ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Prima maşină pe bază de hidrogen va participa la curse

Utilizarea celor doi combustibili și a combinațiilor acestora va oferi performanțe optime, accelerarea mai bună şi reducerea emisiilor de CO2. (foto: avtomaniya.com)

 

 

Pentru prima dată în cursa de 24 de ore de la Nürburgring va participa maşina pe hidrogen, Aston Martin Rapide S. Mașina este fabricată în colaborare cu Alset Global.

 

 

Rapide S este echipat cu un motor turbo dublu V12 6.0 litri, care este capabil de a rula pe benzină, pe hidrogen sau o combinație de ambele. Aston speră că participarea maşinii in cursa de 24 de ore va demonstra fiabilitatea tehnologiei moderne pe hidrogen.
Sistemul pe hidrogen în Rapide S este compus din șina de combustibil, rezervoarele de stocare și ECU. Acesta din urmă este utilizat pentru controlul procesului de ardere, fiindcă în fizică procesul de ardere a benzinei și hidrogenului este diferit. Iar, utilizarea celor doi combustibili și a combinațiilor acestora va oferi performanțe optime, accelerarea mai bună şi reducerea emisiilor de CO2.

Patru cilindri care contin 3.5 kg de hidrogen sub presiune de 350 bar. Sistemul a fost aprobat de către conducerea Federaţiei de Automobilism din Germania ( FIA), deoarece siguranța este primordială.

Впервые водородный автомобиль будет участвовать в гонках

(foto: avtomaniya.com)

 

 

Maşina de curse hibrid pe hidrogen bazat pe V12 de 6.0 litri, Rapide S va apărea în luna aceasta în saloanele auto. În regim normal noul Rapide S poate accelera de la 0 la 100 km / h în 4.9 secunde iar viteza de top este de 305 km / oră.

Astfel participînd la cursa de 24 ore de la Nurburgring luna viitoare, Aston Martin va marca prezența la eveniment al optulea an consecutiv.

Dr. Ulrich Bez, directorul companiei a declarat: "Sărbătorind un secol, privim înapoi cu emoţii la un secol din istorie companiei. Este perioada inovaţiilor şi a stilului perfect de a privi în viitor cu acest minunat automobil de curse”.

 

Sursa: energy-fresh.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 03 mai 2013 11:02
Vizualizări: 1593

Citiţi de asemenea

Iarna pielea mâinilor suferă mult din cauza temperaturilor scăzute. Dacă mai pui pe lângă asta dezinfectantele, aerul us...
51
Oare într-adevăr prin activitatea sa vitală omul influențează atît de mult planeta, încît este capabil să-i schimbe cicl...
111
Astăzi problemele climatice alarmează întreaga planetă. Se schimbă clima, temperaturile cresc întruna și asta amenință î...
111
Întîmpinarea Anului Nou în așezarea ecologică Sceastlivoe schastlivoe.com este întotdeauna un eveniment frumos de mai mu...
99