Proiectul „Iarbă Urbană” ne invită să creăm: Scuarul Teatrului Cehov începe o nouă viață

/ Vizionări: 2152

Iarba Urbană

 

Renovarea Scuarului Teatrului Cehov continuă. Cei mai entuziamați chișinăuieni sunt invitați duminică, 7 septembrie, pentru a contribui la amenajarea spațiului din fața teatrului pentru un nou loc de relaxare al localnicilor.

Pe lângă acea mână de ajutor oferită, participanții vor avea posibilitatea să se distreze creativ, încercând de a-și descoperi talentul în cadrul master-class-urilor organizate.

Anfisa Voitenco este o tânără cu inițiativă, care a decis să lase și amprenta sa artistică asupra Scuarului, împodobindu-l cu o compoziție din capace de masă plastică, iar fiind întrebată de către #diez despre evenimentul ce vine, ne-a relatat: „Iarba Urbană va fi o manifestație la care toată ziua va răsuna muzica, participanții se vor putea odihni pe iarbă și în hamace, pe băncile noi pe care le vom instala. De asemenea, orice doritor va avea prilejul să participe la diverse master-class-uri, care presupun pictură pe genți, modelarea lutului, desenul pe asfalt și origami. La fel, vom face și baloane enorme din spumă alături de copilași.

Cei care vor veni, vor avea ocazia să asculte câteva lecții de ecologie. Vom sădi flori și vom înverzi teritoriul. Atmosfera va fi asemănătoarea cu cea din cadrul unui târg, unde vor fi propuse și gustări cu ceai. Spre seară, cu toții ne vom bucura de un film în aer liber, afișat cu proiectorul.”

În cadrul acestui eveniment, care va începe la ora 12:00 și va dura până la ora 23:00, vom avea ocazia să ședem pe Iarbă (verde) Urbană și să propunem cât mai multe idei creative și inovatoare pentru renovarea Chișinăului.

Iarba Urbană

Iarba Urbană

Iarba Urbană

Iarba Urbană

Iarba Urbană

Iarba Urbană

Iarba Urbană

Iarba Urbană

Iarba Urbană

Iarba Urbană

 

Sursa