Proiectare Parcul «Valea Morilor»

/ Vizionări: 5970

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Consiliul Municipal Chişinău a alocat 2 milioane lei pentru proiectarea parcului "Valea Morilor"

oameni CMC a subliniat în cadrul reuniunii din 05.03, 2 milioane de lei (circa 119 mii de euro) pentru proiectarea zonei metropolitane de odihnă "Valea Morilor.

Fondurile au fost distribuite în timpul adoptarea consiliului municipal de amendamente la bugetul municipal pentru anul curent din cauza soldul de numerar la 1 ianuarie 2007, iar încasările din operaţiunile de capital.

Mai devreme în gestionarea capitalului de construcţie Primăria a declarat că antreprenor general pentru lucrări de proiect a fost selectat de design naţionale şi Institutul de Cercetare "Urbanproiect. Contractantul lucrări de curăţare pe lac, situat în parc, selectat Design Institutul de Apa "Akvaproekt.

costul proiectului preliminar - 50 milioane de lei, banii vor fi alocate de la buget local şi naţional.

Reconstrucţie a parcului "Valea Morilor" a început în octombrie 2006. Parcul si Lacul a apărut în 1952. Zona de zona de recreere - 102 de hectare, inclusiv 36 ha ocupate de lacul. În acest domeniu sunt de teatru verde şi teatru. Ion Creanga, Muzeul Etnografic. Potrivit conceptului de zona de agrement de reconstrucţie "Valea Morilor", toate componentele sale vor fi renovate şi îmbunătăţite pe parcursul anului 2007.