--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Povestea fetei ce călătorește în jurul lumii pe o bicicletă


"Ieri am întâlnit o ciclistă, o călătoare. Credeam că asemenea fete există doar în filme și povestiri ireale ce invadează rețelele sociale. Însă nu, ele într-adevăr există.

Emily este o fată canadiană obișnuită. Cu un an și jumătate în urmă, după ce a absolvit universitatea, s-a hotărât să meargă într-o călătorie în jurul lumii, și de atunci a cutreierat o jumătate de lume. Thailanda, Laos, China, Mongolia, Kazakhstan, Rusia (tranzit), Europa .... și a ajuns aici – la Norvegia de nord). Nu are nici măcar un telefon sau navigator, doar o hartă topografică și o mică busolă. Și nici bani practic nu are. Atunci când apare o nevoie urgentă, se oprește undeva și-și caută un loc de muncă. După ce câștigă suma necesară, pleacă de pe loc. În tot acest timp trăiește afară, într-un cort.

Ea pur și simplu a răsturnat lumea mea! Îmi pot imagina, că un grup de barbați sănătoși ar putea pedala pentru un an și jumătate, și de a trăi fără pretenții pentru condiții ”civilizate”. Dar o fată!!! Singură!!! Ea este noul meu idol!!! Este eroul meu!!! Aș propune ca pentru astfel de oameni să se pună monumente în fiecare oraș în care au lăsat o urmă de roți.

Când am văzut-o, nu am putut trece. I-am sugerat să se odihnească în casa mea, să facă un duș și să mănânce. Mult, mult timp am ascultat povestirile despre aventurile sale. Mi-am promis că într-o zi, de asemenea, voi ieși la drumul mare și nu voi reveni în curând. Am hrănit-o, i-am dat toată mâncarea pe care o aveam, un sacou cald, un borcan cu proteine ​​și baterii. N-am mai avut să-i dau nimic altceva. Acum ea își îndreaptă drumul spre Insulele Lofoten (unul dintre cele mai frumoase locuri după versiunea National Geographic). Am întrebat-o despre planurile sale pe viitor, când se va finaliza călătoria. A răspuns că finala încă nu e planificată, și va continua pur și simplu să meargă prin lume, până are puteri să pedaleze. "

«It's hard to start, but even harder to stop» / «E greu să începi, dar și mai greu să te oprești»

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 23 mai 2015 13:13
Vizualizări: 1626

Citiţi de asemenea

Încă în uz astăzi, în Anglia....
180
 Recent am povestit aceste povești unei prietene și am decis să le scriu acum. Copiii sunt profesorii noștri, nu mă...
129
Descoperiți proprietățile uimitoare ale semințelor de măr cu vitamina B17, capabile să distrugă bolile ca prin magie. Mă...
290
"Suntem Creatorii, Domnul ne călăuzește, iar noi îl simțim prin Conștiință, aceasta este Domnul în noi, mergi cu Conștii...
167