ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Purificare a apeiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Curăţenie - o condiţie necesară de sănătate.
Cum să devii pur în mediul nostru
(Nu numai) o lume murdară?
În mod voluntar se izoleze de el,
astfel încât să nu pata? Dar aceasta este o cale mort-end,
pentru noroi principale - propriile noastre,.
Calea către puritate nu este în mod izolat de lume,
şi de purificare, care sunt într-o constantă,
restabili relaţia noastră de zi cu zi -
atât interne, cât şi cu lumea exterioară.


Având un dus sau baie, pe care le clar prima? Pielii. Ce este acest organism? Care sunt obiectivele sale? Ce se întâmplă cu corpul uman, în cazul în care pielea nu este în măsură să facă faţă cu ei?


Word are pielea

Nu sunt doar o coajă marchează limita a corpului fizic şi protejează organele interne din mediul extern agresiv. I primul link între interne şi externe, între lumea exterioară şi a tuturor organelor şi sistemelor din corpul meu. Eu sunt în contact direct cu lumea exterioară şi furnizarea de informaţii cu privire la starea creierului său pe canalul de informaţii speciale - touch. Pentru cei care sunt lipsiţi de vedere şi auz (cred că de Helen Keller), acest canal de interacţiune cu lumea devine deosebit de semnificativă.

În sistemul nervos central am foarte strânse legături: în primele stadii ale embrionului in uter, suntem într-o singură bucată (piele, nervi şi creier a embrionului se dezvoltă de la un strat embrionare singur - ectoderm) şi este interconectate şi interdependente pe tot parcursul vieţii lor.

Din mediul Trag numai informaţii, ci, de asemenea, nu oxigen, ci pentru că eu sunt un respiratorii organe complete.

Si eu am fost ajuta rinichii activ în munca lor nobilă pentru curăţare a corpului. Vasele de sange mă va izbăvi de la adâncimi de substanţe solubile şi gaze, care au devenit inutile şi uneori periculoase. Prin sudoripare si glande sebacee, precum si mici pori de pe suprafaţa de tot afară de dioxid de carbon mea, amoniac, iod, brom, produse ale metabolismului de azot (uree), sare, etc

Deosebit de semnificativă este rinichii mei de ajutor în timpul unei boli, atunci când organismul este dominat de procesele de degradare şi cantitatea de substanţe dăunătoare este în creştere enorm. Te-ai fi observat că bolnavul transpira foarte mult si sudoarea are un miros caracteristic.

Dar eu nu ajuta doar corpul sa scape de boala. Am încercat şi nu lăsaţi, producătoare de substanţe dăunătoare "oaspeţii nepoftiţi". De aceea, eu încă mai numesc "mormântul microbi."

Dar în mod clar şi eficient interacţionează cu lumea - de a percepe, de a respira, curat, de a proteja - Am doar atunci când am curat, care este atunci când conexiunea canalele mele sunt gratuite şi deschise. Apoi, întregul corp este liberă şi deschisă - fără inutile şi dăunătoare, şi deschis necesare şi utile. Fiind murdar, lucrez în "nu lăsaţi şi să nu producă, iar organismul este izolat de dătător de viaţă nutrienţi şi de energie, singur cu murdărie sale interne proprii.

În acest caz, organele corpului şi curăţire a organismului (rinichi, ficat, plămâni, ganglionii limfatici, intestine), o povară suplimentară pe care nu le pot face faţă. Ca urmare, există o disfuncţionalitate a altor organe şi sisteme direct cu purificat non. Şi a tulburărilor de interior creste, la fel ca bulgăre de zăpadă. Acest lucru este foarte viu descrisă în Chukovsky "Moydodyr":

Pătură
Evadat
Zburat foaie,
Şi perne
Ca o broască
Galop departe de mine.
Am o lumanare,
Lumanare in cuptorul cu microunde!
Eu am o carte
Care se execută
Şi sar sub pat!
Vreau să bea ceai,
Premergătoare samovar,
Dar mi-burtos
A fugit ca de foc.
Dumnezeu, Dumnezeul meu,
Ce sa întâmplat?
De ce este peste tot în jurul
Tors, tors
Alergat şi roţi?


Ce putem face? SkaAPC oferă un răspuns: o modalitate foarte bună de a armoniza haos - apa de curăţare. Avantajele acestei metode este evident: low-cost, de securitate complet, şi cel mai important - eficacitate, dovedit a lungul secolelor.


Word are apă

Ma spal doar mizeria de la suprafata pielii, mai ales eficientă cu un burete.

Dar asta ... S-au grabit la suprafata pielii sânge aduce cu el in interiorul depozitelor noroi, şi sunt scutite de congestie porii şi conductele de glande activ ei scoate din organism. Masaj situat în pielea mai multe puncte biologic active energizarea sistemului nervos (inclusiv creier), precum şi toate organele interne (dintre care fiecare este pe pielea lui "misiunea"), stimularea şi armonizarea lor. Şi acţiunea mea aparent superficiale, de fapt, se dovedeşte a fi una profundă şi holistică curăţare întregul corp.

Şi astfel, ce fel de proceduri pe care o alegeţi - cauza ta. Principalul lucru - starea de spirit de curăţare şi o imaginaţie puţin. Sfatul meu: nu duş sau baie într-o pur mecanic. Imaginaţi-vă că, împreună cu acumulate în timpul zilei mă spăl mizeria din oboseala ta fizic şi psihic, durere, durere, si va veti simti relief şi puterea.

Şi acum un pic mai mult despre cele două metode dovedite şi eficiente de purificare a apei din.


Contrastante procedurile

Alternand apa calda si rece, trimiţând-o în fluxul de sânge piele, apoi la organele interne, promovează o mai bună de spalat toate vasele inutile şi amendă de sânge, ceea ce le face mai flexibile şi permeabile.

Şi contrastul baie sau duş, şi doar o baie fierbinte este recomandata pentru a finaliza apa rece. Deoarece expunerea prelungită nu este doar se intareste de apă caldă pielii, dar care lasă deschisă porii, şi vasele de sânge - a crescut, ceea ce face mai sensibili la rece. apă rece, cu toate acestea, închide porii şi întăreşte pielea.


Dousing cu apă rece

Aceasta este o modalitate extrem de eficientă pentru a curăţa fizic şi mai ales corpul de energie. Lui călugări practica in Japonia si Tibet. Noi numim aceasta un element important în îmbunătăţirea sistemului remarcabil PK Ivanov. Principala condiţie - rapid şi dramatic impactul de apă rece (mai rece cu atat mai bine), o dată asupra întregului organism. Aveţi posibilitatea să se arunca cu capul în piscină, cu capul in jos, puteţi sta sub cascadă, dar mai accesibile - doar el însuşi cu apă dintr-o găleată sau bazin. (Efectul a sufletului este mai slab ca un jet de timp apa sa se incalzeasca), urmată de. O scurta arde rece vine senzaţie de căldură, şi cu ea, şi fiecare simptom al trezirii (bucurie, activitate, uşurinţă, flexibilitate, etc.) Şi se întâmplă exact acelaşi trezirea în acest moment şi în organism. creşte dramatic fluxul de sânge la organe şi ţesuturi şi eliminarea deşeurilor, precum şi gratuit de la faţa locului murdărie începe o reabilitarea intensivă a structurilor de defecte.

Dar oamenii au observat că nu turnarea restabileşte numai de patenţă a navelor şi normalizează fluxul de sânge. Principalul efect al duş foarte rece Primul este impactul asupra organismului energie, care au, de asemenea, canalele lor nave. Şi pe permeabilitate lor este direct dependentă de energie bunăstarea, şi, prin urmare, sănătatea fizică a organismului. Oamenii care pot percepe corpul de energie, a se vedea modul în care, după turnare recupera forma şi dimensiunea, reînnoit fluxurilor de energie, vindece rănile. Şi, ca o consecinţă, stimuleaza regenerarea celulelor si a organelor corpului fizic.


Câteva sfaturi

: 1. Nu vă fie teamă să mă îmbolnăvesc! Dacă vă este frică de - folositi alta metoda de purificare a apei, alegere bună este larg.
2. Înainte de turnarea bun, cald organism. Poate o baie fierbinte, dar mai bine - exercitii fizice. În caz contrar, corpul tau va fi frică, şi de vărsare va fi ineficient, şi, dacă nu dăunătoare.
3. Spray cap.
4. După Obleytion nu poate să se usuce, şi să ia (de preferinţă în mişcare activă), baie cu aer. Uscare naturală de un efect favorabil asupra pielii.
5. Nu fi un duş ca o procedură de neplăcut, dar este necesar ("pus, poate te simti mai bine"). Spray cu bucurie, dar fără fanatism. Asculta-te - în cazul în care organismul este aprig rezistent, dor de "sesiune".

Şi, în concluzie, repet: de curatare cu apa, suntem în mod constant, în fiecare zi pauză de comunicare - atât în interiorul ei înşişi şi cu lumea din jurul nostru.

Să ne baie, stropi,
Inoata, arunca cu capul, tumbă
În cadă, într-o cadă, o cadă,
În râu, într-un flux în ocean,
Şi în baie, şi saună,
Întotdeauna merge -
slava vesnica la apă!


De apă, prin natura este conceput pentru purificarea, reînnoire şi renaştere.
K. Nishi


Pielea - "în interiorul sistemului nervos-out"

Zece avantaje la o baie: claritate mentala, prospeţimea, vigoarea, sănătatea, puterea, frumusetea, tineret, curăţenia, culoare frumoasa şi atenţia de femei frumoase.
Ayurveda

apa fierbinte slabeste si rasfatului, înot rece - întăreşte, de temperament, şi promovează dezvoltarea sănătoasă a organismului.
S. Kneyp

În pielea evolutivă este mai veche decât plămâni. Am aranjat doar organisme este numai organele respiratorii. Folosind doar respiratia pielii, PK Ivanov ar putea fi o lungă perioadă de timp sub apă.

În biografia lui Leonardo da Vinci a descris un caz: un băiat care la festival a reprezentat epoca de aur, pictate cu vopsea de aur şi apoi uitate în confuzie-l. Copilul a murit din cauza pielii sa oprit respiratia.

Zona de piele 1,5-2 m2. Greutate - 2.3 kg. De pe suprafaţa pielii este de 2 milioane de sudoare şi circa 250 000 glandele sebacee.

Tratamente de apă multiplică capacitatea de curăţare a pielii. Astfel, un sejur de patru ore într-o baie cu o temperatură de confort înlocuieşte o sesiune de hemodializă (purificarea sângelui intrarenal folosind o maşină de rinichi artificial).

Conform calculelor de microbiolog american T. Rosebury, pe suprafaţa corpului sunt 15000000000000 microbi. Numai curate, sănătoase, pielea umeda, elastice poate contracara cu succes acest atac violent masiv.

Dirt pe pielea umană conţine, desigur, şi o componentă externă (de exemplu, praf de stradă), dar este în principal un produs de propria sa "producţie" - a glandelor sebacee şi glandele sudoripare, şi la sfârşit de vârstă de celule moarte (desquamated epiteliului). Aceste produse "," nu numai mirosul de rău şi bloca porii şi conductele de glande, este o tidbit "pentru microbi.

Legea de antagonism în circulaţia sanguină Dastra Moura: rece contracta vasele de sânge de procedură ale pielii si dilata vasele de sânge din cavitatea abdominală. Cald, invers, dilată vasele de sânge ale pielii şi a vaselor de sânge contracta din cavitatea abdominală.

Aceasta a fost mult timp crezut că apa dă viaţă, tineret, înţelepciune şi nemurire. În culturile primitive, este adesea folosit in ritualuri de vindecare. Cherokee indieni, de exemplu, a pus omul rănit în apă, care să permită jet de apă să-l vindece.

Primele informatii despre hidroterapie a venit la noi de la epic indian, Rig Veda (1500 î.Hr.). De la metoda de tratare a apei egiptean în Grecia a suferit Pitagora, şi Asclepiades medic - de la Roma.

În canonul medicale de Avicenna, de asemenea, menţionate la apa ca un mijloc de tratament.

În Evul Mediu procedurile de igienă legate de apă, au fost respins ca demonica. La sfârşitul secolului al XV din Spania Regina Isabella de Castilia a recunoscut că întreaga sa viaţă se spală doar de două ori: la nastere si ziua nuntii. Ludovic al XIV-a emis un decret special, care a ordonat atunci când vizitează şantierul de a nu precupeţi nici spiritele puternice, iar aroma lor s-au înecat în duhoarea de la organismele şi îmbrăcăminte.

În secolul al XIX-lea utilizarea procedurilor de tratare a apei a atins proporţii fără precedent. Nu fără ciudăţenii. Exemplu, pacienţii predpisyvalostranspiraţie în sauna pentru 10 de zile consecutive, bauturi pe zi la 80 pahare de apă minerală situate în bazinul nu numai în timpul zilei, dar pe timp de noapte. Şi în scopul de a diversifica ca o lungă şedere în apă în bazin a fost plasat tabele plutitoare cu gustări.

pielea curată - o condiţie necesară de sănătate fizică. Inversă este de asemenea adevărat: orice dezorganizare a organelor interne afecta pielea. Acest lucru a fost mult timp metodă bazată de diagnosticarea bolilor. Când diagnosticarea atenţie a fost acordată de culoare şi prezenţa ei erupţii cutanate, acnee, pistrui, aluniţe, negi, uscăciune, iritaţie.

newacropolis.ru

Miercuri, 18 februarie 2009
Vizualizări: 2651

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
803
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
217
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
335
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
281