Protejarea pieţei atacat jurnalişti

/ Vizionări: 2734

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

La Moscova, un atac la o echipă de filmare a "Rusia". Alexandru Karpov a fost tras un raport de ştiri despre traficul ilicit de narcotice amestecuri pe Schimbarea la piaţă. Când el şi colegii săi au venit pentru comentarii la conducerea piaţă, acesta a dispus ca gardienii sa evacueze toate teritoriile de pe piaţă. ChOPovtsy arătat zel: jurnaliştii au încercat să omoare.

Moscova maturat val de modă droguri. Nume - nasvay. Acesta este un verde-murdar pelete, originar din Asia Centrală. Componenţa - tutun sălbatice, şi cămilă bălegar de var. Nu de numărare de E. coli bacterii si alte gunoaie. Dar nada - sac de seminţe mai ieftin. "Ei bine, naţiunea noastră, fumatul, consumul tot - bătrâni şi copii. Nimic. Acesta nu este un drog -. Acest lucru este pur şi simplu prizat", explica comerciant.

Punctul cel mai popular de vânzare - Kazan Station. În timpul unei nasvaem comerciale spumos poliţiştilor de dorul lelii staţie. Aici este una dintre ele este o aruncătură de băţ de la punctul. Poliţiştii încă se pare un pic inconfortabil. De asemenea, in stand by, dar doar în cazul în care se întoarce cu spatele. Este un nonsens, şi cu ridicata şi cu amănuntul, chiar sub tabloul de bord cu mersul trenurilor

Transfigurare a pieţei. În general, tranzacţionate în mod deschis. Şi ştiu despre toate rezidenţilor locali. Chiar şi cei care nu a folosit niciodată nici măcar o dată.

"Ştiu că cei care comerţul aici legume sunt străini,. Ei au acest lucru şi o parte de timp trăiască şi el şi toată lumea a ştiut utilizări. Tinere. Eu trăiesc aici de mult timp. Toate acestea sunt bine cunoscute, - spune Alexander Vybornov.

Găsiţi un furnizor kaifa fost foarte usor - la comerciant condiment indicat colegilor sai. Pungi cu îmbătător se ascunde sub pătrunjel.

Administrarea pieţei de la prima pretins să ştie nimic despre comerţul ilegal.

- Nu de control, decât de vânzare traficanţii dvs.?

- De ce? Am un birou întreg nu-l.

- Vi se permite să comerţului pe această piaţă?

- Nu, desigur. Să afla.

Cu toate acestea, după ce vorbesc cu directorul Schimbarea Serghei piaţă Artamoshinym în loc de clarificări a fost promis un administrator, şi obscenitati ordonat poliţiştilor să arunce o echipă de filmare de pe piaţă.

Încearcă să găsească motivele pentru care am aplicat pentru a forţa, a condus la un rezultat neasteptat. Stojko păzit secret de bălegar de cămilă comerciale poliţiştilor grăbit în scandal şi a încercat să spargă aparatul de fotografiat. Vizitatorii piaţă care a văzut jaful sunat la poliţie

"Părţile implicate în conflict au fost stabilite. Karpov de la un cetăţean - un corespondent Vesti - a primit o plângere. Se verifică în conformitate cu articolul 144 din Codul Penal al Federaţiei Ruse", - a declarat comisarul districtului din cadrul poliţiei districtului ATS Preobrazhenskoe WANO Moscova Alexander Hrustadev.

Sac de nasvaem, a stârnit atât de administrare a pieţei, a mers la laborator MAI. Cu toate acestea, psihiatru, şi atât de bine cunoscute, ce măsuri nasvay are asupra oamenilor.

"Nicotina în cantităţi mari gură. Şi este foarte rapid absorbit in. Şi o persoană are un pronunţat narcotice efect foarte. Nu pentru nimic nu sa comparat efectul a şefului Federal de Control al Drogurilor Nasva cu droguri med. Şi el a fost instantaneu dependenţă, extrem de concentrată, deoarece nicotina", - a declarat prof. dr. , departamentul de cercetare al copilului Dependenta Dependenta de Ministerul Sănătăţii din Rusia, Alexei Nadejdin.

Medicii susţin că mestecat Nasva obligatoriuyadke provoacă cancer al gurii, faringelui, esofagului. 90 la sută din pacienţii cu cancer în Uzbekistan - este nasvay. Şi în Rusia, legalizat la nivel departamental.

"Produs, a interzis utilizarea, fabricarea şi importul în Uniunea Europeană şi în majoritatea ţărilor civilizate în Federaţia Rusă a primit standardul industriei în 2000," - a spus Alexei Nadezhdin.

Din decembrie, atunci când standardul industriei, se aprobă reglementări tehnice, poţiune poate fi complet legală. Nasvay şi aşa mai departe în virtutea low-cost, popular si astazi nu numai printre studenţi, dar, de asemenea, de exemplu, rutele de şoferi ", originare din republicile din sud. Si apoi, conducătorul auto este încărcat pe străzile din capital va fi destul de comune.

Sursă