ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Puterea de gândire — o arma periculoasăPuterea de gândire - o arma periculoasă

 

În ultimul timp discuţiile despre necunoscut şi neînţeles, esoterică, magie şi miracole au devenit actuale. Cândva magia şi vrăjitoria au fost o parte integrantă a vieţii strămoşilor noştri. O mulţime de credinţe, semne, ritualuri şi preziceri  determinau existenţa lor.

Acum, diferite ramuri ale ştiinţei se schimbă. Este considerată a fi nu numai lumea vizibilă, pe care o percepem cu cele cinci simţuri, dar şi materia mai delicată. În afară de corpul fizic, omul, după cum se crede în prezent, are şi cîmpul energetico-informaţional, aşa numitul Suflet sau Spirit.

Dar cel mai interesant este faptul că posibilităţile inerente ale omului impresionează cu puterea sa. În special, creierul uman este capabil de miracole ... Însă acestea pot fi şi bune şi rele.

Unii savanţi moderni văd legătura între creierul uman, care mediază între noi şi lume, şi aspectele mai delicate. Creierul uman poate realiza o activitate electromagnetică, care de mult timp a fost fixată pe electroencefalogramă.

Există, de asemenea, părerea că omul prin gândurile şi intenţiile sale poate şi  într-adevăr influenţează lumea din jurul lui. Deja aici şi acolo se aude fraza "gândurile sunt materiale”.

Gânduri au, de asemenea, energie. În plus, ele mereu au o tendinţa de a găsi formă şi expresie. Capacitatea gândului de a se materializa este deja fondată în natura lui. Desigur, un singur gând poate duce cu greu la orice modificări. Dar repetarea şi concentraţia gândurilor eliberează o energie.Nu în zădar oamenii spun, că dacă ceva doreşti foarte mult, atunci acest lucru neapărat se va întâmpla. Dorinţa noastră este concentrată asupra obiectului şi vizualizării imaginii lui de parcă am obţinut deja rezultatul. Aproximativ vorbind, dacă ne vom imagina obiectul, atunci îl putem obţine. Gândurile pot avea un impact asupra stării noastre.

Există cazul când poliţia rutieră a oprit un conducător auto în baza suspiciunii de intoxicare, şi testul a arătat că alcoolul a fost folosit. Cu toate acestea, şoferul a susţinut că acest lucru nu s-a întâmplat şi a fost sigur de asta. El, probabil, pur şi simplu a visat la aceasta şi gândurile lui au dus la schimbări în starea organismului. Unii psihologi nu neagă, ci confirmă posibilitatea unui astfel de fapt.

Psihologul însuşi a devenit un participant al experimentului, care a arătat că, după câteva minute de gândire despre alcool şi o înţelegere clară a utilizării sale, testul la alcool a arătat un număr oarecare de ppm. Iată de ce ar trebui să alungăm gândurile rele. Există multă literatură practică de specialitate privind stăpânirea artei de manipulare a ideilor şi a realităţii.

Cu toate acestea, cum n-ar fi de ironic, obiectul cel mai puţin studiat de pe Pământ este creierul nostru propriu. Câte întrebări încă nu-şi găsesc răspunsul. Dar faptul că el ascunde multe lucruri nestudiate şi surprinzătoare nu este contestat. Noi  înşine nu ştim de ce fel de armă dispunem.

 

 

Sursa: kartinamira.info

Marţi, 26 aprilie 2011
Vizualizări: 2319

Citiţi de asemenea

Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
67
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
107
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
173
Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
250