ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Proprietăţile miraculoase ale laptelui de migdale

Această băutură poate fi folosită în locul laptelui de vacă! 100 g de lapte de vacă conţine 100 g de calciu, iar în cel de migdale – 370 g!

În plus, acesta se asimilează foarte bine şi e bogat în vitamine şi microelemente. În laptele de migdale toate aceste substanţe sînt dizolvate şi sînt uşor accesibile pentru organism.

Este un elixir al tinereţii şi un complex de vitamine pentru păr, oase, ten, unghii. Acest lapte poate fi consumat de copii.

Pentru aceasta aveţi nevoie de 200 g de migdale crude şi 3-4 pahare de apă.

Migdalele se moaie în apă la temperatura camerei pentru cîteva ore, pentru ca el să se moaie. Cel mai bine pe noapte.

Dimineaţa, vărsaţi apa şi puneţi migdalele cu apă proaspătă în blender. Mărunţiţi şi bateţi bine. Acest lapte poate fi băut imediat. Acesta va fi mai fin dacă îl veţi strecura prin tifon. În acest caz, toate particulele mici vor rămîne pe tifon, iar laptele va fi alb şi fin.

Masa rămasă pe tifon e la fel de folositoare. El poate fi mîncat – puteţi face bombonele cu fulgi de cocos, miere şi banane.

Laptele de migdale este foarte gustos cu miere, scorţişoară şi smochine.

Mai puteţi adăuga laptele în cicoare sau roşcov – o alternativă minunată pentru cafeaua cu lapte.

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
247
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
431
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
314
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
434