la trei ori pe zi, timp de o săptămînă. Pulberea de pelin este mai eficientă decît infuzia de pelin.

Suc de pelin: sucul se stoarce înainte de înflorire din frunze și ramificații și se ia cîte lingură de suc cu miere de 3 ori pe zi înainte de mese.

Joi, 22 august 2019
Vizualizări: 1040

Citiţi de asemenea

Tippy din Africa. Istoria incredibilă a unei fetițe!Povestea acestei fete este cunoscută în întreaga lume. Nu am putut r...
21
Programul de tranziție a civilizației umane de la epoca industrială la cea digitală, care a început la începutul anului ...
49
Am decis să petrecem aceste zile de vară într-un loc frumos, în rezervația naturală Țîpova, printre stînci și cascade....
45
Restabilirea masivă a pădurilor lumii va curăța atmosfera Pămîntului de zecile de ani de emisii de dioxid de carbon (C...
41