ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Preparate pentru scăderea nivelului de zahar din sânge
 

Diabetul zaharat este una dintre cele mai răspândite boli din lume. Menținerea nivelului normal de zahăr în sange este o regulă importantă pentru fiecare persoană ce suferă de această boală. În acest articol, vom povesti despre modul cel mai simplu și foarte eficient pentru a reduce nivelul de zahăr.

Prima metodă
Puțini știu că ceaiul de tei ajută la scăderea zahărului din sânge. Servind regulat această băutură folositoare și gustoasă puteți obține rezultate incredibile. Pentru a prepara acest ceai este necesar de două linguri mari de flori de tei și un păhar de apă adusă la fierbere. Lăsați apoi băutura sub capac aproximativ timp de zece minute într-un loc cald, puteți adaugă (după gust) lămâia. Serviți acest ceai pe tot parcursul zilei, cu un interval de la două la cinci ore. Pentru a spori efectul acestei băuturi, medicina netradițională recomandă diabeticilor să înlocuiască cu aceasta toate băuturile folosite.

A doua metodă
Se amestecă în proporții egale sucul proaspăt de cartofi, sucul de sfeclă și sucul de topinambur. O treime din pahar de această băutură ar trebui să fie servită cu treizeci - patruzeci de minute înainte de mâncare dimineața și seara. Durata unui curs de tratament - de la una până la cinci săptămâni.

A treia metodă
Pentru a pregăti următorul remediu popular, este necesar de amestecat în cantități egale următoarele ingrediente mărunțite: flori de tei, frunze de dafin, coaja de fasole, frunze de coacăză, urzică și trifoi roșu. Una sau două linguri de amestec obținut se infuzează timp de douăzeci de minute cu o cană de apa clocotită într-un loc cald. Folosiți o treime de pahar de infuzie pe zi. Durata cursului: două - patru săptămâni.

A patra metodă
Bateți un ou, apoi adauăgați suc de lămâie ( a unui fruct de mărime medie), și amestecați bine. Întrebuințați acest remediu în fiecare dimineață, pe stomac gol. Durata tratamentului: cel puțin două săptămâni.

A cincea metodă
E necesar să adăugați la jumătate de pahar de ovăz trei pahare de apă purificată sau fiartă, apoi puneți amestecul pe foc mic se fiarbă timp de zece - cincisprezece minute. Se lasă să se prepare (aproximativ o oră). Se servește jumătate de pahar de decoct de trei - patru ori pe zi, înainte de masă. Durata tratamentului: două - trei săptămâni.

 

Sursa: rus-health.info

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 15 februarie 2015 16:13
Vizualizări: 2829

Citiţi de asemenea

În iunie 2020, în Naryan-Mar din permafrost s-a dezghețat o corabie antică cu o lungime de aproximativ 10 m. Despre fapt...
423
„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
529
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
430