ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Punctul unic Feng Fu. Întinerire printr-o singură mișcare!

Importanța punctului feng fu este pur și simplu unică, iar un rezultat atît de impresionant nu ar exista dacă nu ar fi existat anatomia unică a acestui loc.

Feng fu este singurul punct de pe corpul omului în care creierul este accesibil acțiunii directe, deoarece între acesta și piele nu există nimic, creierul nu este acoperit de os.

Ai auzit vreodată de punctul Feng Fu?

Tehnica este următoarea: aplicați un cub de gheață de 2,5 x 2,5 cm pe partea din spate a capului direct pe punctul Feng Fu (este foarte ușor de găsit: gaura unde capul se unește cu gîtul).

Faceți acest lucru  în mod regulat, cu pauze de 2-3 zile dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare. La început poate părea că este foarte frig, dar practic după 30-40 de secunde va apărea un flux de căldură. Cînd cubul se va  topi în totalitate, ștergeți cu un prosop. În primele zile poate apărea sentimentul de euforie datorită eliberării endorfinelor în sînge.

Care va fi rezultatul?

- se va îmbunătăți calitatea somnului.

- Întotdeauna veți avea o dispoziție bună.

- Crește vitalitatea generală.

- Funcționează mai bine tractul gastro-intestinal.

- Veți uita de răceli, gheața poate fi aplicată și în caz de febră.

- Ameliorează durerile de cap, de dinți și articulare.

Importanța punctului feng fu este pur și simplu unică. Pe aici trec nervii occipitali și suboccipitali, precum și două dintre cele patru artere principale care alimentează creierul. Dar cel mai important lucru este că chiar sub punctul feng fu este situat myelencephalonul.

Acesta reprezintă trecerea dintre măduva spinării și creier, în el se află centrele de respirație și alimentare cu sînge — așa-numitele "centre vitale", a căror tulburare este fatală pentru oameni.

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 12 decembrie 2023 17:13
Vizualizări: 1181

Citiţi de asemenea

Când o persoană deja știe să vorbească, apare nevoia de a împărtăși cu ceilalți ceea ce știe, fie planuri și fantezii. D...
14
Socrate a învățat să cânte la multe instrumente muzicale la vârsta de 70 de ani și a reușit să stăpânească această artă ...
61
În Europa există legende despre femei misterioase care construiau structuri din piatră — dolmene și cromlehuri. Creatoar...
161
Monumentul natural „Suta de Movile” se întinde pe o suprafață de aproximativ 1600 de hectare, la sud-sud-est de satele B...
159