Prune, piersici şi nectarine sunt bogate in antioxidanti, biologii au descoperit
Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate
iologi B a deschis "noua stea" în lume, produsele alimentare: crescători de societate "Texas AgriLife de cercetare" găsit în canalizare, niveluri ridicate de substanţe nutritive.Cercetătorii cred că descărcarea de gestiune poate fi o alternativă mai ieftină şi razleti afine costisitoare. Oamenii de ştiinţă estimează compoziţia de mai mult de o sută de soiuri de prune, piersici şi nectarine, şi a găsit o mare concentrare de antioxidanti celebre, care sunt în măsură pentru a preveni bolile cronice. Un prun conţine aproximativ aceeaşi cantitate de antioxidanţi, precum şi un pumn de afine, spun expertii.
În experimentele de laborator, acesta a fost înregistrat ca componenţa prune pot încetini dezvoltarea tumorilor canceroase în piept, fără a aduce atingere procesele normale celulare. Beneficiile de prune sunt la concentraţii relativ ridicate de antioxidanti - molecule care fac acţiune previne radicali liberi periculoase. Radicalii liberi - atomi şi molecule este asociată cu dezvoltarea cancerului şi afecţiunilor cardiace. Nu numai ca sunt prune, dar a studiat, de asemenea, piersici şi nectarine au, de asemenea, beneficii pentru a preveni boli grave de compuşi antioxidanţi, spun expertii. medici americani sunt sfătuiţi să includă luarea în considerare a fructelor în aportul alimentar zilnic dumneavoastră.
www.ecoportal.ru