Puteți restabili chiar și cele mai seci pămînturi în scurt timp, dacă veți crește în gospodărie tauri sau vaci

/ Vizionări: 1756
Tag-uri: , , ,

Puteți restabili chiar și cele mai seci pămînturi în scurt timp, dacă veți crește în gospodărie tauri sau vaci

Oamenii cu atitudine etică față de animalele domestice știu care e principala problemă în creșterea unei vaci. Problema e că toți vițeii merg doar pentru carne, la abator. Dar această problemă poate fi soluționată foarte simplu. În felul următor …

Universitatea Agrară din SUA a publicat recent o concluzie că e convenabil să ții boi și vaci chiar și fără lapte pentru că ei oferă cel mai bun fertilizant de pe pămînt – humusul. Humusul, bălegarul de vită poate restabili complet microflora și fertilitatea celor mai seci soluri – timp de șapte ani, dacă de șapte ori în jumătate de an veți împrăștia pe aceste soluri bălegar de vită și apoi le veți ara.

Mii de spanioli au participat la Madrid la o acțiune împotriva coridei
Mii de spanioli au participat la Madrid la o acțiune împotriva coridei

Iar taurii sînt adevărați muncitori, culturiști de la Dumnezeu. Noi le place să simtă bucuria musculară în urma activităților fizice. Cei care folosesc taurii pentru lucrările agricole știu asta. La fel ca și calul care se îmbolnăvește stînd în staul, așa și taurul suferă fără lucru.

Un fermier cu experiență din Lituania mi-a spus că calul nu e prevăzut să are: picioarele lui, spre deosebire de taur, nu se împing în pămînt așa pentru a trage greutăți. El a spu: „calul - ca rîndunica, e creat pentru a alerga! Taurul a fost creat, dimpotrivă, pentru a transporta a trage greutăți, pentru a ara – picioarele lui se înfing în pămînt, pentru a împinge cu putere. El simte bucurie, ca și un atlet!”


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137