ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Prietenie impesionantă. Gâsca salvează viața câinelui

Un câine care era în pericol de a fi eutanasiat din cauza comportamentului său agresiv a fost salvat după ce s-a îndrăgostit de… o gâscă.

Rex era atât de violent încât era nevoie de două persoane pentru a-l hrăni. Una îi distrăgea atenţia şi cealaltă îi arunca bolul cu mâncare în ţarc.

Dar temperamentul său s-a schimbat după ce Geraldine a sosit la sanctuarul pentru animale unde trăia Rex.

La început, proprietarii centrului Puriton Horse and Animal Rescue s-au temut că Rex va ataca pasărea dacă aceasta intră pe teritoriul său.

Dar din prima clipă când au fost împreună, reacţia lor a fost una de afecţiune.

Cei doi se plimbă şi dorm acum împreună fără nicio restricţie.

Ea aleargă în jurul lui cât e ziua de lungă şi când Rex este scos la o plimbare mai lungă în pădure, Geraldine îl însoţeşte. Sunt foarte afectuoşi şi el o linge pe cap. Ea se lipeşte de el şi dorm împreună toată noaptea;, declară Sheila Brislin, directoarea centrului.

Rex, 11 ani, a ajuns la acest sanctuar după ce, în urmă cu 8 ani, a fost găsit legat cu un lanţ într-o grădină plină cu gunoaie.

Dar nu chiar toată lumea este încântată de această prietenie. Vera, un ciobănesc german ca şi Rex, fosta sa prietenă, este supărată de când a fost îndepărtată de Geraldine.

Geraldine nu o place pe Vera şi îi arată foarte clar că Rex îi aparţine, spune Sheila.

Geraldine trece la atac dacă Vera încearcă să se apropie.

Trebuie să-i oferim Verei multe îmbrăţişări şi o atenţie sporită pentru a nu se simţi părăsită.

Дружба с гусыней спасает собаке жизнь

Дружба с гусыней спасает собаке жизнь

Дружба с гусыней спасает собаке жизнь

Дружба с гусыней спасает собаке жизнь

 

Sursa: romaniapress.ro

Marţi, 22 septembrie 2015
Vizualizări: 1004

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
62
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
152
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
59
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
101