ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Proprietățile utile ale mierii amestecată cu apă rece

 

Apa cu miere e cu adevărat un remediu extraordinar, care este accesibil pentru toată lumea. Efectul pozitiv al apei cu miere asupra organismului e imposibil să nu fie supraestimat.
• O linguriță de miere o dizolvăm într-un pahar cu apă nefiartă. Obținem 30% soluție de miere, care după compoziție e identică cu o plazmă sangvină. Mierea în apa nefiartă formează legături covalente cluster (o structurează). Acest fapt crește proprietățile ei curative. Apa cu miere se absoarbe repede și complet de către organism.
• Efectul apei cu miere: reglează digestia. Se îmbunătățește activitatea tuturor porțiunilor tractului gastrointestinal.
• Crește imunitatea. Trec guturaiurile cronice, bronșitele, mucozitatea se subțiază și iese din plămâni (pe cale naturală, prin intestin).
• E un remediu antiparazitar.
• Se asimilează ocluziunile intestinale, se dizolvă masele fecale. Are loc asanarea intestinului. Localizarea calculilor fecali se află în regiunea taliei. De aceea la începutul consumului de apă cu miere se pot înregistra cazuri de creștere a taliei. Dar nu trebuie să va înspăimânte. Explicația e simplă: calculii fecali s-au dilatat, au devenit moi și încep să se elimine din organism.
• Se curăță întregul organism la nivel celular.
• Crește efectul antibacterial, antiviral.
• Se reglează activitatea intestinul gros.
• Apa cu miere în scopuri curative și profilactice e necesar s-o consumăm dimineața pe nemâncate. Un pahar de apa cu miere trebuie băut pe nerăsuflate. E foarte important. Sfincterul stomacului se va deschide imediat și lichidul va nimeri în intestin, după care se absoarbe în sânge.
• Cu apa cu miere se șterge fața. Ea hrănește pielea, o face să devină moale, catifelată și fină. E un produs cosmetic natural. Concomitent cel mai antic și mai modern.

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 11 noiembrie 2022 12:39
Vizualizări: 8758

Citiţi de asemenea

Mediul înconjurător poluat, lipsa activităților fizice, situațiile de stres permanent, provocate de evenimentele care au...
61
Sezonul estival a început anul acesta mai devreme datorită primăverii neobișnuit de calde. Toate destinațiile de vacanță...
126
Mass-media, „canalele de divertisment”, blogurile imorale și stupide distrug oamenii spiritual, transformându-i treptat ...
92
Acesta este un loc uimitor, unde formele ciudate ale stâncilor stârnesc imaginația cercetătorilor. Cubul are o înălțime ...
73