ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Produse cosmetice naturale cu propriile mâini: spray pentru păr
 

Produsele convenționale de pe rafturile magazinelor noastre nu evocă nici o încredere, deoarece acestea sunt compuse din substanțe necunoscute care nu au nimic comun cu ingrediente naturale. Prin urmare, atunci când alegem mijloacele de îngrijire a corpului, este deosebit de important să acordăm prioritate produselor cosmetice cu marcajul Eco sau să le facem … singuri.
Vă oferim câteva rețete de spray-uri pentru îngrijirea părului, care sunt ușor de preparat și sigur de utilizat.
Spray tonic pentru păr:

1. Compoziție: decoct de mușețel - 250 ml, ulei de in - 20 de picături, orice ulei esențial - 5 picături.
2. Preparare: toate ingredientele sunt amestecate. Spray-ul nu se păstrează mai mult de o lună, firile uscate se pulverizează de două - trei ori pe zi.

Spray pentru păr uscat:

1. Compoziție: apa minerală - 15 ml, suc de lămâie - 2 linguri, orice ulei esențial - 10 picături.
2. Preparare: toate ingredientele sunt amestecate. Păstrați acest spray nu mai mult de o săptămână. Pentru a face părul mai hidratat si mai gestionat, ar trebui să folosiți spray-ul de două ori pe zi.

Spray pentru păr neted, mătăsos și ușor de pieptănat:

1. Compoziție: extract de mușețel, urzică, mentă, dentiță, ceai verde, 2 ml de orice ulei esențial.
2. Preparare: faceți 100 ml de tinctură din extracte menționate, adăugând ulei esențial. Spray-ul trebuie să fie utilizat după fiecare spălare. Înainte de utilizare, scuturați recipient cu spray.
Spray de lămâie pentru păr aranjat:

1. Compoziție: o lămâie, apa minerală - 1 pahar, alcool - 2 picături.
2. Preparare: lămâia se taie în felii, se pune intr-o oala, se toarnă un pahar de apă. Oala se pune pe foc și se fierbe până când lichidul se reduce exact de două ori. Lichidul se strecoară, se adaugă alcool. Înainte aranjare, pulverizați generos părul cu spray. 

 

Sursa

Duminică, 03 august 2014
Vizualizări: 1935

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
282
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
211
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
361
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
352