ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Produse apicole — 10 minuni ale stupului
 

Astăzi știm că produsele apicole sunt singure produse naturale care conțin toate cele necesare organismului uman. Și cel mai uimitor este faptul că ele se absoarbă complet în organism. Eficacitatea acestor produse este dovedită prin faptul că 78% din centenari de pe glob sunt apicultori. Hippocrate spunea "Fie ca hrana să-ți fie medicament, și medicamentul hrana ta".  Acest citat se potrivește de minune produselor apicole - sunt și mâncare, și "medicament"!

Există 10 feluri de produse apicole:

• Miere - un aliment excelent care conține cantități optime de oligoelemente, vitamine, enzime, aminoacizi, hormoni și arome. Alimentează celulele în mod perfect!

• Propolis - conține mai mult de 50 de elemente minerale și organice, 10 vitamine esențiale, 17 aminoacizi; protejează împotriva tuturor microbilor, bacteriilor, ciupercilor și virușilor dăunători.

• Polen - un concentrat natural ce conține proteine, toate vitamine cunoscute, minerale valoroase și oligoelemente, precum și un set complet de aminoacizi.

• Polen conservat în miere -  un anabolic natural și, prin urmare, cel mai inofensiv și sigur.

• Lăptișor de matcă - un amestec de nutrienți cu o compoziție foarte bogată, unică, care stimulează creșterea și dezvoltarea organismului, mărește vitalitatea, activează metabolismul și normalizează activitatea sistemului endocrin.

• Apilarnil ( lăptișor de trântor) - un mijloc excelent pentru a lupta cu stresul, stimulează producerea de hormoni responsabili pentru reproducere, contribuie la recuperarea rapidă a energiei, creșterea masei musculare.

• Venin de albine - reduce viscozitatea sângelui și nivelul de holesterină în sânge, normalizează tensiunea arterială, reduce durerile - e de 50 de ori mai eficient decât procaina.

• Ceara de albine  - un ”recipient” ideal pentru depozitarea produselor apicole, precum și un produs cosmetic excelent.

• Chitina (chitosan) - un absorbant puternic, care leagă colesterolul și acizii grași din sânge, curăță limfa și dezintoxifică organismul.

• Molie de albine (molie de ceară) – conține lipaza și un ferment special ce dizolvă plăcile de holesterină din sânge și stratul protector al membranei a multor viruși, permițând distrugerea sa.

 

Sursa: rus-health.info

Duminică, 30 noiembrie 2014
Vizualizări: 2587

Citiţi de asemenea

Încă nu demult nici măcar nu auzisem de acest cuvînt - "microplastic". Și astăzi nu scrie despre el doar cel leneș.Desch...
63
Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
108
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
151