ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Planta care ucide 98% din celulele canceroase în 16 ore

Artemisinin, "Artemisia Annua" sau pur și simplu "pelin". Recent s-a constatat că acesta contribuie la distrugerea a 98% din celulele canceroase pulmonare în doar 16 ore!

Dacă folosiți doar „pelin unianual”, acest lucru va reduce dezvoltarea celulelor canceroase din plămîni cu 28%, dar dacă îl veți combina cu fier, această plantă va elimina complet și eficient cancerul.

Mai mult decît atît, experimentele dovedesc că pelinul nu are un efect negativ asupra celulelor pulmonare sănătoase.

ÎN TRECUT, ARTEMIZININUL ERA UTILIZAT CA UN MIJLOC PUTERNIC PENTRU TRATAREA MALARIEI, DAR ACUM S-A DOVEDIT ȘTIINȚIFIC CĂ ACEASTĂ PLANTĂ ESTE EFICIENTĂ ȘI ÎN COMBATEREA CANCERULUI.

Iar cînd, în cadrul unui alt experiment, oamenii de știință au adăugat la artemisinin fier și apoi l-au atașat la țesutul plămînilor, în principal afectate de cancer, artezimininul a acționat asupra celulelor „rele”, lăsînd intacte celulele „sănătoase”.

„În general, rezultatele studiului arată că artemisininul controlează creșterea reproducerii celulelor canceroase”, concluzionează autorii studiului, experți de la Universitatea din California.

Pe parcursul mai multor mii de ani în China, tinctura de pelin era folosită pentru a trata atît cancerul, cît și malaria. Acum, oamenii de știință spun că secretul acestei plante constă în conținutul său bogat în fier și alte microelemente de care cancerul se teme.

Compania farmaceutică ”Sanofi” a anunțat deja producția de 50-60 tone de artemisinină pe an. Medicamentul va fi vîndut pacienților bolnavi de cancer.

MODALITĂȚILE POPULARE DE FOLOSIRE A PELINULUI:

Unguent de pelin: pentru acesta sînt necesare 10 g de extract gros de pelin, 100 g ulei vegetal sau grăsime de porc.

Praf de pelin: iarba trebuie măcinată în pulbere și administrate cîte 0,5 lingurițe de 5-6 ori pe zi după mese, reducînd treptat numărul de doze pînă la trei ori pe zi, timp de o săptămînă. Pulberea de pelin este mai eficientă decît infuzia de pelin.

Suc de pelin: sucul se stoarce înainte de înflorire din frunze și ramificații și se ia cîte lingură de suc cu miere de 3 ori pe zi înainte de mese.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 22 august 2019 10:49
Vizualizări: 1513

Citiţi de asemenea

Mutându-se în satul Isakovo, în raionul Bezhanițk din regiunea Pskov, familia Katkov a devenit ideologii noilor colonișt...
63
Știți că un sunet de o secundă poate să vă schimbe dispoziția pentru o zi întreagă? Pentru a profita de această propriet...
59
Bine ați venit în showroom-ul nostru, unde veți găsi cele mai bune oferte pentru casa dumneavoastră! Compania noastră, s...
91
Băile de soare pot încetini procesul de îmbătrânire cu până la cinci ani, se arată într-un nou studiu.Oamenii de știință...
111