Primul tractor alimentat cu energie solară

/ Vizionări: 5300

Трактор на солнечных батареях

 

Familia de mici fermieri din Arkansas a împărtășit experiența creării primului tractor din lume alimentat cu energie solară.

Lampa cu LED-uri pe energie solară
Lampa cu LED-uri pe energie solară

Potrivit Buildernet, mașina unică a fost creată exclusiv datorită entuziasmului capului familiei. Meșterii artizanali au folosit cadrul și roțile de la un tractor aruncat la depozit de deșeuri, 8 baterii auto, motorul electric de la un stivuitor bifurcat Hyster, un nou sistem electronic de control, panourile fotovoltaice de 48 de volți scoase de pe acoperisul casei.

După cum spun inventatorii, tractorul le-a costat o sumă mare de 4 mii de dolari, dar aceasta include prețul grapei târșitoare de utilaje agricole.

Proprietarii mașinii susțin că încărcarea completă a tractorului durează 6 - 8 ore, tractorul funcționează normal o oră și jumătate – două ore. Prin urmare, ca principal instrument de producție în agricultură, acesta este puțin potrivit.

 

 

Sursa: bigfex.com

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137