ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Posibil şi imposibilAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

inadlezhite la majoritatea, atunci să fie pregătiţi că este scris în acest articol v-ar putea provoca frustrare, agresivitate, resentimente, ostilitate, resentimente. Aveţi dreptul să cred că am exagera, înnegrită realitate.

Iti dau cheile de la rezolvarea multor probleme, dar că acestea au ajutat tine, trebuie să fie dispuşi să le accepte.

Puteţi aduce un măgar la apă,
dar de consum a fost chiar Satana nu va face.

Proverb de Est

Adevărul despre modul în care trăiesc în prezent, aţi putea fi amar. Întrebarea este, esti gata să accepte acest adevăr amar.

diagnostic corect - primul pas spre recuperare -. Înţelege modul în care aceasta este într-adevăr acesta este primul pas pentru a se asigura că începe să se schimbe viaţa în bine.

Dacă ceea ce scriu, va provoca mânia, atunci poate că această poveste nu este pentru tine, iar tu ar fi bine sa abandoneze. Eu nu am de gând să refacă toate. Te pot ajuta doar pe cei care vrea să se schimbe şi doresc să le facă în acest efort.

I - legea doar pentru ei,
şi nu de lege pentru toţi.

Nietzsche
"Astfel a vorbit Zarathustra"

Nemulţumire

"Fericirea" - noţiunea de conştiinţă morală, semnificand o stare de drepturi, care corespunde în cea mai mare satisfacţie internă a condiţiilor de existenţa lor, complet şi semnificaţia vieţii, exercitarea umane scopul lor.

Fericirea este o forma senzuala si emotionala a idealului,. Conceptul de fericire este pur şi simplu nu caracterizează prin obiectivul specific anumite situaţii sau subiective, starea de om şi îşi exprimă o idee a ceea ce ar trebui să fie de viaţă de om, ceea ce este fericirea lui. "

Marea Enciclopedie Sovietică

Apoi, acolo, cu referire la Friedrich Engels, chiar în scris că ...

"În practică, într-o societate de clasă antagonistă a lucrat întotdeauna în aşa fel încât dorinţa de a claselor asuprite din fericire fără milă şi" în mod legal "sacrificat aceeaşi dorinţă de a claselor conducătoare".

... Dar se pare ca au devenit caduce.

Aruncati o privire si te uiti in jur. Uita-te la oamenii din jurul tău. Da, şi uite-te la tine mai îndeaproape. Cât timp aţi văzut în jurul tău şi fericit fericit oameni? Cei care vă pot spune cu încredere pe care le primesc de la viaţă ceea ce doresc, că acestea sunt de succes şi viaţă fericită? Si multi dintre voi aici? Şi tu la cercul acestor oameni apartin?

Milioane de oameni în fiecare zi într-o grabă de a lucra neiubit, o treime din viaţa sa rezolvarea altor probleme de oameni, nu faci ceea ce vrei sa faci.

Milioane de Luda-lea mulţi ani de şcoală şi a pus certificatele de pe raft, şi apoi uita de toate lucrurile pe care le-au învăţat, şi au angajat să lucreze pentru oameni mai putin educati.

Milioane de oameni nu îşi pot permite să cumpere ceea ce doresc şi încearcă să nu să se gândească chiar despre ce se va întâmpla atunci când acestea nu mai pot câştiga existenţa.

Milioane de oameni încearcă să găsească şi nu pot găsi răspunsuri la întrebările dumneavoastră în religiile tradiţionale şi numeroase secte.

Milioane de oameni sunt nemulţumiţi de relaţia lor cu alte persoane.

Milioane de oameni încearcă să înăbuşe opoziţia lor la viaţa de alcool şi droguri.

Milioane de oameni merg de la realitate la Internet, televiziune, Fantalumi cal de Harry Potter, Frodo Baggins, sau Don Juan.

Milioane de oameni cu groază dat seama că este puţin probabil, copiii lor ar fi foarte diferite de la ei pentru o mai bună.

Pe scurt, marea majoritate a oamenilor simt că viaţa lor este ceva nu merge bine, dar nu înţelege că nu este aşa, de ce şi ce ar trebui făcut pentru a remedia această situaţie.

Iti place lucrurile cu satisfacţie internă "cu existenţa lor, complet şi semnificaţia vieţii, exercitarea umane scopul lor Sau?" Sunt tot "clase antagoniste" fel?

Omul este născut pentru fericire
o pasăre pentru a zbura.

Maxim Gorki

Dar unii susţin că nu "a zbura", şi "la" gunoi, dar de tine pentru a decide ce te-ai născut.

De ce majoritatea oamenilor nu sunt mulţumiţi cu viaţa ta? De ce nu vii cât doresc? Ce ar trebui făcut pentru a schimba această situaţie aici? "La aceste întrebări vom încerca să găsească răspunsuri.

Motivul pentru problemele noastre

Poate că, aproape în fiecare om se simte nesatisfăcută de viaţa lor. Lucrurile nu sunt aşa cum am dori.

Amintiţi-vă cum ai sperat întotdeauna că într-o zi totul va fi diferit. Ne ajunge în final bine-meritat succes si recunoastere. Vom simti intotdeauna tânără, sănătoasă şi încrezătoare. Veţi vedea o mulţime de bani, care pot fi cumpărate tot ce vreau. Reprezentanţii de sex opus se va uita la noi admiram priviri ...

Se crede că principalul lucru va veni

Se simţi de unele dintre cele câteva

Şi de aşteptare pentru a vedea ce este pe cale să se întâmple

Un rândul său, fericit în calea ta,

Soarta fericit randul tau.

Dar, la fel ca în cazul în secolul la sfârşitul

Şi, în curând, fără îndoială, va avea loc.

Şi cu noi, nu se întâmplă nimic

Şi este puţin probabil ca ceva se va întâmpla.

Andrei Makarevich

Si de ce se intampla? De ce nu obtine ceea ce vrei? De ce avem în mod constant, nu ceea ce ne dorim? De ce avem ceva destul de diferit de ceea ce noi credem că merită?

Poate că ceea ce spun eu va părea evidentă şi banal. Dar nu va grabiti la concluzii. Aşa începe să danseze de la banalitate şi să ajungă la un non-evidente concluzii suficient.

O platitudine este: "La baza tuturor problemelor noastre este inadecvat percepţie a lumii." Asta este, concepţia noastră diferă de realitate, astfel că realitatea este, de fapt.

Când facem ceva, ne aşteptăm să primească răspuns la acţiunea noastră de un "răspuns" din lumea exterioară, unele rezultatul aşteptat.

De exemplu, vrei să te îmbogăţeşti, şi pentru aceasta în mod regulat petrece timp in salile de slot machines, care te asteapta intr-o zi norocoasa. La urma urmei, norocul este o anumită ... Sau vrei să devină preşedinte al companiei dumneavoastră şi pentru că din greu pentru a face treaba, pe care îl descărcaţi seful tau.

Dacă ideile tale despre lume sunt adecvate, atunci rezultatul va satisface asteptarile. Apoi, esti sigur de a câştiga suma de slot de maşini de la care, dacă nu vă asigura o viaţă, atunci cel puţin să fie în valoare de cheltuit pentru jocurila momentul respectiv.

Şi pentru munca grea trebuie să desemneze un preşedinte al companiei dumneavoastră şi actual seful tau, care te-a pus dvs. quibbling prost, tu respingerea acesteia ca inutile.

Daca intrati vreodata de la viata nu este rezultatul ne-am aşteptat, apoi percepţia despre lumea reală va trebui să recunoască inadecvate. Acest lucru este destul de banal si nu merita vorbesc despre asta, dacă nu în următoarele situaţii:

imagine subiectivă a lumii majoritate covârşitoare a oamenilor teribil de inadecvate.

Marea majoritate a oamenilor nu sunt conştienţi de caracterul inadecvat al viziunea lor şi caută motive pentru eşecurile lor în altceva - în condiţiile de ghinioane în maşinaţiunile rele ale altora, etc

Eşecul de a înţelege motivele reale pentru eşecul lor de a expune persoanele la constanta repetarea lor, şi le dă o şansă de a schimba această situaţie.

Insuficientă a unor persoane care folosesc alte persoane. Şi, în unele cazuri, este avantajoasă pentru a menţine şi de a creşte caracterul inadecvat al reprezentări ale lumii.

Oamenii de succes în viaţă este determinată de adecvarea lor. Oamenilor de a percepe realitatea, succesul în viaţă. Ei primesc bogăţie, putere, realizarea de sine, respectul pentru semeni, succesul de sex opus, etc Invers, învinşii sunt oameni care percep realitatea în mod adecvat.

La urma urmei, dacă aţi înţeles corect ceea ce să facă pentru a obţine rezultatul dorit de tine si stii ce vrei, modul de a realiza practic orice dorinta ta - este doar o chestiune de timp. Ei bine, cel puţin, ceea ce ar putea alte persoane pentru a reuşi şi tu.

De exemplu, pentru a construi o cabana ţară cu toate facilităţile într-un loc frumos. Sau pot deveni primarul din oraşul tău. Sau de călătorie în jurul lumii. Sau scrie o carte populară, pictură sau sonată. Sau fericirea lumii o noua inventie. Ce este acest lucru este imposibil?

Adecvarea

"Adecvat" (din latinescul asimilate. Adaequatus -) - corespondenţa, egalităţii, a echivalenţei. Adecvarea înseamnă că se potrivesc (şi asemănările) de afişare (imagine, cunoştinţe) a originalului, astfel încât acestea au caracter de adevărul obiectiv. "

Din Dicţionar Filozofic

Adecvarea, conformitatea - este întotdeauna o linie pentru ceva ceva. Fără acest "ceva" şi "ceva", cuvintele "de conformitate" şi "adecvat" nu au nici o semnificaţie. Exemplu:

"Adecvat de informaţii - nivelul de conformitate create de informaţiile primite, imagine a obiectului real, proces, fenomen, etc"

Yandex

Vom vorbi despre gradul de adecvare a percepţiilor de oameni de realitate, realitatea însăşi.

Nimic în viaţă nu este la fel de adevărat este.

Stanislaw Jerzy Lee

"Adecvat" sau "inadecvat" - nu este o comandă rapidă la om sau. Adecvarea inadecvare nu sunt oameni, şi idei specifice în capul lor. Fiecare persoană în cap, cum de multe de reprezentare adecvată şi inadecvată multe. Şi astfel aceste idei specifice pot evalua deja - ele corespund cu realitatea sau nu.

Şi cum să evalueze gradul de adecvare a reprezentări? Un om - o introducăeniya despre viata, altele - altele, o crede acest lucru, iar celălalt - altfel. Cine are dreptate?

Bazat pe reprezentări ale oamenilor care efectuează acte. Şi criteriul de adecvare imediat devine clară şi uşor de înţeles. Adecvarea de acţiune este măsurată prin rezultate.

Criteriul adecvat de acţiune - rezultatul.

În cazul în care acţiunile conduce la rezultatele dorite, atunci ei - sunt adecvate.

În cazul în care acţiunile nu duc la rezultatele dorite, atunci ei - sunt inadecvate.

Pentru a percepe realitatea - prin urmare, pentru a înţelege ce măsuri va conduce la rezultatul dorit, si ceea ce nu vor.

Beat este în căutarea pentru ceva sub un felinar.
- Ce cauţi?
- Cheie este pierdut.
- Unde este pierdut?
- Acolo, în întuneric.
- Şi ce caută lanterna pentru?
- Şi o mulţime mai uşor!

Anecdotă

Dacă credeţi că cheia pentru găsirea vor să le găsească acolo, unde a pierdut, atunci aveţi o percepţie adecvată a realităţii. Dacă credeţi că cheia pentru a găsi voinţa de a le găsi, în cazul în care mai uşoare, atunci aveţi o percepţie inadecvată a realităţii.

Din păcate, de multe ori căutăm să abordeze aspectele critice ", unde" brichetă (care este mai uşor, atunci când este utilizat, în cazul în care am fost învăţaţi, acolo unde alţii sunt în căutare de), şi prin urmare nu-l găsiţi. În plus, trebuie să se constate că lipsa de acţiune, inacţiune, nimic nu se face, în acest context - este o acţiune.

Asta este, dacă doriţi să realizeze ceva, dar nimic nu sa, şi, prin urmare, rezultatele nu primesc, atunci actiunile tale - sunt inadecvate. Şi dacă nu fac nimic, dar rezultatul dorit brusc se află, apoi actiunile tale - sunt adecvate .

Apropo, dacă vedeţi acea persoană (în opinia dumneavoastră) nu face nimic, dar atinge toate că el vrea ceva, cel mai probabil, nu este el nu este, şi percepţia despre ea.

Practica - criteriu al adevărului. Deci, se pare, în conformitate cu materialiştii? Şi acum, noi numim ceea ce noi numim cuvântul "reprezentare" - cu alte cuvinte "instalare".

Setări - această prezentare, ne-a inspirat inca din copilarie. În cele din urmă, le-am oprit conştienţi, şi acestea continuă să ne controleze. Această instalaţie are o influenţă determinantă asupra vieţilor noastre. În cazul în care sistemele noastre sunt adecvate, atunci vom lua deciziile corecte şi pentru a atinge rezultatele dorite.

Dacă instalarea nostru (susţinute de viaţă) sunt inadecvate, atunci ne sunt sortite să se repete din nou şi din nou aceleaşi greşeli, atâta timp cât noi nu schimba aceste setări (imagine a vieţii) pentru a mai mult decat adecvate. Că este fals, instalarea inadecvată împiedică percepe realitatea aşa cum este, oamenii blochează calea spre succes in viata. De obicei, programul de instalare nu a formulat în mod explicit, nu de a medita, nu raţionalizate, nu a fost înţeleasă.

Odată ce instalarea sa gândit conştient, şi insuficienţa acestuia a devenit evidentă, ea încetează să mai fie instalat.

Pentru a nota inadecvate instalarea acestuia şi să realizeze infidelitatea lor nu este uşoară. Uneori, acest lucru va trebui să recunosc că vă comis o eroare în procesul de învăţare pe tot parcursul vieţii în chestiuni vitale. Dar, credeţi-mă, momente de înţelegere care ai devenit un pic mai inteligent decât înainte - unul dintre cele mai placute momente din viata.

În această lume nu există nici o şansă

În această lume nu este,

Fiecare pas lasă o urmă,

Şi nici un miracol şi extrem de rare, coincidenţă.

Si nu schimba cursul de timp,

Dar de multe ori toamna este oprit,

Şi am văzut, acesta devine Pada decolareLe.

Andrei Makarevich

Toate evenimentele care apar în viaţa noastră sunt împărţite în două părţi: Evenimente, care depind de noi, precum şi evenimentele care le-am nici un control. Ce crezi, ceea ce este mai mult? Majoritatea oamenilor cred că majoritatea evenimentelor independent de acestea. Acesta este motivul pentru care marea majoritate a oamenilor şi se află în ... Pe scurt, oriunde ar fi amplasate.

De fapt, la noi în această viaţă depinde aproape totul. Doar o parte din relaţiile dintre noi, nu înţeleg şi nu le voi scrie în accident.

În cazul în care ideile noastre despre viata sunt adecvate, atunci putem realiza aproape tot ce vrei (în termen de obiectiv cu putinţă, desigur). Şi ceea ce este rolul de dezordine în acest proces? Acest rol este prezent, dar este mult mai puţin decât mulţi cred. De obicei, pretinsa "accident", apar brusc la un moment dat, atunci când există o evaluare neadecvată a realităţii. Aceasta este, în continuare subevaluate impactul oricărei factori importanţi.

Ei bine, de exemplu, aţi deschis o cafenea şi a început să se hrănească gratar vizitatori. Si apoi a venit inspectorul de incendiu şi a închis afacerea ta pentru nerespectarea de siguranţă la foc. Este aceasta accidentale?

Sau esti pe plaja din Soci, a pierdut carduri, sume mari de bani de către unele persoane necunoscute. Este aceasta accidentale? Sau nevasta-ta ai plecat cu prietenul tau. Este aceasta accidentale?

Nu a fost întotdeauna acolo, în lumea de noroc sau nu. Este important să te gândeşti la asta. Deoarece realitatea, în fapt, depinde foarte mult de ceea ce crezi tu de ea. Dacă credeţi că viaţa dumneavoastră depinde de şansă, atunci acesta va fi aşa. Viata ta va depinde de accidente.

Dacă încep să cred că viaţa ta depinde de tine, atunci viata ta incepe sa depind de tine. Oamenii care înţeleg că totul în această viaţă depinde de ei, să îşi asume responsabilitatea pentru viaţa lor înşişi. Şi să înceapă să ia măsuri care, mai devreme sau mai târziu, le duce la rezultatele dorite.

Dacă ceva nu funcţionează, atunci ei sunt în căutarea pentru greşeli în acţiunile lor şi încercaţi din nou într-un mod diferit, şi nu pentru a scrie off rău pe accident. Aceasta oferă o experienţă. Şi de experienţă, mai devreme sau mai târziu, duce la rezultate garantate.

Du-te, uita de oboseală şi durere,

Uitând acest lucru, şi apoi.

Ai văzut în foc preţuite la distanţă,

Cine nu a văzut nimeni.

Şi, adesea, ai scuipat urmat,

Ei au strigat că pieri.

Dar ceea ce încet Consiliul

Trebuie doar sa crezut şi sa dus la lumina,

Si stiu ca asa vei primi.

Invers, dacă o persoană crede în acest caz, ea însăşi divests de responsabilitate pentru viaţa lor. Ei bine, nu au lucrat, nu noroc, nu destinul, pentru că eu nu sunt vinovat? Şi cine este de vina?

Dar atunci de ce faci nimic, dacă încă toate în mâinile de noroc? Apoi da pur şi simplu şi du-te cu fluxul. Tot la fel, răufăcătorul, soarta tuturor se va transforma în propria cale.

Şi tu nu au ales un drum,

Şi el a fost întotdeauna un loc de muncă.

Şi nu a găsi ceea ce el a încercat,

Şi căutarea nu este ceea ce am vrut.

Şi tu a încercat să mă înşele,

Mol, soarta vina,

Iar eu am zis să vă: Noroc,

Te-ai fost de acord pe această cale,

Sa transformat el însuşi într-un sclav.

>

Alege tu. Ai dreptul la orice alegere pentru tine si nimeni nu va face. viata ta - este rezultatul de alegerea ta.

Toată lumea, spre dreapta,

Are dreptul

Faptul că din stânga

Şi acest drept.

În cutie neagră

Pe câmpul alb,

Pe voinţa liberă a

Şi în captivitate.

Consecinţa de dezordine este bun sau ghinion. Consecinţa a legilor este succesul sau eşecul. Nu-mi place să urez noroc de oameni. Si eu sunt fericit sa le urez succes. Noroc - un produs al hazardului. "E de succes - consecinta fireasca a actiunilor tale. Dacă ai făcut totul bine - succesul nu poate veni. Dacă aţi făcut totul corect, atunci unde este el, draga mea, sa pierdut!

Şi dacă ai făcut ceva greşit, lipsa de succes, vă va da de gândit că aţi avut o şansă de a înţelege ceea ce este greşit. Şi a făcut bine data viitoare. A dobândit experienţă.

Şi succesul nu dă experienţă. Ei bine, noroc, se întâmplă. A castigat la loterie. Nu este învăţat cum să câştige în mod regulat şi nu vă va ajuta să câştige data viitoare, atunci când nevoie de el. Data viitoare când pierde, şi căderea poate fi mult mai mare decât era de decolare.

succes meritat este o consecinţă logică a acţiunilor dvs., acesta creşte încrederea dumneavoastră.

Ai fi putut face-o o dată, pentru a descoperi tot ce ai nevoie pentru a obţine rezultatul, apoi să fie capabil să facă şi, din nou, dacă este necesar. Şi noroc, încrederea nu adaugă, de asemenea, o dată sa întâmplat. Eşti sigur că, dacă iese un alt timp?

Posibil şi imposibil

Lord
Dă-mi seninătatea de a accepta faptul
Ceea ce nu pot schimba,
Da-mi curajul de a schimba ceea ce
Pot schimba,
si da-mi intelepciunea de a distinge
unul pe altul.

Christoph Friedrich Oytinger

Cele mai multe atribute Yandex acest citat Oytingeru. Cu toate acestea, am găsit-o, de asemenea, cu semnături "de Rudyard Kipling", "Kurt Vonnegut" şi "Reinhold Niebuhr, precum şi -" Rugăciunea creştină "şi" înţelepciunea de Est ".

Acest citat, de asemenea, a fost găsit fără o semnătură pe site-urile psihoterapeuţii mai multe (pentru unii motiv, ele sunt foarte mândru de el), astrologi, tolkienisty, Sufi, şi Alcoolicilor Anonimi.

După aceea, m-am oprit la tulpina să căutaţi pentru autor de acest citat, gândindu-mă că înţelepciunea poporului.

Din păcate, majoritatea oamenilor, aceasta planta nu este înţelepciunea acolo, şi ei încep să-l ia imposibil pentru el a comis un lucru real. Există, desigur, lucrurile sunt imposibil pentru om în ceea ce priveşte legile naturii, sau imposibil, în această etapă de dezvoltare.

De exemplu, nu am văzut în viaţa de persoane care pot merge pe apa sau plimbare prin pereti. Deşi unele surse susţin că reputaţie este real ...

Dar de ce oamenii nu recunosc să ne posibilitatea, cel puţin bine ca de multe ori le-au făcut pentru alte persoane? Asculta:

Nu se poate face o gramada de bani prin mijloace corecte

Nu se poate merge la scoala fara un pumn bun

Incapabil să treacă pe dreapta, fără mită

Este imposibildar pentru a obţine un loc de muncă bun, fără de învăţământ superior

Imposibilităţii de a porni o afacere fără un capital iniţial

Este imposibil de a învăţa în mod independent juridic / contabilitate / tranzacţionare pe bursa de valori, etc

Incapabil de a reuşi în oraşul meu / la vârsta mea / meu aspect / în educaţia mea / la meu loc de muncă şi, în general, în ceea ce priveşte mea, in situatia mea, in viata mea.

Da? Aţi încercat? Si de cate ori ai incercat? Sau sunteti un vecin a spus mătuşa Claudia, pentru ca fiul ei-bocciu care nu au de lucru? Sau puteţi citi acest lucru în ziarul Moskovski Komsomolets "sau sa-ti spun acest profesor la scoala sau părinţii tăi, dar acum te-am uitat de ce ar trebui luat în considerare?

Deci, cred în ceva ce se poate doar propria experienţă. Tot restul - nu mai mult de o ipoteză care necesită verificare.

Eu nu suna pentru a verifica în practică, dacă este posibil să sari de la etajul zece şi nu rupe, dar ceea ce este de oprire tine încerca, de exemplu, să înceapă propria afacere fara capital iniţial? Sau sa inteleg de contabilitate?

În majoritatea cazurilor, afirmaţia că ceva este imposibil - o teama de a confirma slăbiciunea lor şi teama de acţiuni independente. mândria Stupid, amestecat cu prostia, previne oamenii recunosc că, probabil, mult mai mult decât ei cred. Ceea ce nu este "imposibil", care este lenea lor, prostia lor, lipsa lor de credinţă în sine nu dau pentru a prelua şi pentru a rezolva aceasta problema.

Şi, din moment teama de a sta în marea majoritate a populaţiei, şi nimeni nu vrea să recunoască a fi leneş şi prost, atunci toată lumea începe să se inspire reciproc, la fel de mult în această viaţă este imposibil.

Cu excepţia cazului în care există cineva care face ceva considerat imposibil. Pe tot uita în uimire şi a fost considerat un erou.

De ce spune "imposibil?" Nu e mai bine să spun: "Eu nu ştiu cum. Dar si sa invete.

În apărarea limitările sale,
te-ai priva de omnipotenţă.

Richard Bach, "Illusions"

Total acum 150 de ani au fost "imposibil" de autoturisme. Acum 100 de ani - a Aviaţiei şi de televiziune. Acum 50 de ani - misiuni spatiale cu echipaj. Majoritatea cititorilor din această listă, cred, a găsit momentul în care au fost "imposibil" Internet şi comunicaţii mobile.

Dezvoltarea omenirii a trecut, pentru că oamenii fac lucruri pe care înainte erau considerate imposibil.

Legile lui Clarke a ideilor radicale

Fiecare idee radicală - în ştiinţă, politică, artă - este de trei etape de răspuns:

"Este imposibil, şi nu iau timpul meu!"

"Poate că da, dar de fapt nu merita pentru a începe ..."

"Am spus întotdeauna că acest lucru a fost o idee grozavă!"

În primul rând Legea lui Clarke

Dacă proeminent, dar omul de ştiinţă îmbătrânirii spune că ceva este posibil, el este aproape sigur dreapta. Dacă el crede ca ceva este imposibil, el este probabil să fie confundate.

Legea a doua a lui Clarke

Singura modalitate de a stabili ce este posibil - este de a le lăsa în imposibil.

Arthur Bloch, Legea lui Murphy "

Fă-o! Singura modalitate de a şti, probabil, cevaNu - verifica în practică. Alte modalităţi de a obţine o reprezentare adecvată a ceea ce este posibil şi că - nu, nu acolo.

Observaţi cum interpretare a cuvantul "imposibil", "imposibilitatea" de Vladimir Dal:

Este imposibil, irealizabilă - ceea ce nu poate fi, nu se poate întâmpla, ceea ce nu poate fi permis sau a făcut. Acest lucru este imposibil, imposibil, nepermisă, o conductă, impracticabilă,

Este imposibil - de stat, valoarea proprietatii a unui adjectiv ". El a arătat imposibil, cel mai imposibil depăşit", în funcţie de loc de "dificilă provocare.

Vladimir Dal, Dicţionar
limba rusă "

Intelegi? Eşec - este numai dificultate care poate fi depăşită!

Putem face o mulţime de ceea ce credem că pentru a fi imposibil. Un ne împiedică să facă acest lucru, doar unul - punctul nostru de vedere, inadecvate înţelegerea noastră a ceea ce este posibil şi ceea ce este imposibil. Schimbaţi-le să mai adecvate - şi veţi vedea cum de a deschide orizonturile.

Indrazneste! Şi, în sfârşit: "Şi deodată, undeva în interior, am auzit vocea tatălui meu bogat:

- "Cea mai mare provocare pe care o puteţi arunca-te o provocare pentru credinţa în ei înşişi şi propria lor lene. Este lipsa de încredere în ei înşişi şi prea leneşi să definească şi să limiteze ceea ce eşti.

Dacă doriţi să modificaţi, trebuie să se măsura cu îndoielile lor şi lenea. La urma urmei, ei tine în sărăcie. Că aceştia ar contesta tine în viata pe care o doriţi.

Mi se părea că aud vocea lui tata bogat, când a fost şedinţei în spatele roţii de pe drumul spre casa, a declarat: "Pe drum nu există nici una, dar tine si de auto-îndoială. Atât de uşor să rămână la fel. Nu este uşor de schimbat.

Cei mai mulţi oameni aleg această cale - să rămână neschimbate pentru viaţă. Dar dacă sfidează îndoielile lor şi lenea, veţi găsi calea spre libertate. "

"Tineri şi retrage înstărit"

Robert Kiyosaki

Credinţă şi logica

Doi pesti energic susţinând într-un acvariu.
În cele din urmă, unul naviga în
colţ de departe, există minute tremura
10, apoi de-a lungul vine din nou şi
rupt de voce:
- Ei bine, bine! Nu este Dumnezeu! Dumnezeu nu!
Şi cine schimbări de apă într-un acvariu? "

Anecdotă

De ce ne oprim pe care ...

În această lume, foarte puţine aleatoare

În această lume, foarte putin este imposibil

... În loc de o analiză suplimentară a instalaţiilor necorespunzătoare?

Faptul că instalaţia "Este imposibil pentru mine" şi "It's nu depinde de mine" sunt esenţiale.

Ei au posibilitatea de a bloca intelegerea dumneavoastra inadecvate alte facilitati. În timp ce de acord că ceva este imposibil, sau justifică eşecurile lor de accident, tu, astfel, nu mai încearcă să înţeleagă cauzele eşecurilor, în funcţie de tine.

Una dintre proprietăţile psihicului uman este de aşa natură încât o persoană nu pot să cred că în acelaşi timp că ceva este imposibil, şi încercarea de a găsi cum să o fac.

Odată ce o persoană a decis că ceva este imposibil pentru el, subconstientul mintea începe să se blocheze, să nu piardă în mintea de orice informaţii care pot ajuta la rezolvarea problemei.

Într-adevăr, de ce petrece efortul de a gândi "Cum pot face,?" Odată ce acest lucru este imposibil?

În mod logic, cauzele problemelor, într-adevăr, pot fi găsite în noi (într-o percepţie inadecvată a realităţii)şi în lumea externă (în accidente, circumstanţe, etc.)

Dar consideră că această schimbare reală: auto sau lumea din afara? "Ce are o bună şansă de succes? Vă puteţi oricând schimba-te, schimba lumea din jurul nostru - ... mult mai complicate (am vrut sa scriu "nu totdeauna", dar el sa oprit la timp).

Făcând schimbarea lumii exterioare este mai bine după ce aţi reuşi în mod suficient să ne schimbe şi să înţeleagă mai bine lumea externă.

Dacă doriţi să realizeze ceva în viaţă, încercaţi să ştergeţi cuvintele "Este imposibil pentru mine" şi "It's nu depinde de mine" din gândurile sale şi vocabularul lui. Uită-le pe toate.

Doar se obişnui loc spune: "Eu încă nu pot face asta. Dar eu pot învăţa. Pune-te în locul mental diagnosticat de fiecare dată mă întreb: "Cum pot face acest lucru?"

La nivel logic nu este uşor de făcut, logica este înşelătoare. Chiar cred că orice este posibil. Nu regreta!

Am clătinat din cap la cap,
Marginile uşa este.
La ultimele cuvinte: "Eu ştiu",
Şi primul spune: "Eu cred".

Şi, având un cap,
Niciodată nu intra în aceste usi:
Dacă credeţi că, atunci cred că nu mă ştie.
Dacă ştiţi ceva znae

Citiţi de asemenea

Cîteva locuri confortabile în pădure, care cu siguranță nu vor dezamăgi:- glamping "Лес", satul Civijepse, Ținutul Krasn...
81
Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. C...
278
La inițiativa echipei ecology.md, Fundația pentru dezvoltare ecologică Ecodava din R.Moldova împreună cu echipa Taborul ...
389