ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Primul din lume „împingător” pentru bicicletă
 

 

Compania Ridekick International, bazată în Colorado, a lansat pe piaţă un sistem cu ajutorul căruia este posibil, rapid şi uşor, să motorizăm orice bicicletă. Pentru a face acest lucru, este suficient să remorcăm un trailer, care va împinge bicicleta şi, în plus, va transporta bagaje.

Remorca denumită Ridekick accelerează bicicleta pînă la 30,5 km / h. Remorca are un motor electric de 500 de waţi şi un acumulator din plumb-acid, care este încărcat în 4-6 ore şi „împinge” 13-19,3 km.

Umplerea electromecanică a lăsat în portbagaj un volum de aproape 42 de litri pentru marfă la o greutate maximă de 34 kilograme. Ridekick cu baterie cîntăreşte 18 kg. Acumulatorul (8,5 kg), apropo, este detaşabil şi are un mîner-curea pentru transportare.
Dimensiunile "ridekick" sunt următoarele: lăţimea - 60.9 cm, lungimea – 99 cm, înălţimea - 40.6 cm. Diametrul roţilor - 12 inch.

Dezvoltatorii susţin că instalarea sistemului pe bicicletă de la zero durează 12 minute, şi Ridekick se deconectează timp de 15 secunde. Totul este ca un velo trailer obişnuit plus fir, care ar trebui să fie direcţionat pe un cadru pînă la oricare din ghidaje pentru ca ciclistul să conducă asistentul electric (există două moduri de putere).

După cum s-a menţionat de către Inhabitat, Ridekick este primul trailer împingător electric pentru biciclete, disponibil pe piaţă, deşi există multe, lucrate cu mijloacele proprii, inclusiv pe benzină.

 

 

Sursa: vegopolis.ru

 

Duminică, 15 ianuarie 2012
Vizualizări: 2212

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
240
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
211
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
234
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
579