ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Privind sănătatea şi nu numaiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Despre Sănătate De îndată ce progresul tehnologic a intrat în vieţile noastre, acum, şi apoi există rapoarte precum că unele produse alimentare, nu numai utile, dar, de asemenea, periculoase pentru sănătatea noastră. Se spune despre pericolele de un pachet, metoda de preparare sau de origine a produsului. Recent a apărut următorul mesaj în Daily Mail despre efectele nocive ale consumului de bauturi din sticle de plastic.

Dar ceea ce este interesant. Oamenii care trăiesc în condiţii egale şi consumă aceeaşi mâncare, au o sănătate diferite. Chiar şi în cazurile de otrăvire în masă într-o anumită zonă, suferă mult mai mult.

Totul depinde de imunitar uman. De posibilităţi de a rezista la boli. Aici un rol important jucat de emoţiile noastre, percepţiile noastre ale lumii. Stres, depresie, deznădejde, ură slăbi rezistenţa noastră la boli. Psihologii au scris pe munţi de cărţi pe această temă. Carnegie, Sinelnikov, Kurpatov - toate vorbesc despre puterea miraculoasa de emoţii pozitive, atitudinea pozitivă faţă de lume.

Dar, în ciuda faptului că am fost mult timp este necesar pentru viaţă, emoţii pozitive, nu am scor. Deoarece atmosfera generală a consumismului, concurenţa, profitul ne ia puterea, şi face numai ura aproape şi departe. Toata lumea vrea confort în toate, ignorarea altora. Toată lumea încearcă să ajungă din urmă şi ajunge în alte punct de vedere al veniturilor.

Omul - un socială şi de comunitate. Nu putem trăi una fără alta. Faptul că toţi suntem conectate şi au arătat economia mondială se confruntă cu o criză globală. Şi de a trăi în stresul constant, ura pentru restul - este imposibil, nu este de ajuns doar puterea şi sănătatea. Şi singura modalitate - pentru a schimba valorile noastre. Start pentru a crea o relaţie în care prioritatea este grija de fiecare membru al societăţii. Încercaţi să vă imaginaţi că toţi oamenii suntem o familie. Noi doar trebuie să facă familie fericită.

A pune capăt cursei de consum cu orice preţ, şi să realizeze că nu sverhdostatok ne face fericiti si sanatosi, am ajuns la normal, relaţiile de prietenie. Iar atunci când, în loc de efort constant, agresivitate, vom simti atitudinea pozitivă a alteia. emoţionale fundal noastra se va schimba. Nu va fi forţa să trăiască, să lucreze, rezista la boli, factori nocivi.

Dar dacă oamenii se schimba, chiar factori prejudiciabil merge in trecut. Deoarece, după cum le crea pentru tine. După schimbarea valorii activelor corporale de relaţii umane, nu putem determina aditivi dăunătoare, ambalarea şi toate, care merge într-un prejudiciu. Deci, o alimentaţie sănătoasă şi sănătatea noastră, în general, depinde de noi. Din dorinta de fiecare dintre noi bine să gândească, să vorbească şi să acţioneze faţă de oameni.

kabmir.com

Sâmbătă, 07 noiembrie 2009
Vizualizări: 1549

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
63
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
325
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
234
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
376