ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Primul contact sexual sau legea Rita

Aceste informații te fac să te gîndești profund și chiar să tragi concluzii. Strămoșii noștri slavonii, înainte de creștinism, respectau cu strictețe Legea RITA, cea mai strictă atenție era acordată nașterii și creșterii unei generații sănătoase și decente.

Această lege spune că primul bărbat al unei fete trebuie să devină tatăl copiilor ei. Conform ideilor moderne, putem spune - rămășițe ale trecutului, întuneric și fanatism. Dar totul nu este atît de simplu...

În fosta URSS, s-au desfășurat cercetări științifice, s-au făcut cîteva mii de concluzii cu privire la influența și transmiterea caracteristicilor genetice ale omului și manifestările trasaturilor sale moștenite. Acest lucru se cunoștea și mai devreme sub știința cu numele de telegonia. Cele mai simple exemple au fost observate la animale și la păsări. Dacă o porumbea pură a fost călcată de unul "gri", atunci în generația acestei porumbele vor exista mereu pene gri. Încrucișarea unei iepe cu un armăsar zebră nu a rezultat nici un urmaș, dar pe părțile laterale și pe coapsa iepei a apărut o pigmentare de culori mai întunecate și mai deschise, sub forma dungilor de zebră.

Dar transferul de semne nu este cel mai important lucru. Este clar că primul bărbat lasă imaginea originală, care se reflectă ulterior în timpul formării ovului feminin, iar această imagine se transmite indiferent de utilizarea contracepției. Vă puteți proteja doar de o sarcină nedorită.

Dacă la o femeie tatăl copiilor devine un alt bărbat, atunci impunerea imaginilor dă un rezultat negativ asupra copiilor, ei vor fi slabi nu numai fizic, ci și moral: nemotivați, pasivi, împietriți.

Acesta a fost motivul pentru care femeile care aveau mai mulți bărbați erau expulzate din sortare. Asta cerea unul dintre punctele Legii. Dar dacă o femeie avea un număr suficient de copii și din anumite motive nu putea sau nu dorea să mai aibă, atunci înșelarea era pedepsită, mai ales dacă avea un soț, dar în unele cazuri la acest lucru se închidea ochii. În acest caz, femeia își pune în pericol sănătatea, deoarece impunerea mai multor imagini cauzează un dezechilibru al fluxului de energie în organism și, prin urmare, o tulburare a metabolismului.

În ceea ce privește bărbații, schimbarea partenerului nu a afectat sănătatea copiilor, cu excepția bolilor infecțioase, prin urmare, acest lucru a fost tratat mult mai ușor. Dar în Vedele ariene străvechi se spune că bărbatul îi dă femeii puteri de viață pentru un an: trei luni pentru formarea fătului și 9 - pentru a-l purta.

De ce se spune despre asta - nu este clar. Poate că un popor slab este mai ușor de condus sau din cauza inexplicabilității acestui fenomen din punct de vedere științific?

CONCEPERE CORECTĂ, POTRIVIT VEDELOR

Vedele spun că mentalitatea viitorului copil și înclinațiile sale depind în mare măsură de starea mentală și psihică a părinților săi. În special, este foarte important ceea ce simte tata și mama în momentul conceperii. Chiar și acum o sută de ani în India, înainte de a concepe un copil, părinții trebuie să treacă un ritual Vedic special de purificare, care armoniza mintea și psihicul soțului și soției, permițîndu-le să conceapă urmași buni. Oamenii știau din experiența lor că starea de spirit a părinților în momentul conceperii este transmisă copilului, determinîndu-i viitorul. În zilele noastre, astfel de ceremonii nu au loc, nici măcar se cunoaște despre ele, iar concepția unui copil se face într-o stare de conștiință deznădăjduită, care duce la descendenți nedoriți – pur și simplu priviți tînără generație. Aceasta este o degradare generală a omenirii, iar părinții plătesc uneori scump pentru ignoranța lor în probleme atît de importante precum planificarea, conceperea și creșterea copiilor. De aceea, acest subiect este demn de studiere atentă.

CUM VA FI COPILUL ȘI VIAȚA VOASTRĂ ÎN COMUL DEPINDE FOARTE MULT DE DUMNEAVOASTRĂ.

În continuarea subiectului, este de dorit ca să puneți singuri această întrebare, să înțelegeți ce înseamnă, în general, o relație, familia, concepția, nașterea și creșterea copiilor, timpul și să le transmiteți în mod corect copiilor voștri.

Și pentru cei care sînt interesați de întrebarea: "Ce ar trebui să facă cei care deja au?" - răspunsul este simplu, cunoșteți-vă pe voi înșivă, individualitatea voastră, descoperiți-vă, nu vă învinovățiți pe voi pentru nimic, deoarece toate "imaginile" șterg iubirea adevărată, ieșirea din temeri și limitele minții, iar acest lucru este foarte individual...

Marţi, 25 iunie 2019
Vizualizări: 883

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
563
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
232
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
320
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
175