Proprietățile miraculoase ale cvasului de sfeclă roșie
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă față pietrelor din rinichi și ficat! Cvasul de sfeclă după o rețetă veche poate înlocui balsamul medicinal de cea mai înaltă calitate.
Proprietățile utile ale sfeclei nu sunt puse la îndoială. Această legumă curăță sîngele, ușurînd activitatea ficatului, normalizează activitatea intestinelor și chiar crește nivelul de hemoglobină!
Vă propunem să pregătiți cvas de sfeclă fără a utiliza drojdie. Folosind-o destul de des, veți curăța organismul de tot ceea ce este inutil și veți ajuta organele interne să funcționeze fără întreruperi. Gustul proaspăt al cvasului de sfeclă nu are pereche…
Cvas de sfeclă fără drojdie
INGREDIENTE
1 sfeclă roșie
2 litri de apă
4 linguri de zahăr
Coaja de la 1 pîine de secară
PREGĂTIRE
Curățați sfecla și tăiați-o în bucăți mici.
Puneți sfecla tăiată într-un borcan de sticlă, turnați apă, adăugați zahăr și coaja de pîine.
Acoperiți borcanul cu tifon și lăsați băutura timp de 3-4 zile. Strecurați cvasul, puneți-l într-o sticlă cu un dop care se închide bine și păstrați-l în frigider.
Cvasul de sfeclă conține minerale valoroase: rubidiu și cesiu ajută organismul să lupte împotriva hipertensiunii. Băutura conține vitaminele C, PP și din grupul B. Vă recomandăm să utilizați cvas de 2-3 ori pe zi după mese.
Nu e de mirare că acest balsam miraculos a fost întotdeauna apreciat în popor - te vei simți imediat mai bine, dacă vei începe să beți cvas în fiecare zi. Creșterea incredibilă a forțelor și îmbunătățirea funcționării tuturor sistemelor corporale sînt garantate!