ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Probleme de ordine a lumiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Probleme de ordine a lumii Victor D. Plykin

"Douăzeci şi cinci ani de lucru pe probleme de ordine a lumii a dus la crearea de fundamental nou model al universului ..."

Victor D. Plykin - doctor în ştiinţe tehnice, academician al Academiei Internaţionale de Tehnologia Informaţiei în cadrul Naţiunilor Unite.

Sper că va fi auzit de cei care doresc să înţeleagă lumea care lucrează pe ele însele, care doresc să schimbe Rusia pozitive. Avem nevoie de schimbări fundamentale. Chirurgie în ţara noastră au fost, dar nu suntem mulţumiţi că "înfiinţat". Noi suntem asupriţi de ceea ce se intampla si ne straduim sa critice reciproc, guvernul, încearcă să aleagă un nou Duma, în speranţa că ceva se va schimba în viaţa noastră, deoarece am înţeles: să trăieşti ca să nu mai mult.
Dar de fiecare dată aşteptările noastre nu sunt îndeplinite. Din păcate, acesta a devenit un model: cei care ar fi fost, fie la cârma, nimic nou, el nu va, pentru ca oamenii sunt întotdeauna acţionează în virtutea lor viziune asupra lumii. O viziune asupra lumii noastre în formă de mai mult de 70 de ani.
Şi cum nu ar fi acum încearcă să pretindem că suntem presupune că nu mai este aceeaşi, nu mai suntem sovietici, avem acum democraţii şi rus noi, dar gândindu-mă că totul rămâne acelaşi om sovietic, şi este foarte dificil să schimbi peste vreo zece ani, tot felul de vicisitudini. Toate modificările vor veni doar atunci când o schimbare a conştiinţei umane.

Cunoaşterea Universului şi legile sale
Acum este momentul în care oamenii au nevoie pentru a da noi cunoştinţe despre Dumnezeu şi universul, destinul omului în această lume. popor vechi, senzaţie de anumite efecte ale universului însuşi, având în vedere toate aceste nume - DUMNEZEU. Repede, încăpător exacte,. Eu nu folosesc acest cuvânt doar pentru că nu este socant, mai ales oamenilor de ştiinţă. Pentru unii motiv, unii oameni de stiinta se tem de panica al cuvântului. Omul credincios nu trebuie să explice, dar pentru materialiştii, spun: "Dumnezeu - este Mintea Universală, care gestionează central, un cheag de energie rezonabil, care creează, cultivă Univers. Vreau să vă spun despre activitatea sa ştiinţifică, care a condus la crearea unei noi perspective. Această lume sa nascut pe baza cercetărilor ştiinţifice şi a creat un nou model al universului, care arată că în viaţă - totul altfel decât ne-au spus. Viziune modernă şi de înţelegere a lumii a pune omenirea pe capul său.

Faptul că noi considerăm acum o realitate, realitatea este o iluzie.

Oamenii au creat propria lor, legile nu artificiale, cunoaşterea legilor universului. Trăim prin propriile legi - ştiinţifice, legile dezvoltării sociale, etc Dar cea mai mare tragedie este că aceste legi umane, complet contrară legilor universului. Unde este umanitate, care trăieşte în conflict cu universul? Vai, este uşor de ghicit. Douăzeci şi cinci de ani am lucrat pe ordinea lumii. In tot acest timp am construit un model, care a arătat defectele noastre delirante şi în gândirea noastră. cercetarea mea a început atunci când am fost un student.
După ce am văzut la lac lăsat de cale barca in forma de U, care, în conformitate cu legile fizicii, nu ar trebui să fie. Am fost de la un rezervor la o distanţă de o milă, pe apă - valuri de metri, şi barca dus acolo 20 minute în urmă, şi urme de apă le-a lăsat, în mod clar vizibile. În plus, ar trebui să fie vizibilă şi în câteva ore. Apoi, instituţia de 4 ani nu mi-a dat ocazia de a explica acest fenomen. Am dat seama că traseul nu ar trebui să fie, dar am vazut-o! Acest lucru nu este bântuit. A doua zi, aranjate pe dock să repete la rândul său, de la Barca. Am revenit la pozitia initiala - trebuie să fie repetate. Am dat seama că era - nu este o coincidenţă, ci un fenomen natural, care conţineNu un secret. Dorinta de a descifra, şi a făcut obiectul muncii mele ştiinţifice, pe care am dedicat mai târziu întreaga sa viaţă. La acea vreme am lucrat pe tema "subterană", deoarece a lucrat la o companie de apărare, dezvoltat roboţi industriali şi sisteme de informare.
De ani de zile, am construit o modele matematice de calculator, iar 10 ani mai târziu, în 1982, un alt model a arătat că acest fenomen nu este fizică, dar informaţiile că apa generează şi stochează informaţii despre proceselor care au loc în ea. A fost un şoc pentru mine ...
Ştiam că de mult în această lume, doar nu este ceea ce ne imaginăm. Cercetare şi experimente cu apă a arătat că universul nu este primar problemă, aşa cum am fost învăţaţi, şi informaţii.

Program, Programul Ecumenic - este primar.

Informaţii, energie, materie
Omenirea a cautat de mii de ani începutul început. Modelul a arătat că acesta este începutul de informaţii şi de energie. Orice altceva rezultă din ele, şi construite de la ei. Amintiţi-vă formulă a lui Einstein. Contează - primar, energie - derivate din masa de materie. Einstein a fost un materialist, prin urmare, formula ar putea fi scris doar în acest fel.
Concluzia mea: problema - aceasta este o consecinţă, informaţiile - este primar.
Deci, fără a încălca legile matematice, putem scrie că masa, materia - este energia condensat la 90 de miliarde de ori. Pentru a obţine o picătură de problemă, trebuie să avem energie lac. Materia - este energia într-un anumit stat, în funcţie de informaţiile de program care a pus Creatorul. Vine informaţiilor, precum şi energia începe să se formeze structura de domeniu, energia începe să efectueze programului, care este dat. De energie ambalate într-un anumit tip de stat: un material subţire, densitatea materialului, super-materiale. Tot ceea ce noi numim materie, se dovedeşte, este energia într-o stare super.
Cu toate acestea, există de energie într-o stare mult mai subtile, alte lumi, nu există alte materiale. Noi, oamenii de pe Pamant, trăim într-o lume fizică, o lume de consecinţe, din motive care nu ştim. Nostru materialist consecinţă studii ştiinţifice, un rezultat de învăţare, niciodată nu a lua un motiv, deoarece acestea sunt în informaţii şi a fluxurilor de energie din univers.
Lumea cauze - Mind Suprem. Nu merge totul.
Investigaţiile ulterioare au arătat că apa - baza de Informare al vietii biologice în Univers. Nu pe pământ, eu nu sunt o alunecare, şi anume în univers. Se pare că în univers - două de apă, două baze de informaţii. H2O - baza vietii biologice în univers, şi Li2O (Li - Li) - baza tuturor proceselor stelare.
Când am fost douăzeci ani în urmă, ca un materialist, a citit Biblia a face cu "opiu" pentru oameni, nu am putut înţelege cuvintele: "Şi Dumnezeu a făcut întinderea şi a separat apa din apă." Este acum clar că două de apă - H2O si Li2O - două baze informational al universului.
Pe scurt spune Biblia - ca set de reguli de ordine a lumii, care iniţial a fost dat omenirii. Dacă oamenii nu a respins aceste legi, noi toţi trăiesc acum ar fi destul de diferite. De asemenea, au creat propriile legi. Ele nu reflectă adevărul. Oamenii au o mentalitate materialistă, şi modul de gândire materialistă - logice. Logic întotdeauna pauze în jos, care să permită analiza. Prin urmare, vom analiza bine, răspândite pe rafturi, pentru dezmembrarea. Reuni toate cunoştinţele nu putem. În acest - eşecul întreaga gândire logică.
Omenirea a fost iniţial dotat cu gândirea logică şi de gândire spirituală. Apoi, ştiinţă şi religie este important să se separe. Stiinta a fost bazat pe o logică, şi religie - pe spirituale crezut. Nu a fost o subdiviziune în minţile oamenilor. Despartit de două baze de un proces. Şi ştiinţa şi religia îşi va pierde doar. Mulţi oameni de ştiinţă modernă - materialişti. Odata am prea fost pe această poziţie, şi numai datorită descoperirii lui, am plecat de la poziţiile materialismului, sudoareMemorandumul de înţelegere care merg împotriva ştiinţei este dificilă şi prost, mai ales atunci când simt incapatanat rezultatele acelaşi arată contrariul.

Structura Universului
Nu voi insista asupra raţiunea teoretice, doar ca un exemplu de rezultatele noastre experimentale: teoria ar trebui să aibă întotdeauna ceva confirmat.
Revenind la experimente cu apă, care a arătat că apa este o bază de date, parte a universului. Deci, ca un element, acesta conţine informaţii despre universul ca un întreg şi a structurii sale, în special. Am început căutarea şi am găsit această structură. Cu toate acestea, foarte mult timp se pregătesc pentru un experiment super. Şapte ani doar pentru a construi şi de a dezvolta pentru o instalare specifice. Dar, ca urmare, apa a apărut în faţa mea, în formă de fagure de miere. Ele pot fi văzute vizual. Acest lucru pentru mine a fost şoc al doilea. Se pare că întregul univers este amenajat în acest fel. Structura de informare a apei - structura universului. Speculaţiile privind celularitatea astronomi universului mă confirmă. Chiar şi printr-un telescop se poate vedea celulele aşa-numita pilulă într-un fagure de miere.
În următoarea serie de experimente au fost folosite diferite legi vibratoare. Confirmarea experimentală îndepărtat complet incertitudinile teoretice. Am construit un model matematic şi a implementat un model computerizat al universului.
Tot ceea ce spun următoare, pe baza rezultatelor obţinute pe baza acestui model. Aţi auzit numele de academicieni şi spice de Akimov. Teoretic munca Shipova "Pe de vid fizice din univers, precum şi crearea de generatoare de torsiune Akimov teoretic şi experimental confirmă concluziile mele. Un meşter popular Potapov construit sistem de încălzire, eficienta este egal cu 400%. El - nu un om de stiinta, asa ca nu stiu ce fizicii moderne, spune că acest lucru nu poate fi. Apoi, de la costurile kW 1 cont pentru îndepărtarea 4 kW de la baterie? În cazul în care nu provin de la energie? Din spaţiul din jur, iniţial saturate cu energie, adică vid fizice, care spune academicianul spini; radiaţii de torsiune, care spune academicianul Ivan. Toate din jurul nostru (şi pe noi înşine) este pătrunsă cu eter, a negat de materialişti. Dar încă mai mare Descartes a spus că lumea este construit pe aer, precum şi toate procesele sunt gestionate acestea.
Cercetatorii americani au creat setup experimentale, al căror randament este de 3000%. Aveţi cuvântul meu, această setare este. Ce înseamnă acest lucru? Faptul că am fost învăţaţi mai mult de 70 de ani, nu corespunde realităţii. Se pare, şi eficienţa poate fi mai mare decât unitatea, iar universul nu este amenajat fel am prezentat ca un cadou.
Ni sa spus că universul iniţial a explodat o dată şi încă mai zboară în toate direcţiile. Dar noi ştim acum că universul este de informaţii şi de energie structurii celulare, celulare. Gândiţi-vă, cum poate o explozie organiza o structură strict regulate şi, chiar dacă adăugaţi încă acest lucru, structura de control, extinderea, în evoluţie? Nu se poate!
Cumva, nimeni nu la cap nu vine de aeronave fabrică fel de explozie ... construi avioane. Universul - o creatură vie. Ea are propriile sale nucleu gestionează şi sisteme de control de informaţii şi a fluxurilor de energie. Stream capete ale nucleului şi se întoarce la nucleul de regenerare. De la kernel-ul este energia creaţiei, care dă tot universul, creează întregul univers, straturi de galactici, galaxiile, planetele, sateliţii, fiinţe simţitoare, şi a lucrat de energie varsa in nucleul de regenerare. Gestionat de nucleu - puterea regenerator de principiu inteligent, creativ în univers. Care - ca programator mari, care programate de toate procesele din lume şi coordonatele ei. Acest lucru este - informaţii foarte complexe şi de educaţie de energie. Din nucleul capete ale fluxului de vortex (în fapt, ei - un spate fuzioneaza foarte multe), până la periferia universului şi spirala altor parametri în otravăRo. Două fluxuri opuse: expiră (crearea) şi se întoarce de energie uleioase - universul lor de viaţă. Aceasta galaxie în formă de spirală. Ele sunt formate în jurul nucleului în zona de origine a pragului de semnificaţie. Şi ceea ce este problema, am înţeles acum - este energia într-o stare super.
În universul două elemente care au fost construite toate - de informare şi de energie.
Conceptia, straturi galactice sunt eliminate din nucleul să standpipe de energie. De cel mai apropiat şase, cum ar fi informaţii şi contratrepte de energie, care sunt înşirate ca straturi galactice formate de con hexagonală. Dacă te uiţi în partea de sus con, vom vedea că straturi galactice sunt situate pe partea de sus a hexagonal. Ei au toate sub formă de spirale. Dacă te uiţi la energia noastre de top de la cei care se trezesc în cele din urmă, puteţi vedea un frumos tablou - celula. Toţi cei care se trezesc de energie legat de o structura celulara. Acestea sunt celule, astfel încât acestea, celulele - baza structurii energetice ale universului. Există tulburare în univers. În ea - la nivel mondial comanda. Când spunem că stelele sunt împrăştiate la întâmplare, se arată doar că haos - în mintea noastră şi că am trece la teoria ştiinţifică. De fapt, totul este mult mai simplu: vom vedea stelele nu sunt sub unghi.
Când am citit în Biblie: "... Si Dumnezeu a făcut întinderea şi a chemat pe cer Heaven" - pentru mine a fost cu totul de neînţeles, ca cerul poate fi greu. Deci, prietenii mei, se dovedeşte, structura celulară - cetatea, cer de energie, extrem de energic şi ordonată. Nici unul dintre haos în univers, nu dezastrelor. Univers, cu toate acestea, este crescut de la nucleul la periferie. Informaţii şi fluxurilor de energie sub forma spaţiu şi timp, de a crea problemă şi să asigure dezvoltarea acestuia într-o conştiinţă de sine. Toate orele sunt formate straturi galactică. În general, universul poate fi reprezentat în formă de sfere multistratificat înconjoară nucleul şi având forma unui fagure de miere.
Universul - este frumos, şi toate pentru că nu există un miez, design inteligent, care va programul, coordoneaza, creează. În Creator - are propriile legi. Şi faptul că am împărtăşit cunoştinţele comune, crearea de 82 ştiinţa spune despre modul nostru de gândire logică. Chircit de resturi de cunoştinţe, am generat o serie de stiinte, care au legi diferite, diferite metode de investigare, precum şi în cele din urmă, nu ne oferă o viziune adevărată a lumii. Am construit o tehnica ce ne duce la un impas şi mai mare, am construit o societate nu satisface pe nimeni, şi vom construi relaţiile dintre oameni, care nu vi se potriveste, pentru că trăim prin legi inventate de noi înşine, că suntem confortabil, dar din păcate, nu coincide cu Legile Universului, Creatorul. De fapt, tot în lume conectate între ele, afectează toate reciproc. Ne pătrunde unic de informare a reuşit şi a fluxului de energie. Elementul central al universului afectează fiecare persoană, şi de energie şi informaţii de fiecare persoană ajunge la nucleu. Aceasta este, de informaţii sunt colectate, coordonat, ajustat cu regenerare a energiei, pe scurt, este de dezvoltare a universului. Şi toate aceste procese au loc, deoarece informaţiile - primar, pentru că nu este programul original.

Care au dezvoltat planul de univers?
Laureat al Premiului Nobel Arthur Compton a declarat: "Pentru mine nu, dificil de acceptat lui Dumnezeu, pentru că ori de câte ori există creaţie, trebuie să aibă un plan. Universul a fost creat în conformitate cu un plan, de aceea, este cel care a dezvoltat acest plan. " Toţi oamenii de ştiinţă au ajuns la mare, care a recunoscut existenţa Creatorului. Darwin, creatorul teoriei evoluţiei, la sfârşitul vieţii să pună la îndoială corectitudinea teoriei sale. Am descoperit, de asemenea, legea, care respinge în totalitate teoria lui Darwin - legea cu privire la interacţiunea ecumenice la nivel mondial, care prevede că toate formele apar şi de a dezvolta, doar pentru că de interacţiune la nivel mondial cu alte specii. Dacă această interacţiune nu a fost, un fel de nu ar putea exista. Infodialogul politic, energia de interacţiune de toate tipurile face posibil să se pare că există o anumită specie. Teoria lui Darwin - o consecinţă a acestei legi. Dar noi, ca materialişti, au adoptat legea de Darwin. Am decis că selecţia naturală ar trebui să fie legea de bază ale dezvoltării că legea concurenţei - legea de bază ale dezvoltării sociale.
Este acum clar că acest lucru este - nu o lege, este - o consecinţă, şi umanitatea este în curs de dezvoltare în lege greşit, este în direcţia greşită.
Noi luptăm cu ele şi să se pregătească pentru o luptă şi copiii lor, nu-l admite reciproc. De la grădiniţă le-am învăţa să fie cel mai rapid, mai inteligent, cel mai frumos ... Pe scurt, ne invatam copiii de sine, cultivarea ego-ul, şi să justifice ei înşişi prin a spune că au nevoie pentru a supravieţui în haos social creat de noi, să-i înveţe să lucreze cot. În şcoală, copiii noştri să participe la competiţii, în cazul în care acestea sunt predate pentru a câştiga, să fie primul să stea afară de la restul ...
În licee predau management, marketing, economie de piaţă. Ca rezultat, vom găsi persoane care să înceapă să îmblăti coate celor care le-a învăţat. Şi apoi, mai multe şi mai de mirare: "Cum? De ce nu le place nimeni "Şi? Care le-a spus despre iubire? Ei au învăţat să lupte şi supravieţuire.
Nu este cea mai bună modalitate care ne comportăm în legătură cu natura. "Nu aşteptaţi pentru favoruri de la natura. Scoate-i de la ea - asta e problema noastră. " Suntem şi au făcut întotdeauna - a luat şi a luat, imaginat el însuşi ca "regi" şi "zeii" Universului, nici o idee despre modul în care universul este amenajat. viziunea noastra sa bazat pe faptul că umanitatea - singurul lucru de pe pământ, şi sa dovedit pe ea într-un fel ... de şansă. Dar modelul meu a arătat că în univers - nu există nici o şansă, şi coincidenţe. În ea - o clar relaţii cauză-efect - de la centrul universului la celule, ordine şi armonie în întreaga. Facem acest lucru armonie distorsionat şi a luat ceea ce au meritat. Acesta a fost întotdeauna, este şi va: cât mai curând nivelul de spiritualitate cumulului niveluri de cunoştinţe, omenirea devine ceva mai teribil decat bomba cu hidrogen. Altfel, cum putem explica apariţia de strategie "de aur miliarde de euro," în conformitate cu care 1 miliard de oameni vor să trăiască prin cele 5 milioane rămase. Dacă toată lumea înţeleasă numai că informaţiile pe care le sunt întotdeauna conectate, deoarece peste Pamant creat sfera informaţiilor, o sferă singur, şi cu it a lega everyone constiinta mea, zona lor de informare!
Teren - un organism viu, fiind conştient de viaţă. Cu conştiinţa lui cu trupul său. Teren ştie toată lumea care merge pe el. Şi, după cum am să-l trateze? Cum la sol morţi, rulare, sufla-le. Este ignoranta noastra.

Omul - Universal creatura
Omul - stratificat, cum ar fi multi-strat şi a Universului. Omul - microcosmos, microuniverses. Aceasta este - o creaţie mare a Creatorului, este inspirat de toate legile universului. Tot ceea ce există în univers, există în fiecare om. Oamenii - acesta este universal fiind create de un anumit program. Dar materialiştii cred că oamenii au evoluat din maimuţe, aparent, atât de modul în care noi ne comportăm - o maimuţă. Fie ca ne place sau nu, dar suntem creaturi ale universului controlate de univers, şi fiecare dintre noi - cel mai puternic transmiţător de energie in cosmos.
Omului gândire şi cuvânt - o forţă mare care poate funcţiona ca şi pentru bine şi pentru rău. Într-un cuvânt, şi vă pot ucide şi învie. Apropo, ar trebui să fie tratată ca o armă - atenţie, astfel încât trebuie să ne educe copiii, astfel încât acestea să înţeleagă: cuvântul poate lovi o persoană, dar este obligat să crească structurii informaţionale globale pentru a reveni la el de multe ori au crescut, în conformitate cu legislaţia actuală a bumerangul în spaţiu .
Creatorul a creat pe om după chipul şi asemănarea Sa. Nu vreau forma fizica. Omul a fost creat pentru a deveni un creator, un asistent al lui Dumnezeu, personalul său. Dar ceea ce am asistenţi, dacă sunteţi aşa de rău singur? De aceea Domnul ne-a dat un fel de scara - setstvo vieţi. Modelul a arătat că o persoană trece prin toate formele de viaţă: organisme simple, plante, animale, fiinţe umane - în scopul de a deveni Bogosotrudnikom.
Omul - acest lucru este cluster de energie, ceea ce se numeşte suflet, spirit. Dar ne raportăm la noi înşine, mai ales ca la corp. Aceasta este - de departe de ea. Organismul - doar un plic pe termen scurt, care ne ocupam de toata viata mea. Şi, deşi, în primul rând, este necesar să aibă grijă de nevoile de spirit, ne pasa de nevoile organismului. Vrem mai mult şi mai mult, şi lăcomia noastră nu are limite. Pervertire a existenţei noastre - de la lumea de perversiune, dar este greşit în principiu. Mintile noastre lovit cu virusul materialismului, acestea persoana infectata - un sclav. Aceasta nu trezi dragostea de aproapele, şi toate acţiunile vor fi direcţionate pentru a satisface ambiţiile materiale. Gândindu-mă că viaţa - şi trebuie să găsesc timp să smulgă de la ea, cât mai mult posibil, un om trist înşel. În partea de sus nu arata prea mulţi bani s-au acumulat, fiecare dintre noi sau ce poziţia ocupată pe Pământ. Nu - toate celelalte criterii.
În univers există o lege "Ceea ce semeni, aceea te va secera", legea cauzei şi efectului. informaţii, astfel încât atunci când o persoană comite o viclean sau rele, gândindu-mă că alţii nu văd, el uită că, probabil, unii oameni nu pot observa acest lucru, dar în domeniul său de informaţii, el a înregistrat negative şi s-au pus negativ de energie.
Atunci când o persoană iese din trup, eliberat de toate lucrurile pământeşti, el vede în mod clar dimensiunea păcatului care a săvârşit. Dar nu este nimic nu se poate repara, si nu responsabilitatea de a pleca. Şi pentru toată viaţa pot avea atât de mult că oamenii ar fi în imposibilitatea de a urca din mlaştina create de el.
Ei spun: arde in iad. Ce este? Acest lucru este atunci când un om câştigat atât de mult de energie negativă, că, atunci când el a fost un sistem de amenzi, energia eliberată din corp (moarte), puterea neagră pune la magmă topită, doar pentru a anula. Dacă o persoană a făcut în timpul vieţii lor, faptele bune, atunci energia sa este pozitiv, se ridică o mulţime de energie umană în sus, şi să spună: plecat la ceruri. În cazul în care energia este negativ, se va coborî. Pe scurt, este de fizica pura.
Tsiolkovsky a vorbit despre lipsa de un corp fizic în viitor, şi că omenirea va fi radianta. Aceasta arată clar că omul există în alte dimensiuni, într-o formă subtilă. Atunci când organismul poartă afară, vom muri, vom trece de la forma de viata la altul. Faptul că suntem dat această viaţă nu, un accident. Ni sa dat o şansă de a urca un pas mai mult de spirit. Am venit pe acest pământ, nu pentru a umple buzunarele lor, să meargă pe capul cuiva, ci pentru a urca în dezvoltarea lor spirituală. Ceva este conştient de această viaţă, peste ceva va trebui să lucreze în viitor. Asta e ceea ce suntem, având în vedere multitudinea de vieti.
În cazul în care viaţa era doar unul, nu ar avea niciun sens. Punctul de ansamblu este că omul, având o mulţime de paşi, până la nivelul cerut de fondatorul spirituale, devenind Bogosotrudnikom, Dumnezeu-om.

Ce este iubirea?
În univers - totul este interconectat, totul este închis. În toate ar trebui să fie armonie. În spaţiu, este. Tot ceea ce este creat, nevoie de energie şi, la rândul său, dă Eee, creând structura următoare. Şi numai de oameni în favoarea doar un consumator, acesta tinde să ia, mai degrabă decât da.
Ce este iubirea? Aceasta este - energia divină, care gestionează Cosmos, care creează, radia, Dă-o înapoi. Dumnezeu radiază, dă, în acest şi este dragostea Lui. Înregistrate: "Iubirea aproapelui tău ..." Deci, luând, da altora radieze. Dar ceea ce vedem? Dumnezeu a creat universul, în cazul în care radiaza tot, care a avut loc schimbul continuu energii, radiatii, vibratii.
A apărut omul. În timp ce el a fost primitiv, a trăit în armonie cu natura, nu vine în contradicţie cu legile universului, el a primit şidat-o. Dar mai mult el a fost eliminat în sale de dezvoltare a naturii, cea mai mare a crescut de nevoile sale. El a devenit doar primi. Tot ce a fost creat, a fost folosit numai pentru persoana. Reverse impactului nu a fost. Distorsionate Programul Creator. Si apoi, o spirala, pe care de dezvoltare a început să lucreze în direcţia opusă.
Bumerang înapoi ...

Apocalips
Societatea noastra este construit în contradicţie cu legile universale, şi haosul care acum avem în societate, suntem încercarea de a face, şi în natura înconjurătoare. Vine răzbunare. Amintiţi-vă Mare de inundaţii, distrugerea Atlantidei alte dezastre. Creatorul este în aşteptare pentru că, să venim la El asistenţi, personalul, dar nu cred despre el. Şi universul începe să "chirurgical" de intervenţie ... În 1996, în Krasnodar, a avut loc un forum internaţional de oameni de ştiinţă, lideri religioşi, profesioniştii din domeniul sănătăţii, educaţiei tuturor părţilor interesate, intitulat "Calea la un acord."
Opt luni înainte de forum mi-a arătat rezultatele modelului sunt atât de incredibil că am refuzat să le creadă, gândindu-mă că a seta parametrii greşit. Rezultatele nu voi arăta şi, prin urmare, forumul a mers cu un raport complet diferit. Şi deodată, în prima zi, un matematician şi biolog de la Minusinsk de la Moscova a făcut două rapoarte în care sa raportat că opt luni a fost în biroul meu.
Am fost socat, iar pe a doua zi făcut un raport, care nu este de gând să faci. Este surprinzător faptul că trei oameni de ştiinţă rus, nu reprezentanţii destul de direcţii de cercetare diferite, ştiind reciproc anterior, bazele ştiinţifice pentru Apocalipsa. Ceea ce apostolul Ioan ne-a avertizat în "Apocalipsa" - procesele reale care se execută deja Cosmos, dar nu le putem observa din cauza miopie lor şi forfotă. Este suficient să amintim Hiakutaki cometa, care a avut loc în apropiere de Pământ de la 3.douăzeci şi şase-04.2.1996. Din acel moment a început Apocalipsa. Aceste evenimente sunt descrise în Evanghelia lui Ioan. După cometa pe pământ Hiakutaki a trimis mai multe comete. Există numai şapte. Citeşte de John: "... şi Domnul turnat cele şapte potire. Iată-le: un trecut, şase mai mult a veni. Consecinţele fiecare astfel de "vizitatori" Ioan descrie.
Modelul meu a arătat că sfârşitul lumii, nu ca atare, vor fi,. În opinia noastră, sfârşitul lumii ca un click pe un comutator: una, şi luminile stinse. În spaţiu - totul este diferit. Modelul a confirmat că un astfel de rezultat la Creator nu este necesar. De atunci, ca Apostolul Ioan a scris Apocalipsa, au trecut 2000 de ani. Creatorul privit ceea ce am învăţat în acest timp.
Din păcate, nu avem nimic să se laude. Există câteva zeci de ani mai mult - şi din cauza ignoranţei noastre pot muri planeta. Universul, încă o dată preia bisturiu. Dar mecanismul de Apocalipsa - acest lucru nu este distrugerea omenirii, şi purificarea acestuia din mizeria spirituala. Fiecare persoană creează gradului de conştientizare şi a fluxului de energie, emite vibraţii. Dacă bărbatul - curate, bine, traiesc cu dragoste pentru alţii, vibraţiile sale pozitive, care ar trebui să coincidă cu vibratii de la Cosmos. Astfel de oameni nu numai supravieţui, dar va primi un nou impuls dezvoltării sale. Dacă o persoană este plin de defecte, vibratii sale vor fi în antiresonance cu Cosmos. Când aceste persoane devin mult mai negative, sunt catastrofe, epidemii, etc Din păcate, nu toată lumea înţelege că mecanismul este deja de lucru.
Argentina, Japonia, Australia apărut boală în care medicii din umeri. Un dezastru? Dezastrelor naturale? Poate cineva are un suflet nu accepta ceea ce spun eu. Dar, eu vă asigur că acest lucru este - nu, nu presupuneri, speculaţii idle - un model al universului a dat aceste rezultate, în mod clar arătând spre Apocalipsa.
Acum, fiecare dintre noi trebuie să înţelegem ce se întâmplă şi să depună toate eforturile pentru a se corecta. Primul pas în această direcţie - de auto-evaluare a acţiunilor şi faptele lor, modul lor de viaţă şi de scopul său. Foarte ne doresc să facă samootse noastreARN-ul a coincis cu Divinul. Avem o şansă, comun tuturor, dar timpul fiecare dintre noi şi lansat împreună foarte putin. 1996 - începutul 2003 - de vârf al tuturor evenimentelor, mare eveniment. Pana in 2011 ar trebui să fie toate completate. Avem doar un pic mai mult de o duzină de ani, la scara cosmica este - instantanee. Creatorul aşteptat în speranţa că vom corecta, 2000 de ani. El credea că noi, în dezvoltarea sa, va ajunge la nivelul de conştientizare a scopul lor în univers. Acum, pentru a rezuma. Alegerea avem - unul din două lucruri: fie ne întoarcem la nivel spiritual de dezvoltare, sau ... Nu există nici treilea ...

Perspectivele
Avem nevoie de a revizui întreaga stilul lor de viaţă. Acest lucru este indicat de către mulţi oameni de ştiinţă.
Am organizat mai mult de o ajustare, dar acestea au fost iniţial destinate pentru a eşua. Nu face excepţie şi economiei de piaţă. om sovietic, a adus pe relaţiile colective, precum şi dezgust la rechini "a" capitalismului, a pune aceia rechini "în exemplul, in scadere ideologia lor de piaţă pe capul lui, neştiind că legea concurenţei - fals, din moment ce contrazice legea fundamentală universale de acumulare şi o distribuire uniformă de energie şi, în consecinţă, nu exonerează societatea de probleme.
De ce este universul întreg - este o structură în formă de fagure, de ce aceeaşi structură au uscat şi de apă? Deoarece celulele - o structură care permite distribuite în mod egal de energie din univers. Studiile noastre oferă o oportunitate extraordinară de a construi o tehnică complet diferită pentru a crea o tehnologie bazată pe noua energie. Dar eu cred că, atâta timp cât omenirea să nu crească la un nivel superior de dezvoltare său spiritual, tehnologia de mai sus poate oferi, deoarece cu ajutorul lor, se va distruge. Este o ruşine că nu există o posibilitate, dar nu se poate utiliza.
Obţinute experimental posibilitatea de transformare a energiei spaţiu în energie electrică în mecanică, adică, aici este, realitatea de a construi un perpetuum mobile, peste ceea ce era odată râs. Dar principiul pe care toate acestea sunt construite, astfel enorm, că pot dezvălui acest lucru doar umanităţii, pentru a putea să-l folosească numai pentru totdeauna. Puteţi construi o farfurie zburătoare. Ştim de ce ea are o astfel de formă, cunoscut principiul din oficiu, ştim cum să-l construiască. Placi ar putea face un serviciu bun pentru oameni, dar este în valoare de acum să le dea, deoarece acestea le-a pus imediat armele cu laser şi le va folosi, ca arme în exces. Cred cu tărie a decis ca toate descoperirile sale, am regizat, în primul rând, îmbunătăţirea spirituală a omului. Oamenii trebuie să fie dispuşi să accepte aceste realizari, care nu au avut înţelepciunea să le folosească pentru rău.
Acum vom vedea că toate sferele de activitate umană a ajuns la o criză. Ştiinţa nu explică modul în care oamenii trăiesc, modul de utilizare a tehnologiei. Medicină, educaţie a căzut în descreştere. Ea distruge stat.
Şi nu se opresc pentru a reflecta ceea ce am, în general, de stat? Nu am nevoie de el? Acesta se dovedeşte a nevoie. În societatea primitivă nu a existat nici un stat, dar de îndată ce oamenii au început să transforme în imensitatea de consum, a devenit greu de controlat, iar apoi a devenit necesar pentru a opera unitatea, care, cumva, totul ar fi coordonate. Imaginaţi-vă că acum, brusc, nu va stat. În mod evident, ceea ce se întâmplă atunci când spiritualitatii noastre mici. Când am resping guvernul, uităm că nu există coincidenţe în univers, nu există nici o şansă în societate.
Merităm doar ceea ce avem. De aceea, dacă vrem alţi lideri, ne trebuie să fie diferite.
Dacă omul a înţeles că el - creatura Universal, el ar trăi cu legile cosmice şi reconstrui totul in viata lui la crearea. Asta ar fi lideri, iar guvernul ar fi fost diferite: onest, decent. La conducerea ţării au fost la oameni care s-ar păsa într-adevăr despre Rusia. Acum, din păcate, nolitika - o afacere murdară, şi izbucni de putere nu este de oameni care ar fi trebuit să fie acolo. Deci, de ce facem toate, în vrac nu încearcă într-adevăr să-i aleagă pe cei care ar transforma legile în folosul omului, nu împotriva ei, invocând legile umane, în conformitate cu legile universului.

În conversaţia lui cu tine, am vrut sa dea o baza de reprezentări ale universului, universul, omul loc. Poate că am fost capabili de a semăna îndoieli într-o viziune materialistă asupra lumii. Şi în caz de dubiu, persoana care doreşte să caute adevărul. Sunt sigur că va găsi.

Miercuri, 24 ianuarie 2007
Vizualizări: 4013

Citiţi de asemenea

Nu aruncați cojile albe de usturoi cînd îl curățați. Și strângeți-le și păstrați-le. Acesta este un instrument valoros...
206
De pe harta planetei noastre aproape au dispărut ultimele pete albe, iar cele mai misterioase locuri s-au transformat în...
146
Organizația non-guvernamentală EcoVisio lansează prima platformă multivendor din Republica Moldova, iarmareco.md, pentru...
114
Mamei mele, după vîrsta de 50 de ani, a început uneori să-i amurțească degetele de la picioare și de la mîini. O prieten...
296